Vićsa Posted July 19, 2011 Report Share Posted July 19, 2011 A koje si automatike vozio? Nemoj ih odbacivati tek tako, evo, naci cu ja neki Vagen sa DSG menjacem jednom pa cu ti dati. Editovaces post. :) Neku staru Mazdu i 407icu. DO SAD NO! Neću se buniti da probam šta god mi daš da testiram :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 zipa sto Srba ima joypad na volanu! :) Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 Ortak koji je kupio mog Swifta je juche uspeo da uleti pod Cayenne Nemate pojma koliko mi je zao mog starog auta... Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 e jeb' ga :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjela Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 Nema veze, bar ne moze da crkne pa da ti ortak kenja kako si mu uvalio krs auto Mi smo liku prodali juga pre x godina, kome se posle bukvalno 3 dana raspao motor. Sto je najcrnje, lik je mehanicar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 Srbo, ovaj ti poredio Svifta sa Jugicem!!!! tf Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 pa tu su negde realno Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 ne dirajte suzuki da ne vadim katanu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 20, 2011 Report Share Posted July 20, 2011 Ne dirajte Swifta i Suzuki, ko ga nije vozio, ne zna koliko je to gotivan auto. Za poslednjih skoro 4 godine me je sluzio kao satic i bio je jednostavno super fun za voznju! Moracu sebi da kupim kasnije josh jedan supermini da ga vozim kad idem negde sam (90% vremena). Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 Ja zbog toga i dalje mislim da je Smart carski auto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 pa tu su negde realno tvoja i realnost mirka cvetkovica razvijaju se istim tokom... Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 moguće, ali ti failuje inteligencija kad treba da provališ troll post Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 21, 2011 Report Share Posted July 21, 2011 Mogu odmah da ti kazem koliko troshi (bar za sada) - preshao sam nekih 600 km, od toga jedno 100 na auto putu (brzina 100-160 km/h), 350 u normalnim gradskim uslovima (semafori, 60-80 km/h) i ostalo u mega guzvama (5-20 km/h). Srednja potroshnja je za sada 13.3 l na 100 km. E sad, u principu zivim ne tako daleko od posla i obichno se ne probijam kroz guzve zato shto na posao idem kasno i kasno se vracam, tako da ce potroshnja padati (kad sam uzimao auto srednja potroshnja je bila 45 l/100 km ), tako da kapiram da ako budem vozio normalno, stabilizovace se negde oko 10-11 l / 100 km. Poredjenja radi, srednja potroshnja na Swiftu 1.3 92 KS u Moskvi mi je bila 9.3 l / 100 km, tako da je ovo sasvim cool. neces spustiti na manje neko vreme :D kad sednes u dosta jaci auto od prethodnog prosto te vuce da cepnes tu i tamo... osim ako bas nisi veliki karakter i picajzla :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted July 22, 2011 Report Share Posted July 22, 2011 Ovo mi je nekako najaktivnija tema, pa ću ovde da postavim :) Gde će im bre duša? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted July 22, 2011 Author Report Share Posted July 22, 2011 kakav car Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 22, 2011 Report Share Posted July 22, 2011 trebalo je u vesti da postuješ, ona je za ovakve stvari, ali je ovo jedan od mnogih slučajeva tog tipa po gradu. najbolje je što oni i dalje kače te kazne :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted July 22, 2011 Report Share Posted July 22, 2011 Zato i kažem: "Gde će im bre duša?" :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted July 23, 2011 Report Share Posted July 23, 2011 Pazi, ali ovo je realno retardizam, očigledno je da se kola ne pomeraju sa tog mesta mesecima, verovatno nije ni registrovan, suštinski gledano bi taj retard iz parking servisa trebao to da prijavi to komunalnoj inspekciji i da ga oni odnesu, a ne da mu lepi kaznu za kaznom... sto bi opet bilo jeftinije nego sve ove kazne. Suštinski jeste debilno da neko ostavi kola koja ne vozi u delu grada gde debelo fali parking mesta (a da nije tako ne bi ni bila zona), a onda gradske službe krenu sa ovako idiotskom praksom... Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted July 23, 2011 Report Share Posted July 23, 2011 Klasika kao kod sveg drugog. Nema tu zainteresovanosti, korišćenja mozga ili nečeg trećeg... Njemu je rečeno da treba da stavi kaznu ako parking nije plaćen. Ćozdra Vozdra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 23, 2011 Report Share Posted July 23, 2011 Pazi, ne deluje da je nešto mnogo popunjena ta zona, barem po ovoj slici :)) A ovako odokativno mislim da se nazire da je zelena, usudio bih se reći da je tamo dole negde kod Hercegovine, mada možda i grešim. No... verovatno nije ni registrovan, suštinski gledano bi taj retard iz parking servisa trebao to da prijavi to komunalnoj inspekciji i da ga oni odnesu, a ne da mu lepi kaznu za kaznom... ovako koliko znam ne funkcioniše parking servis. Oni shiftuju ljude uvek u druge zone, možda baš zato da ne bi neko tutnuo bajku 200 evra da mu nikad ne napiše kaznu za kola koja parkira tu ispred ili tako nešto. Ali stoji da je taj neki šesti lik koji dolazi da kuca parking mogao da vidi prethodnih 5 kazni i kaže "ok, daj da vidimo šta sa ovim". A što ne zovu komunalce i slične je možda i ok kad gledaš da recimo ne zovu ni pauka da te nosi ako se nisi propisno parkirao. Što me čudi jer bi im to bio ekstra način da zarade. Nego ovi što kucaju karte kao da su druga firma u odnosu na ekipu iz Pauka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted July 23, 2011 Report Share Posted July 23, 2011 Ma ne treba on da zove pauka, nisam ja to predlagao, ali kao zar nije logično da bilo ko od tih kontrolora dođe i kao vidi situaciju - Mator auto koji ništa ne vredi, po njemu popadalo ovo sranje s drveća koliko dugo tu stoji, moje kolege mu zakačile 50 kazni... Možda bi bilo logično da ga prijavim komunalnoj inspekciji kao napušteno vozilo? Pritom to da prijavi možemo i ti i ja ili bilo koji drugi građanin, ali bi bilo logičnije da to uradi neko ko se bavi regulisanjem parking mesta. A i to što je zona u trenutku slikanja prazna ne znači da je uvek tako, ovo je možda neko popodne ili vikend kad nema kola, generalno ja ne znam nijedno mesto gde je zona a gde u bilo koje doba dana možeš da nađeš mesto opušteno, pa ima valjda razlog zašto su ih pravili :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 23, 2011 Report Share Posted July 23, 2011 Ma ne treba on da zove pauka, nisam ja to predlagao, ali kao zar nije logično da bilo ko od tih kontrolora dođe i kao vidi situaciju - Mator auto koji ništa ne vredi, po njemu popadalo ovo sranje s drveća koliko dugo tu stoji, moje kolege mu zakačile 50 kazni... Možda bi bilo logično da ga prijavim komunalnoj inspekciji kao napušteno vozilo? Pritom to da prijavi možemo i ti i ja ili bilo koji drugi građanin, ali bi bilo logičnije da to uradi neko ko se bavi regulisanjem parking mesta. ja mislim da je tu problem "firma" koja se bavi time. recimo kod mene u kraju prođu jednom u šes' meseci i zakače na matora kola ono "e vaša kola su matora, ako ih ne pomerite u roku od pet dana i javite nam se, odnećemo ih". naravno nikad se ništa ne desi. Moguće da već to znaju i ovi iz parking servisa pa se ni ne trude. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted July 23, 2011 Report Share Posted July 23, 2011 uf... ja se lomim vec mesecima sta da radim po pitanju kola... treba mi drugi auto ,a pojma nemam na koju stranu da jurim... novo-polovno, japanska-nemacka-francuska , FWD-RWD-AWD ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted July 23, 2011 Report Share Posted July 23, 2011 Pa daj vise detalja ako oces pomoc :D Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted July 23, 2011 Report Share Posted July 23, 2011 recimo kad prodam golfa i dodam kesha imacu 5-6 hiljada... mozda bih mogao da se ispruzim jos 1-2 preko ako nesto bas uleti... za te pare ima finih polovnjaka.. na drugu stranu trebalo bi u oktobru da palim za stalno za sloveniju... bruka su im jeftinija i nova a tek polovna kola... pa mozda i da s tim parama uletim za neka nova sa kreditom... mada bi to bilo malo kasnije dok se sve "namesti" ... onda bi gledao 13-16 hiljada ukupno , 5-6 kesh ,ostalo na 3 godine recimo. to je prva dilema :D u globalu znam sta treba da ima... tj sta trenutni nema :D .. jaci motor, 6 brzina... kod njih malo jace zgazis po gasu, izasao si na autoput.. sa mojim golfom 130km/h je 4k obrtaja i mucenje... od ostalog klima, el prozori i sl. senzore,xenone i druge zezalice uvek mogu da se nabudze kad bude para trece nesto vece od golfa definitivno...sad strpam kolica, pelene, dzidzabidze i ode vecina gepeka... pa bi ili neki sedan ili jos bolje karavan trenutno sam od prve opcije smekao polovne pasate i astre... njih koliko toliko poznajem... od novih sam smekao novu jettu... mada mi kazu ljudi koji su smekali da i nije nesto posebno.. ostalo je ono sto me muci... bmw 3/5 .. blage nemam iz prve ruke kakvi su... ali zezanje sa zadnjom vucom je zezanje sa zadnjom vucom i valjda su udobni ne znam da li jos uvek prave mitsubishi lancer karavan verziju skoro sam video kod mene i brutalno izgleda i tako... honde su vtec, samo nemam pojma sta im je od vecih modela... itd itd... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts