Jump to content

baya

The X
  • Posts

    259
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

1 Follower

About baya

  • Birthday 12/18/1984

Retained

  • Member Title
    Moo ?

Kontakt podaci

  • Facebook URL
    http://

Profile

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

5,926 profile views
  1. Zavisi kako gledaš na to. Ako recimo uzmeš u obzir da će u beti podjednako da testiraju jake mašine i minimum requirement mašine, pa onda pogledaš da si verovatno u manjini ako te zanima gejming a imaš krš komp, faktički si u prednosti za dobijanje bete! Jel neko od "raje" uopšte dobio inv, ili je prvi krug rezervisan samo za fensere :D ?
  2. " 'Oću ključ, nećete da me prevarite." Nisu me prevarili!
  3. An issue with your computer is blocking the VAC system. You cannot play on secure servers.. Ima li neko ideju šta se dešava?
  4. baya

    Miš

    Definitivno 400s, ako je prelazak sa MX500/510/518, bukvalno nećeš ni osetiti razliku. Kabel je malo tanji i daje osećaj kao da je slabijeg kvaliteta ali evo za 2 godine se nigde nije prekinuo ili oslabio iako sam ga jedno vreme stalno njakao sa laptopom.
  5. Ma matora je grafička, powercolor 5770 512mb ali mi ne pravi problema ni u jednoj drugoj igri, radi savršeno, ne pregreva se, samo usrani wow zabada. I to ako imam više prozora otvorenih samo jedan će da freezuje dok drugi i/ili treći ostanu normalno da rade. Reinstal sam windows, drivere, wow i sad iskreno gledam da zamenim grafičku al mi se ne ulaže nešto u stari komp...
  6. Jesi uspeo možda da rešiš problem? Nešto slično mi se dešava u poslednjih 2 meseca recimo, samo što sam ja to povezao sa grafičkom jer mi je zabadalo sa tom istom grafičkom na drugom kompu. Al je to freezovanje toliko random da nekad bude posle 5 minuta igre, nekad posle 5 sati a nekad posle 2 dana.
  7. baya

    Miiiiiš

    Kabel na G400 je prilično tanji od prethodnika i baš je onako njanjav i nikakav na dodir, deluje dosta nekvalitetnije i osetljivije ali evo ja moj miš imam 2 godine i baš ga često premeštam sa deska na lap pa na posao i pored svog tog motanja kabla nisam za sad imao problema s njim.
  8. Kupujem wow account, trazim sledece: - Da je account sto stariji, da ste prvi vlasnik, full info se podrazumeva ukljucujuci i ID scan. - Da ima jednog ili vise likova na nekom od sledecih servera: Draenor Stormreaver Kazzak Stormscale Frostmane Grim Batol Silvermoon Darksorrow I eventualno na: Auchindoun Ravencrest Kupujem account za licnu upotrebu, nisam preprodavac, stvari kao sto su kolicina achievementa, rare mountovi i ostalo me ne zanimaju uopste. Gear je takodje nebitan, ne mora da bude ni skroz izlevelovan lik. Uzecu u obzir account i koji nema lika na nekom od ovih servera ako mi ostale stvari odgovaraju, takodje mozda bi mogao da prodje i solidan Cataclysm acc. Ponude na PM. Prednost imaju clanovi rura sa vise staza na forumu.
  9. Posle 2x MX 500, 510ke i 3x 518ke uzeh g400 i mogu reći da je što se tiče dosta toga g400 pravi naslednik mx serije sa jednom jako velikom manom po meni. Kabel je izuzetno mekaniji, tanji i nekako "krtiji" od svih prethodnih miševa i to čitavom dužinom uključujući i usb konektor i onu zaštitnu gumu koja deluje isto tanja i klimavija nego kod ostalih mišova. Ako ima neka alternativa g400 možda pokušaj s tim, generalno nisam zadovoljan kvalitetom, posle 2,3 meseca korišćenja (doduše ja ga svaki dan vadim i bodem :P ) počeo je usb da gubi kontakt a i kabel se čudno ponaša od stalnog savijanja.
  10. E jebem li ga onda, meni evo već drugi mesec duplira minute i net.
  11. Moraš valjda 4 stavke da ispuniš. Uključio sam ovo još prošli mesec i dobio sam odmah, samo se minuti nalaze pod dodatni saobraćaj ili tako nešto. I nije mesec dana nego dva, super fora.
  12. Znam da ima fora nego jel šta znam, provaljiva od strane blizzarda, jesi uspešno uplatio nekom RAF kad je promenio na taj način country?
×
×
  • Create New...