Jump to content

psaras

The X
  • Posts

    73
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About psaras

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Ovog nisam nasao, moracu ponovo da prodjem tuda ako mislis na ono raskrsce sa putokazima...
  2. Ima, kad zavrsis razgovor sa obesenom babom daje ti quest da nadjes drugog watchera. Idi u taj gradic i na samom ulazu ces naci jos jednog lika koji ti se pridruzuje, nemas obavezu da ides odmah unutra, mozes da se vratis.
  3. Da li je resen problem dsfixa otkad je dark souls presao na steam? Izgubio sam sejvove nepovratno a dsfix ili je rusio igru ili nije imao efekta, zavisi kako se podesi. Ima li napretka? Bas mi se igra a ne mere bez dsfixa...
  4. Odlicno su se toga setili. Martin taj dogadjaj nikad nije konkretno opisao u knjizi, pojavljuje se samo u obliku neproverenih glasina posle vencanja.
  5. @pesma hvala, verovatno cu veceras probati da prikoljem hellkite-a i gargojle.
  6. Ok, hvala, vec sam u darkroot gardenu ali mi je ostalo par bossova da sredim pa svakako moram da se vratim.
  7. @Folca jel si Hellkite-a ubio strelama na pc-u ili ps3? Pitam jer kad ga gadjam magijom ili strelama u glavu on se regenerise posle nekog vremena i tako svaki put. Probao sam i u rep da ga gadjam ali isto se ponasa pri pogotku, doduse nisam bio uporan sa repom.
  8. Baš je teška, i zarazna. Puno treba da se navikneš na neke zakonitosti ali posle nema nazad.
  9. psaras

    RPG godine

    Glasao za fantastični Dark Souls.
  10. Eto, znao sam da nesto ne valja, ovaj izgleda kao neki evil santa from hell. Da ne spominjem kakvi su Martinovi walkeri.
  11. Guglaj "Balkanknjiga", tamo imaš svih 5 na Hrvatskom, stim što je Gozba za vrane loše urađena ali vremenom se navikneš.
×
×
  • Create New...