Dule_smor Posted August 29, 2010 Report Share Posted August 29, 2010 tepic volina...go panzers HAE!:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baya Posted August 29, 2010 Report Share Posted August 29, 2010 Sve mi je jasno ali brate mili kad izgubiš 5 lopti na vođenje tokom utakmice ODAKLE TI JEBENO PRAVO da se ponašaš tako nonšalantno sa loptom 7 sekundi pre kraja i krećeš sa trojke sam da završavaš, ALO BRE.... Ako i već to radiš onda se dižeš na šut s reketa a ne izigravaš nešto s loptom iza leđa ovoono a problem ti je da napraviš i prednju promenu ko svet. Jebem i njega i njegovih 14 poena. Rašić nas izvuko al za malo, Perović svaka mu dala, ostali ko da su otišli da pojedu kebab u Tursku i da se vrate prvim avionom. Quote Go then. There are other worlds than these. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted August 29, 2010 Report Share Posted August 29, 2010 brate sta jebo me,on je sisa,jebote,vidis mu na faci da u zivotu nije progovorio tri rechenice jer je mala sisica.. ma zezam te jer znam da ga ne gotivis :) ne gotivim ga ni ja vise :D kad na terenu izgledao kao majmun :) nemci su bili bolji sta da se radi :) @ to sto je kosta dao 20 poena ne znaci da je bio dobar jer je skoro sve davao na asistencije bekova onaj centar njihov ima 20 godina a kosta da je neki igrac trebo bi u 1 na 1 da da 20 poena :) a tepic jeste mentol ali je jedini smeo da uzme i da odlucuje one napade :D kad niko drugo ne sme :)novica kad je pokusao pogodio je tablu :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bionabolgeek Posted August 29, 2010 Report Share Posted August 29, 2010 (edited) Realno duda je najveci krivac, pocetkom zadnje cetvrtine je trebalo da izvede tepica i da ga vise ne vraca u igru. A akcije su baci novici, svi ostali samo stoje, novica naravno ne moze sam na 3 igraca koji ga uvek zagrade i to je gg. Druga akcija je daj tepicu i markovicu da udave loptu do isteka napada. Rasic odlican, kosta solidan odradio je svoje, mada je cak mogao i bolje. Ne razumem zasto smo igrali bez trojke gotovo celu zavrsnicu. Keselja je bio krenuo shut i morao je da dobije jos koju priliku. A savanovica isto gotovo nije ni uvodio. Ne smem ni da pomislim sta ce biti ako se Teo povredi Edited August 29, 2010 by bionabolgeek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 29, 2010 Report Share Posted August 29, 2010 pa duda je forisirao tepica da ide 1 na 1, sto se dalu cuti u par navrata na tajmautu... a da li je on kalibar ili ne, ja mislim da jeste, prosao je celu nasu skolu, osvojio sa repkom u svim selekcijama svasta prirodno je da se forisra... mada od pocetka tekme se videlo da mu nesto ne odgovara smorenu facu ima i teodosic, pa odradjuje svoje... pre godinu dve pola ljudi je i njega psovalo jer je smoren bez emocija i nerezonski sutira... a sad je car lol... tacno je falio on da poveze sve ostale igrace... onako laicki kretanje bez lopte u regularnom vremenu je bila nula... kao i odbrana... odbranu poceli da igramo u drugoj polovini zadnje cetvrtine... imali smo prilika, nemci imali user trojki jebga, nama izlazilo iz obruca :| nasi kao da su cekali da se nemci predaju izmasaju i puste nas... ne vidim gde nam je sudiia bilo sta pomogao...boli me glava od navijanja psovanja i dernjanja... odoh na hladnu lubenicu omnomnom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted August 29, 2010 Author Report Share Posted August 29, 2010 Jako nam fali jedan plej tipa Mekejleb. Trebali smo da mu damo drzavljanstvo, ovako ce igrati za Makedoniju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted August 29, 2010 Report Share Posted August 29, 2010 mccaleb jeste car, ali meni su uvek bili jadni ti fazoni 'kupovine' igraca za reprezentaciju Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 29, 2010 Report Share Posted August 29, 2010 meni su najjadniji fazoni kupi seosko govedo iz Loznice HAE Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted August 30, 2010 Report Share Posted August 30, 2010 a tepic jeste mentol ali je jedini smeo da uzme i da odlucuje one napade :D kad niko drugo ne sme :)novica kad je pokusao pogodio je tablu :D neka mene duda zovne... i ja imam muda da onako odlucujem utakmicu u korist protivnika :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moyo Posted August 30, 2010 Report Share Posted August 30, 2010 realno mnogo kenjate sve su to dobri igraci. To je vise problem 7 miliona selektora u Srbiji. Lose su odigrali to stoji ali ja idalje imam vere. Quote "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted August 30, 2010 Report Share Posted August 30, 2010 realno mnogo kenjate sve su to dobri igraci. To je vise problem 7 miliona selektora u Srbiji. Lose su odigrali to stoji ali ja idalje imam vere. ma naravno da su dobri igraci... ali ono sinoc je bilo klasicno nepostovanje... od saigraca do logike kao nauke... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted August 30, 2010 Report Share Posted August 30, 2010 ovaj tim sa teodosicem i bez njega,nebo i zemlja.osvajamo :) Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted August 30, 2010 Report Share Posted August 30, 2010 Neverovatan je. Majstorcina! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LanFan Posted August 30, 2010 Report Share Posted August 30, 2010 Svaka mu cast kako igra, stvarno. Primetio sam da Markovic kad je usao pokusava da proigrava kao losMi al' ne ide mu :s Da kloniramo Teodosica, Rasica, Bjelicu i Krstica pa da osvojimo :) Quote It is in the end whatever the hell I want it to be, and when I'm through with it it's gonna blow a hole, this wide, straight through the world's own idea of itself. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted August 30, 2010 Report Share Posted August 30, 2010 koji crni bjelica :D Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 30, 2010 Report Share Posted August 30, 2010 polako, sta se lozite odmah, jordan nije bas ekipa za merilo:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted August 30, 2010 Report Share Posted August 30, 2010 lol bjelica (: Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 30, 2010 Report Share Posted August 30, 2010 btw, bravo za slovence:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted August 30, 2010 Report Share Posted August 30, 2010 super su ovi nemci protiv australije.... :S Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted August 30, 2010 Author Report Share Posted August 30, 2010 mi smo bre ove svabe trebali da rastavimo od zivota :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted August 30, 2010 Report Share Posted August 30, 2010 hahaha, koliko tuzno sad igraju, ovo je nemoguce. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LanFan Posted August 30, 2010 Report Share Posted August 30, 2010 Dudi su trebali da daju otkaz i da uzmu nekoga od vas da vodi reprezentaciju :) Garantovano bismo uspeli da izgubimo svih 5 meceva u grupi :) Quote It is in the end whatever the hell I want it to be, and when I'm through with it it's gonna blow a hole, this wide, straight through the world's own idea of itself. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 30, 2010 Report Share Posted August 30, 2010 evo mogao sam ja, imam isto ime i prezime, ne bi niko primetio razliku! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 30, 2010 Report Share Posted August 30, 2010 Dudi su trebali da daju otkaz i da uzmu nekoga od vas da vodi reprezentaciju :) Garantovano bismo uspeli da izgubimo svih 5 meceva u grupi :) Ne verujem da bi iko od nas ovde, nevezano dal je grobar ili cigan, držao Tepića onoliko u igri, pored svih grešaka. Dudi svaka čast na svemu što je do sada uradio, ali treba biti realan i reći da je isključivo on izgubio utakmicu juče, koja može skupo da nas košta Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 30, 2010 Report Share Posted August 30, 2010 Ne verujem da bi iko od nas ovde, nevezano dal je grobar ili cigan, držao Tepića onoliko u igri, pored svih grešaka. Dudi Antari svaka čast na svemu što je do sada uradio, ali treba biti realan i reći da je isključivo on sjebo mondijal Mala digresija,ali morao sam,to je taj fazon otprilike Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts