leisure Posted August 31, 2010 Author Report Share Posted August 31, 2010 mozda na PESu, posto ne verujem da ga je neko pustao da igra u rlu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted August 31, 2010 Report Share Posted August 31, 2010 hahahahahahahahahah, mada je kamara smelej cigan :) Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted August 31, 2010 Author Report Share Posted August 31, 2010 'da si moja devojcica, zivela bi ko kraljica...' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted August 31, 2010 Report Share Posted August 31, 2010 ne znam za kamaru, nisam ga gledao nikad, verujem da nisu pogresili, ali boja? covek ne postize golove, gde god da ode...plus je promasio onaj penal pas mu mater jeb'o... bolje da smo kezmana jurili :D i onako ide u kavalu ili gde vec... Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 1, 2010 Report Share Posted September 1, 2010 (edited) A sta je bilo sa Mutuom, samo carsijska prica ili...? Edited September 1, 2010 by Capitaine Kotscha Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted September 1, 2010 Author Report Share Posted September 1, 2010 A sta je bilo sa Mutuom, samo carsijska prica ili...? A sta je sa pandama za zoo, samo se palma kurci ili...? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 1, 2010 Report Share Posted September 1, 2010 Cemu taj pokusaj duhovitosti na jedno normalno pitanje? Pre par dana je bila ta vest i vidim ne prica se vise o tome, pa reko mozda zna neko nesto... Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted September 1, 2010 Author Report Share Posted September 1, 2010 Pa ne pratis fabulu. Dovodjenje Mutua se ipostavilo kao nemoguca misija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 1, 2010 Report Share Posted September 1, 2010 doveli su umesto njega Pjer Boju,to je to,u istom su rangu Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted September 4, 2010 Report Share Posted September 4, 2010 Još jedna golčina Klea. Ceo tim igra odlično (doduše, nije baš Hajduk iz Kule reper za kvalitet) :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted September 4, 2010 Report Share Posted September 4, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=_tg2p9xFliY lol posrao se po svima :D ali opet ne bih ga u reprezentaciju :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted September 4, 2010 Report Share Posted September 4, 2010 ako ga Antara ne uzme uskoro, neću više da gledam repku. :) bolji je od svih napadača koje su u reprezentaciji zajedno! Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted September 4, 2010 Report Share Posted September 4, 2010 Koja je onda poenta reprezentacije? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted September 4, 2010 Report Share Posted September 4, 2010 Poenta je da budemo kao Nemci, da imam 6 turaka, 2 poljaka i crnca a da nam golman bude domaci. Kleo je dobar, ali nisam za to da igra u reprezentaciji. Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted September 4, 2010 Author Report Share Posted September 4, 2010 Da, bash sranje. Samo su 3. na Mundijalu. Sta fali da igra Kleo, ne kapiram. Da je igrao na SP prosli bi grupe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted September 4, 2010 Report Share Posted September 4, 2010 strasno nam fali takav napadac :D Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted September 4, 2010 Report Share Posted September 4, 2010 Je l ste primetili kako je Kleo napredovao za samo jednu sezonu ? Secam se da je prosle godine u kvalifikacijama za LS bio jadan, + u ligi europe je bio jos gori, govorili su da kako je dobar samo za domaca takmicenja. Mada, videcemo sta ce da radi u ligi sampiona sada... U svakom slucaju, kakav uspon forme a ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted September 4, 2010 Report Share Posted September 4, 2010 a koja je fora sa brojevima novih igraca? iliev - 77, smiljanic - 99, stojkovic (:D) - 88, ne znam za ostale :) Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeaGleR^ Posted September 4, 2010 Report Share Posted September 4, 2010 Pa zauzeti su 7/8/9? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted September 5, 2010 Report Share Posted September 5, 2010 a da zaboravio sam da su to jedini brojevi u klubu Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 5, 2010 Report Share Posted September 5, 2010 Poenta je da budemo kao Nemci, da imam 6 turaka, 2 poljaka i crnca a da nam golman bude domaci. Kleo je dobar, ali nisam za to da igra u reprezentaciji. taj fazon,a i taj domaci golman da nam bude bulja.Dodushe,ti svi Nemci su genuine Nemci,rodjeni su i odrasli su tamo... Da, bash sranje. Samo su 3. na Mundijalu. Sta fali da igra Kleo, ne kapiram. Da je igrao na SP prosli bi grupe. Realno,ako je tebi ok da se jebemo za nekog Brazilca za kojeg ne da niko nije chuo u domovini,nego nikad ni nece chuti,chemu jebeni fudbal.Zasto bi igrao Kleo za repku,on je u Srbiji godinu dana,a u januaru ce napustiti Partizan i vise se nikad nece vratiti.Niti je odrastao ovde,niti je dugo ovde,on samo pokusava da iskoristi trenutnu situaciju kako bi se bolje prodao.Da je on neki igrac koji bi nam doneo svetsku titulu pa ajde,ovako mi je sve smesno,a narocito lozenje grobara,a ne moze niko da me ubedi da ovako sipa u zvezdi da li biste bili za njega,pritom,meni nije uopste do toga,nego jednostavno integritet repke,jer repka nije klub.Svaka njemu cast sto je uveo Partizan u LS,imao je nestvarnu realizaciju,ali opet,ljudi kao da zaboravljaju da je davao golove pjuniku,helsinkiju i anderlehtu,a njima bi sipao svaki normalan napadach(srpski napadachi ne spadaju u normalne).@topic kako se dzomba golubar radovao danas posle tekme,morala je sluga da se povinuje caru Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted September 5, 2010 Author Report Share Posted September 5, 2010 Ja i dalje ne kapiram sto je problem sto nije odrastao ovde. Meni je bolje da igra on nego oni splavari. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted September 5, 2010 Report Share Posted September 5, 2010 zato sto necu da mi reprezentacija bude ciganska kao npr. crnogorska i sada makedonska repka u basketu. volim ja klea, svaka njemu cast, ali u nasoj repki nek igraju samo srbi (tacnije ljudi iz srbije :> ) pa neka se po tome razlikujemo od svih ako treba. @topic dosli smo na poziciju koju zasluzujemo i sa koje nas nece niko skinuti HAE Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 5, 2010 Report Share Posted September 5, 2010 Ja i dalje ne kapiram sto je problem sto nije odrastao ovde. Meni je bolje da igra on nego oni splavari. To sto je trenutna garnitura fudbalera zabrinjavajuca i sto nema perspektivu ne znaci da necemo nekad imati normalnu repku.Postoji nesto sto se zove kult reprezentacije i mislim da to treba da zadrzimo. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted September 5, 2010 Report Share Posted September 5, 2010 a ja nikad necu prezaliti onog seljaka vucinica :D Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts