trn Posted September 5, 2010 Report Share Posted September 5, 2010 a da zaboravio sam da su to jedini brojevi u klubu :ooo Skoro svi povratnici(sto u zvezdi sto u partizanu) su uzimali takve brojeve, nece nositi 13/14/15, "jer su im brojevi za drugi tim" pa ovako biraju 88/99/77.Got it? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted September 5, 2010 Report Share Posted September 5, 2010 to nije ni bilo pitanje, ionako niko ne moze da odgovori na to, cisto konstatujem, move on :) http://www.mondo.rs/s181878/Fudbal/Zvezda_se_buni-_Komsijske_igrice_sa_Kleom.html samo sam cekao nesto od njih....mrzelo me je da citam ne znam da li su u saopstenju spomenuli kosovo? Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted September 5, 2010 Report Share Posted September 5, 2010 Pa odgovorio sam ti :)) Znam konkretno zbog cega je Milovanovic 88 uzeo, pa se vodim logikom da su i ovi zbog toga uzimali... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted September 5, 2010 Author Report Share Posted September 5, 2010 To sto je trenutna garnitura fudbalera zabrinjavajuca i sto nema perspektivu ne znaci da necemo nekad imati normalnu repku.Postoji nesto sto se zove kult reprezentacije i mislim da to treba da zadrzimo. Verovatno pod kult nase reprezentacije mislis na menadzerske igre i forsiranje igraca zbog bolje prodaje naustrb rezultata? :) KLEO SRBINE kapiram ja vas, i nebitno, necemo se sloziti, pa ne vredi da objasnjavamo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted September 5, 2010 Report Share Posted September 5, 2010 http://www.mondo.rs/s181878/Fudbal/Zvezda_se_buni-_Komsijske_igrice_sa_Kleom.html samo sam cekao nesto od njih....mrzelo me je da citam ne znam da li su u saopstenju spomenuli kosovo? Ali sto su se od jednom zabrinulu za Partizanov višak stranaca ... Mislim ocigledno je da Kleo dobija državljanstvo da bi zaigrao za repku, pa da se proda dobro i da imamo napadača u njoj. I jesam Grobar, al ne bih voleo Klea u reprezentaciji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 5, 2010 Report Share Posted September 5, 2010 ocigledno je da se svi grobari sad pale jer kleo igra za Partizan,molim vas idite usput navijajte i za vladu stojkovica, a to sto tole sredjuje kleu ekspresno pasosh,to je smeshno. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted September 5, 2010 Author Report Share Posted September 5, 2010 Tole sredio pasos. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted September 5, 2010 Report Share Posted September 5, 2010 Nikad nisam Grujana video ovako iznerviranog zbog fudbala :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted September 5, 2010 Report Share Posted September 5, 2010 Ako Antic pozove Klea u reprezentaciju stvarno je pajvan. Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 5, 2010 Report Share Posted September 5, 2010 bolje klea nego pantelica:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LanFan Posted September 5, 2010 Report Share Posted September 5, 2010 ziveo kleo! :) Quote It is in the end whatever the hell I want it to be, and when I'm through with it it's gonna blow a hole, this wide, straight through the world's own idea of itself. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 5, 2010 Report Share Posted September 5, 2010 ja mislim da ko francuzi treba da imamo 10 arapa koje boli kurac za repku Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted September 5, 2010 Author Report Share Posted September 5, 2010 Upravo. Mnogo je bolje da imamo Pantelinja koji se krsti 180 puta za vreme utakmice po difoltu, plus po 2-3 puta kada izgubi loptu. Pravi Srbin Pravoslavac. Dovoljno je da samo jedan igra zna da peva himnu, Ziga i onako ne moze da nauci toliki tekst napamet. Nema veze sto nasi najbolji igraci ne daju 20% u reprezentaciji kao u svojim klubovima, jer mi svi znamo da su oni carevi i ne treba da se cimaju mice male. Takodje nije fora da neko igra a nije usao preko kumovske veze. Oni koji su na redu da se prodaju, imaju prvenstvo. Mi smo Srbi i od nasih principa ne odustajemo. Taman posla da dodje neki Brazilac da nam igra. Ustvari, moze, ali da obeca da cemo da budemo svetski prvaci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted September 5, 2010 Report Share Posted September 5, 2010 sto si se grujo uhvatio za francuze, nek igramo ko svabe :)) Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted September 5, 2010 Report Share Posted September 5, 2010 Upravo. Mnogo je bolje da imamo Pantelinja koji se krsti 180 puta za vreme utakmice po difoltu, plus po 2-3 puta kada izgubi loptu. Pravi Srbin Pravoslavac. Dovoljno je da samo jedan igra zna da peva himnu, Ziga i onako ne moze da nauci toliki tekst napamet. Nema veze sto nasi najbolji igraci ne daju 20% u reprezentaciji kao u svojim klubovima, jer mi svi znamo da su oni carevi i ne treba da se cimaju mice male. Takodje nije fora da neko igra a nije usao preko kumovske veze. Oni koji su na redu da se prodaju, imaju prvenstvo. Mi smo Srbi i od nasih principa ne odustajemo. Taman posla da dodje neki Brazilac da nam igra. Ustvari, moze, ali da obeca da cemo da budemo svetski prvaci. word. mislim, i ja bih bio za to da nam ne igraju stranci, kad bi ova repka bila normalna, a ne sastavljena od strane lopovskog saveza srbije i kumovskih veza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted September 5, 2010 Report Share Posted September 5, 2010 Ja bih lakše podneo 10 arapa koje boli kurac, nego 25 "naših" koje takođe boli kurac. Mada ok, od kako se igra u crvenim dresovima i zovemo se Srbija, malo se više trude nego dok "nisu mogli da igraju za nepostojeću državu jao jao kuku kuku". Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted September 6, 2010 Author Report Share Posted September 6, 2010 ja mislim da ko francuzi treba da imamo 10 arapa koje boli kurac za repku dovoljno bi nam bio samo jedan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted September 6, 2010 Report Share Posted September 6, 2010 taj fazon,a i taj domaci golman da nam bude bulja.Dodushe,ti svi Nemci su genuine Nemci,rodjeni su i odrasli su tamo... da, i kakau je rodjeni nemac :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 6, 2010 Report Share Posted September 6, 2010 Upravo. Mnogo je bolje da imamo Pantelinja koji se krsti 180 puta za vreme utakmice po difoltu, plus po 2-3 puta kada izgubi loptu. Pravi Srbin Pravoslavac. Dovoljno je da samo jedan igra zna da peva himnu, Ziga i onako ne moze da nauci toliki tekst napamet. Nema veze sto nasi najbolji igraci ne daju 20% u reprezentaciji kao u svojim klubovima, jer mi svi znamo da su oni carevi i ne treba da se cimaju mice male. Takodje nije fora da neko igra a nije usao preko kumovske veze. Oni koji su na redu da se prodaju, imaju prvenstvo. Mi smo Srbi i od nasih principa ne odustajemo. Taman posla da dodje neki Brazilac da nam igra. Ustvari, moze, ali da obeca da cemo da budemo svetski prvaci. Ne razumemo se.To sto je nama trenutno repka jadna i sto su nam trenutno govna u reprezentaciji i savezu,to ne znaci da mi treba da zovemo Klea da igra za nas.Ti pricas na konto trenutnog stanja u reprezentaciji,a ja pricam uopsteno.Da su ti u repki Mijat,Sava,Kovacevic i Deja,da li bi zeleo tj. da li bi ti Kleo bio potreban u repki?Kleo nece eliminisati kumovske veze u repki,niti ce resiti problem sto se pantela krsti,sto ziga ne zna da da gol,sto stojke ne zna da izleti sa linije,sto nam ne igra bambi tosic,sto su raca petrovic i neca tomic u reprezentaciji itd itd..a pritom,i kleo ide realno u repku rpeko veze,jer je tole smrdljivi govnar,da tako sipa za zvezdu,verovatno bi proliv kriminalski izmislio neku prichu da izminira..ja sam milion posto siguran da pitamo klea za 6 meseci da igra za nas(kad ode iz Partizana),BOLELA BI GA KURCHINA! Celo resenje problema treba traziti u savezu jer zato imamo jednog Ramba Petkovica koji ima sedam nastupa u repki,imali smo i imamo u repki razne dudice,koromane,kovacevice,rukavine,tomice itd itd, a nekog normalnog napadaca nemamo,a ni ne nazire se.... iskreno,voleo bih sad klea da ubace u repku i da pojedemo takvo govno sa njim,pa da se samo smejem koliko smo glupi i jadni... da, i kakau je rodjeni nemac :P mislio sam na bracu boateng(doduse kevin prins izabrao ganu),ozila,kediru,marina,podolskog i klosea,marija gomeza,glupo je sto si se uhvatio za tog jedinog "Klea"... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted September 6, 2010 Report Share Posted September 6, 2010 pa uhvatio sam se jer je jedini naturalizovani nemac, ostali su rodjeni tamo :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted September 6, 2010 Report Share Posted September 6, 2010 (edited) Ma da je rodjen ovde i ziveo shto se mene tice mogao bi da bude i medved ali dozvolio bi mu da igra za reprezentaciju. Grujo uz tebe sam! Dole oportunisti! Gledamo na dugi rok, jebo kratkorocno ulaganje! Edited September 6, 2010 by Sting Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted September 6, 2010 Report Share Posted September 6, 2010 pa ako tako gledamo, mi vec dugo nishta pametno nismo uradili u fudbalu.. mozhda vam je strategija losha :p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted September 6, 2010 Report Share Posted September 6, 2010 mislis 60godina nista nismo uradili :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 6, 2010 Report Share Posted September 6, 2010 mozhda vam je strategija losha :p bitno se manja trener svakih 6 meseci jer je on 100% sam kriv za sve i da ti treneri posle zavrse u reprezentaciji iz nekog razloga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted September 6, 2010 Report Share Posted September 6, 2010 shta prichash ti kili? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts