Jump to content

The Walking Dead AMC series


Recommended Posts

Meni je ovo bila najbolja epizoda u seriji. Prvo sam pomislio da ce biti uzasan smor. Ono, mali sve uredno priznaje, kuknjava za Dejvom, zatvorenika ce ipak osloboditi i nastaviti da se nadgornjavaju Rik i Sejn. Kad ono medjutim. Taj sukob je bio long overdue. I jos ona clifhanger armija zombija, to hocu da vidim od zombi serije!

Link to comment
Share on other sites

Realno, sad su ga vratili nazad na strip ... u stripu je "odavno" poznato da se zombiji rađaju i kod ljudi koji su "samo" umrli, bez ugriza. Plus Šejna nema u stripu odavno a i tu su mu uradili "omaž" nekako pošto ga je klinja rokn'o u istom, tako da su "tu negde".

Link to comment
Share on other sites

^Ma pitam zbog piraterije i tako toga. Anyway, posle pola dana maltretiranja sa raznim kaubojskim flesharing sajtovima :fp: . Izvol´te, 36 epizoda. [^]

http://www.filefactory.com/file/c4e9e93/n/TWD_1-36.part1.rar

http://www.filefactory.com/file/c4e914c/n/TWD_1-36.part2.rar

http://www.filefactory.com/file/c4e942e/n/TWD_1-36.part3.rar

http://www.filefactory.com/file/c4e967b/n/TWD_1-36.part4.rar

http://www.filefactory.com/file/c4e9723/n/TWD_1-36.part5.rar

Oko 390mb.

Edited by psaras
Link to comment
Share on other sites

Ok glavni bajo admine Laki, shvatili smo da negde radiš još prvi put kad si naglasio [:D] . Ja pored posla, žene i deteta od nepunih osam meseci nađem 5 minuta vremena da pristavim download, i još 45 da odgledam, makar i na nogama sa malim u rukama. Ne kažem da tako moraju svi, samo da mi što odgledamo na vreme nismo neradnici.

Link to comment
Share on other sites

Mislim da si preozbiljno shvatio šta sam napis'o! :)

No:

Ok je epizoda, ali nikad nisam voleo te "Dexterolike" krajeve epizoda gde se 40 minuta ne događa "ništa" i onda poslednja tri minuta kao "wow" ... ali zapravo ni ovde nema nekog specijalnog wow-a osim što znamo da će u sledećoj sezoni sve da se vrti oko zatvora, da je to da svi imaju virus šapnuo doca Riku i da se pojavila Mechonne!

also:

3442328_460s.jpg

Link to comment
Share on other sites

Meni je ova jedna od boljih, mada je akcija dosta traljavo izrežirana. Generalno, serija je prosek, nisam ni očekivao ništa posebno, verovatno mi je zato ok :) Nikako da pročitam te stripove. Zašto ona katana riba vuče undeadove s sobom, da je ne bi nanjušili?

Link to comment
Share on other sites

Ja više mislim da zato što je luda :) Ne sećam se tačno stripa, ali to su valjda njen dečko i neki njegov ortak, ali mislim da nema neke pozadine dublje oko toga što ih vucara u tom smislu kao "da me ne bi nanjušili" koliko u fazonu "to mi bivši dečko pa eto"

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...