Highl1 Posted August 30, 2010 Report Share Posted August 30, 2010 pa to i ja mislim, jer cenim da je za Raduljicu moralo biti mesta, al ajde, neću toliko daleko da idem dok još ima da se igra Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted August 30, 2010 Author Report Share Posted August 30, 2010 Prave, odlucujuce, utakmice tek slede, ja sam optimistican. Teodosic je car, pravi vodja ekipe. Kao ranije Sale Djordjevic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted August 31, 2010 Report Share Posted August 31, 2010 Prave, odlucujuce, utakmice tek slede, ja sam optimistican. Teodosic je car, pravi vodja ekipe. Kao ranije Sale Djordjevic. Bas sam i ja juce komentarisao sa ortakom, kako me Teo po nekad podseca na Saleta. Cak mislim da je kreativniji, ali nema toliko siguran shut kao Sale nacionale :). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted August 31, 2010 Report Share Posted August 31, 2010 niste ocigledno gledali dovoljno meceva saleta djordjevica, ne bih se slozio sa vama. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted August 31, 2010 Report Share Posted August 31, 2010 gledali su ali su bili klinci :) pa im se cini da nije masio :) ja kad sam bio mali mislio sam da ovi iz nba ne promasuju bacanja hahaha :) a i sale je igrao basket kada je napad trajao 30 sekundi :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted August 31, 2010 Report Share Posted August 31, 2010 (edited) Raduljica je sa razlogom ostavljen . Ne zato sto je los nego zato sto je najmanje potreban. Na poziciji centra moze da igra samo jedan u petorci. Kosta se popravio 300% a Krstic je jos kvalitetniji od njega. A pri tome ako je protivnik izasao sa nizom petorkom na petici moze da igra Macvan. Recimo da u proseku 8 min moze da se igra bez klasicne petice sa Macvanom na mestu centra. Ostaje 32min koje Kosta i Krstice treba da podele. A nijedan od trojice centara nemoze da igra na nijednoj drugoj poziciji osim petice. Tako da je izostanak Raduljice potpuno opravdan. Svi ostali manje vise mogu da se guraju na sve pozicije (1-3 , 2-4) A nas tim nije baziran na 1-2 super zvezde koji nose teret nego na 12 manje vise podjednako kvalitetnih igraca sa podjednakom minutazom. Sa Raduljicom bi mogucnost rotacije igraca bila dosta manja Edited August 31, 2010 by moyo Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted August 31, 2010 Report Share Posted August 31, 2010 da prosto ne znamo sta cemo sa tepicevim neustrasivim i nadasve efikasnim prodorima :D a ni paunic me nesto nije odusevio :) ako se kosta popravio 300% posto onda u kurac :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 31, 2010 Report Share Posted August 31, 2010 sabise turci grke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted August 31, 2010 Report Share Posted August 31, 2010 da prosto ne znamo sta cemo sa tepicevim neustrasivim i nadasve efikasnim prodorima :D a ni paunic me nesto nije odusevio :) ako se kosta popravio 300% posto onda u kurac :D objasnio zasto je sve i jedan potrebniji od Raduljice pa cak i Tepic. Paunic odradjuje svoj deo posla. A Kosta jeste napredovao od kada je u Spaniji. Svi znamo kako je igrao u Partizanu . Sad je vrlo pouzdan i kvalitetan centar . Nije ga za badava Barsa vrbovala Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
gile23 Posted August 31, 2010 Report Share Posted August 31, 2010 Sto je bila utakmica Litvanija protiv Spanije :). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bionabolgeek Posted August 31, 2010 Report Share Posted August 31, 2010 Videcemo sutra kako ce biti. Moramo da resimo utakmicu u 2-3 cetvrtini, da bismo bili pshicki odmorni za argentinu. Takodje me interesuje kako ce Maric da odigra :) Mislim da nije on taj kvalitet kao Krle i Kosta. Mada slabo poznajem kako igra Australija, gledao sam ih nesto malo protiv nemaca. Ako ne useremo motku na ova dva meca, idemo na cro/slo/bra. Od njih je mislim Hrvatska ubedljivo najslabija, a ona ce verovatno biti cetvrta u grupi, a mi mozda jos imamo sanse da budemo prvi kod nas. Mada mozda bi bilo iskusnije da budemo 2 ili 3, da izbegnemo spance koji su usrali motku pa ce biti 2-3 u svojoj grupi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 1, 2010 Report Share Posted September 1, 2010 niste ocigledno gledali dovoljno meceva saleta djordjevica, ne bih se slozio sa vama. ih bre, pa koliko je u presudnim momentima sale masao? veoma malo... doci ce sebi i tepic ne birnite nista... 23 godine eej :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted September 1, 2010 Report Share Posted September 1, 2010 spanci ce biti treci,i to ako ne ukenjaju jos nesto,tako da ne bi trebali da se igramo i lepo da gledamo da sabijemo obe utakmice i budemo prvi :) Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted September 1, 2010 Report Share Posted September 1, 2010 objasnio zasto je sve i jedan potrebniji od Raduljice pa cak i Tepic. Paunic odradjuje svoj deo posla. A Kosta jeste napredovao od kada je u Spaniji. Svi znamo kako je igrao u Partizanu . Sad je vrlo pouzdan i kvalitetan centar . Nije ga za badava Barsa vrbovala pa jer je kosta MLOHAVI IDIOT KOJI SA 217 ide na drugi obruc i polaze :D ...znaci jedina razlika je sto je nabacio 3 kg vise i to je sve :) nije mogao onom nemackom klincu da da kos prokleti :) a to sto ga je barselona uzela ne znaci nista tj znaci pranje para :D a za paunica mi se cini da je prosle godine igrao mnogo bolju odbranu :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 1, 2010 Report Share Posted September 1, 2010 Videcemo sutra kako ce biti. Moramo da resimo utakmicu u 2-3 cetvrtini, da bismo bili pshicki odmorni za argentinu. Takodje me interesuje kako ce Maric da odigra :) Mislim da nije on taj kvalitet kao Krle i Kosta. Mada slabo poznajem kako igra Australija, gledao sam ih nesto malo protiv nemaca. Brate, pa za australiju igra Stiven, najjakiji igrač od svih ... oni realno sabijaju! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted September 1, 2010 Report Share Posted September 1, 2010 ocemo li ih dobiti vise od 7.5 razlike? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 1, 2010 Report Share Posted September 1, 2010 pa jer je kosta MLOHAVI IDIOT KOJI SA 217 ide na drugi obruc i polaze :D ...znaci jedina razlika je sto je nabacio 3 kg vise i to je sve :) nije mogao onom nemackom klincu da da kos prokleti :) a to sto ga je barselona uzela ne znaci nista tj znaci pranje para :D a za paunica mi se cini da je prosle godine igrao mnogo bolju odbranu :) pa je opet ugurao 20 poena protiv nemacke... jeste mlohav jeste kilav spor slabo kapira i nervira, ali je popravio igru iha-haaaj realno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted September 1, 2010 Author Report Share Posted September 1, 2010 Dzi, ne rasrpavljaj se sa Kalijem, ne vredi :) Kosta je do sada jedan od nasih najboljih igraca, sto je i logicno obzirom da je bio jedina 5 dobra stvar je sto uvek ima dobar procenat suta i ne gubi lopte kao nekad(au koliko me je to izludjivalo) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 1, 2010 Report Share Posted September 1, 2010 ih bre, pa koliko je u presudnim momentima sale masao? veoma malo... doci ce sebi i tepic ne birnite nista... 23 godine eej :) do 23 si već igrač, ili to nikad nećeš postati Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted September 1, 2010 Report Share Posted September 1, 2010 (edited) Mora dobijemo sa 18+ razlike da bi bili sigurno prvi ili drugi (zavisi od meca sa Argentinom). Ako dobijemo Australiju sa manje od 18 a izgubimo od Argentine treci smo. :/ Ja mislim da cemo igrati sa Slovencima ili Brazilom u osmini finala. Edited September 1, 2010 by pirun Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted September 1, 2010 Report Share Posted September 1, 2010 Odakle ti ta cifra od 18 razlike? Trenutno i mi i Australija imamo 2-1. Australija ima +34 a mi imamo +92. Ako budemo imali isti skor kao Australija nikako mi ne moramo da jurimo kos razliku . A ako budemo imali jednu pobedu vise/manje bicemo ispred/iza Australije jer ce kos razlika biti ne bitna. Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted September 1, 2010 Author Report Share Posted September 1, 2010 Keselj veoma prijatno iznenadjenje za mene. Sabijamo bre ove djilkose. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 1, 2010 Report Share Posted September 1, 2010 Pošto će Španci verovatno biti treći, gledajući kostur nama se najviše isplati da, ako već ne možemo da budemo prvi u grupi, onda budemo treći. Što znači, da danas dobijemo Australiju, ali ne sa tih 18-19 razlike. Kao treći bi onda išli na Brazil verovatno pa na Tursku (ne deluju toliko jako, al domaćini, sudije ovo ono) i tako bi izbegli Špance i Amere Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted September 1, 2010 Report Share Posted September 1, 2010 (edited) nervira me ovaj pacov Mills jako. A i Tepic ne zaostaje mnogo... Edited September 1, 2010 by LESkOpoz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted September 1, 2010 Report Share Posted September 1, 2010 tepica u atinu, odma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts