Dušan_ Posted August 22, 2010 Report Share Posted August 22, 2010 Treba da uchim a mrzi me. fml +1 Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted August 22, 2010 Report Share Posted August 22, 2010 Truperu, je l' si ti preksinoc (kad je bio Bajaga) ispred treceg ulaza nosio samo rejv majicu onu iz 2008. (sa narandzasto belim slovima)? Vidim neko nosi, ali nije mi bio poznat:S Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted August 22, 2010 Report Share Posted August 22, 2010 Dva dana nisam ustao od kompa, nece da izadje na dobro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted August 22, 2010 Report Share Posted August 22, 2010 Nikako da se vratim u normalu, umoran sam jako a obecao sam da cu ici na i na van gog... :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted August 22, 2010 Report Share Posted August 22, 2010 (edited) Ne bih te ni izvalio da nije maje... =] da, da, maja je ključna u takvim situacijama :) Truperu, je l' si ti preksinoc (kad je bio Bajaga) ispred treceg ulaza nosio samo rejv majicu onu iz 2008. (sa narandzasto belim slovima)? Vidim neko nosi, ali nije mi bio poznat:S moguće, bio sam ispred tog ulaza na kratko, posle zapalio na 4. kad sam video kakva je gužva. inače šteta što ranije nisam to izvalio - 4. ulaz je uvek imao ubedljivo najmanju gužvu a bio najbliže bini od svih. Danas sam patio na Beloj Steni :( E kako je tamo? Šta ima tu? Manje više mi je u komšiluku pa se razmišljam da odem neki dan dok je još toplo. Edited August 22, 2010 by trooper Link to comment Share on other sites More sharing options...
WuDu Posted August 22, 2010 Report Share Posted August 22, 2010 lido ftw odbojka/kupanje/bleja People don't stop playing because they get old, they get old because they stop playing. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted August 22, 2010 Report Share Posted August 22, 2010 to zbog hijerarhije brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted August 23, 2010 Report Share Posted August 23, 2010 Juce bejah na Bf-u, pricao tamo iza sa matorcima iz Yu grupe, nisam znao da su takvi kraljevi :D A danas otisao do Guche LOL Kakav vashar tamo je bo te, ne kontam kako neko uopste ide tamo na 5 dana inace, ili koliko vec traje Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted August 23, 2010 Report Share Posted August 23, 2010 traje 9 dana... ali ti posle litra rakije traje kao jedan.Ili se barem samo jednog posle setish It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 23, 2010 Report Share Posted August 23, 2010 nabijem vas sve na kurac :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted August 23, 2010 Report Share Posted August 23, 2010 bio na bf-u, sreo vudija i dzizsa. znao sam da nije trebalo veceras da idem, jebo me Van Gogh, i Vrteska, i jebo mi pas mater. Sjebo sam se mnogo... MNOGO. do kurca sve! :((( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted August 23, 2010 Report Share Posted August 23, 2010 Raskantao sam se po ko zna koji put ove nedelje... previshe sam pio... dosta vishe... mora malo da se unormalim... ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted August 23, 2010 Report Share Posted August 23, 2010 sinoć sam sanjao ivketa kako radi na nekom šalteru i prodaje karte za koncert neke random grupe iz devedesetih (dr. iggy fazon). RISPEKT BRATE sad ću da ponovim matematiku i da kuntam kao car (znam da vam seva paja, al' kao daj da kucam nešto). AE! Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted August 23, 2010 Report Share Posted August 23, 2010 sta su uradili ovo sa rapisharom idioti :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 23, 2010 Report Share Posted August 23, 2010 e, bio sam i ja na zatvaranju bf-a, meni iskreno bilo jos najbolje kada su krenuli da pustaju dens hitove devedesetih a mozda i ranije :))))) kakav crni van gog i ostala sranja :) uglavnom, tesko mi jako :\ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted August 23, 2010 Report Share Posted August 23, 2010 Uchio sam do sad. Odo' pogledam neku seriju pa na kuntanje. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted August 23, 2010 Report Share Posted August 23, 2010 Vratio se iz Sarajeva, bila najbolja bleja ikada :) cak je i ortak uzeo prvo mesto na svetskom kupu u preciznom sletanju glajderom :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 23, 2010 Report Share Posted August 23, 2010 Samo jednu stvar mrzim vise od bajage, to je van gog. Celu noc je drndao, plus su horde pijanih padavicara njakale pod prozorom. Smrt yu rocku! A sad odo u italiju, veoma rado cu se slikati kako jedem prosciuto con melone i pijem proseco HAE! You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miksa Posted August 23, 2010 Report Share Posted August 23, 2010 izblejao sa drugaricom do 1 noćas s obzirom da ne smem da se mnogo krećem zbog ruke. ne spavam već treću noć i sve se ono okrećem u nadi da ću naći odgovarajući položaj za ruku, ali... kapiram da nema ništa od toga. dobro jutro jutarnji carevi le fu Born of a broken man, never a broken man. Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted August 23, 2010 Report Share Posted August 23, 2010 poz voz juce bio na fruskoj gori, bleja, mnogo dobra priroda kad sam se vracao tu kod usca, imaju 3 trake za jedan smer, u prve dve se ide polako, u trecoj krajnjoj desnoj neki isao onako solidno brzo, i debil neki pijani sa BF kreno da pretrcava, jao kako je to zaskripalo, znaci lik je za dlaku izbegao prelome svega i svacega :C jos posle onako stavio ruke u dzepove i odsetao polako, kontam sutra se nece ni secati da je mogo da zgine najopustenije :C Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted August 23, 2010 Report Share Posted August 23, 2010 Dobro juro! izblejao sa drugaricom do 1 noćas slike? Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
WuDu Posted August 23, 2010 Report Share Posted August 23, 2010 to zbog hijerarhije pa bar nema <beogradski naglasak>Béògradjana</beogradski naglasak> da prave guzvu i da bacaju smece gde god odpikasmo odbojku, mi matorani (svi oko 30) poslali neku decu kuci posto su se mnogo przili da znaju da igraju pa je bilo 15-7 (igra se jedan set, pobednik ostaje) posle dosli neki drugi klinci koji treniraju pa su oni nas sklonili s terena ^^ People don't stop playing because they get old, they get old because they stop playing. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted August 23, 2010 Report Share Posted August 23, 2010 koji si ti car jebes mi sve zajebavo sam se, al dobro, ti ocigledno nisi brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miksa Posted August 23, 2010 Report Share Posted August 23, 2010 slike? ne vidi mi se utega na ramenu \o/ Born of a broken man, never a broken man. Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
WuDu Posted August 23, 2010 Report Share Posted August 23, 2010 ma ok je to za hijerarhiju i zivinu, zajebancija nego eto, ja da se nadovezem i da pisem nesto dok pijem kafu ^^ ali jeste mi bilo drago sto nema beogradjana, 90% lokalni ljudi ;) People don't stop playing because they get old, they get old because they stop playing. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts