Jump to content

WTB auto

Trooper

Recommended Posts

Zar nije nova Jetta od 20k pa navise? A i sranje je, realno, za te pare moze mnogo bolje.

Nemoj gledati polovni BMW, ako das sve pare na polovnjaka kome kasnije treba servis, posebno skup kao BMW-ov, onda si najebao. Mislim, mozda ce on stvarno da te sluzi u zdravlju i veselju, ali ako ne, onda si bas najebao. Otkako je moj dobar drugar potrosio 10k samo na servis BMW 320d, svima istu pricu pricam. :)

U principu novo je brate novo, evo, cale vozi Land Cruiser 2008. godiste, na trzistu polovnjaka vredi dobrano iznad 30k evra, i ugasio mi se juce na semaforu, javlja kvar na elektronici. Garancija spasava.

facebook.com/speed.rs

u bre, stvarno je velika razlika, 10% otpr.

A što se kola tiče, ne znam kakvim kešom raspolažeš, al' sad ima za 10k novih ok sedana tipa Reno, Fijat itd, možda to nije loše rešenje. Ja bih na tvom mestu pre gledao "sigurniji" auto tj. da u tom segmentu ima bolju opremu nego što bih ganjao da "ne krene da se muči na 130".

Video sam novi Focus kada sam ishao da uzmem svoj auto - izgleda dosta dobro, ima odlichnu opremu i nije neki skup auto. Isto tako, ortak je kupio novu Astru - dobar auto, samo je meni bilo malo mesta pozadi. Izdvojio bi josh u C klasi novi Citroen C4, koji je u principu pristojan auto (u Rusiji koshta jeftino, zato shto ga ovde sklapaju). E sad, sve zavisi koje pare imash i koju klasu gledash. Give us little more info.

А в чем сила, брат?

Secam se da su mi se na zadnjem sajmu automobila mnogo dopali novi C4 i Megan...ali posto on oce nesto vece ja bi predlozio nesto,ali se plasim beserk moda od strane barem 5 ljudi :)

hint : Oct***a ^^

Edited by SunshineFML`

UM CARUJE DOK SNAGA NE POPIZDI !!!

kolega kupio novi C4, ništa specijalno unutra, baš ne znam šta vam se toliko svidelo

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

U tom sluchaju je najbolje otici do auto salona i odraditi test drive onih automobila koji ti se chine dobrim. Tako je kod mene ispalo - birao sam izmedju Insignie, Honde CRV, Astre, Antare i Forda Grand C-MAX, a uzeo Mondea [:D]

Dok nisam seo u sva ta kola ili odradio test drive, sva su izgledala odlichno na papiru.

А в чем сила, брат?

možeš da zakažeš vožnju, ali ne verujem da baš može svako da uđe sa ulice i kao - "e hoću da vozim", osim kad nisu oni dani otvorenih vrata itd. Verovatno moraš da zakažeš par dana unapred, plus dok te ovako "odmere" ako dolaziš uživo koliko si ozbiljan.

Pazi na skoro svim sajtovima tipa Opel, Ford, Renault imaš link "zakažite probnu vožnju", tako da kapiram da radi to. Ja sam u suštini prvo obišao sve pogledao kako mi se kola dojme uživo pa onda probao gde sam bio najzagriženiji, što su bili Focus, Hyndai i30 i ortakova Astra koju sam probao onako :) I to sam se sve tamo dogovorio u salonu.

Heghlu'meH QaQ jajvam

pa da, ali to ne znači da ćeš i dobiti tu vožnju. Znam slučajeve kad su ljudi došli na lice mesta, bilo je kao "jao pa eto, heh" jer su procenjeni kao "nepodobni".

btw, da dodam ovde za Golfa - "Ko se ne plaši mraka ni kod parka", kod Čuburca :)

pa da, ali to ne znači da ćeš i dobiti tu vožnju. Znam slučajeve kad su ljudi došli na lice mesta, bilo je kao "jao pa eto, heh" jer su procenjeni kao "nepodobni".

pa ako im se to isplati onda kul :) znam da nikada ne bih kupio auto bez test voznje :)

Откуд знам, ја бих купио и после седења у месту, ако ми је кул то седење, нешто се трипујем да је ово остало све океј у новим колима...

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

U principu, ako ti je udobno sedenje, sve pod rukom pochev od volana, menjacha i ruchica pod volanom, pa do svakih dugmica i sl., to mnogo znachi. Ali imaj u vidu da neke stvari ne mozesh da skapirash dok ne provozash auto ili bar dok te ne provozaju - naprimer, koliko su tvrdi amortizeri, kakva je zvukoizolacija i kako vuche motor. Tako da se ne treba zadovoljavati samo sedenjem u novim kolima, pogotovo ako se spremash da dash dosta kesha za njih...

А в чем сила, брат?

Откуд знам, ја бих купио и после седења у месту, ако ми је кул то седење, нешто се трипујем да је ово остало све океј у новим колима...

pa ako si toliko bogat da bi bacio 10k+ eura na auto koji nisi probao onda ima smisla :))

Па не знам, не разумем се толико, али претпостављам да, лупам, фијеста 1.3 и поло 1.3 не вуку не знам ни ја колико другачије, па реко, ако седнем у оба, а поло ми је удобнији, онда је то то... Ал изгледа да није тако:)

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

pa nije, osecaj voznje varira od auta do auta chak iako imaju istu kubikazu/konjazu.. meni bi bilo bezveze da istresem 10 soma za auto a da ga nisam provozao par km da vidim da li mi odgovara.. neke stvari mozesh da vidish tek kad obrnesh koji krug autom :)