grb1tj Posted September 28, 2010 Report Share Posted September 28, 2010 hahah Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted September 28, 2010 Author Report Share Posted September 28, 2010 Solidno su odigrali. jbg Stojkovic je odbranio masu stvari, odlican je bio. Nedostaje tu jos 3 kvalitetna igraca da to bude dobra ekipa. pozdrav za cigane realno, koga boli kurac sto ste vi izgubili u 1. kolu kvalifikacija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted September 28, 2010 Report Share Posted September 28, 2010 jos jedan pozdrav za cigane o/ doveli smo vam navijace arsenala u muzej :) Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted September 28, 2010 Report Share Posted September 28, 2010 Svaka cast na borbi, stvarno su se borili vrhunski... Ali jebiga, Arsenal je stvarno bolji, tu nema dalje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted September 28, 2010 Report Share Posted September 28, 2010 Reports are that the Arsenal team were using their mobile phones as lighting in the dressing room as there was no power and one floodlight is not working as they warm-up. The match will not start unless the stadium has its' full allocation of lights. Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted September 28, 2010 Report Share Posted September 28, 2010 samo mogu reci svaka cast, lako je moglo da se desi da prtizan dobije, da ne komentarisem vidjeno sudjenje, bas su pokazali muda Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted September 28, 2010 Report Share Posted September 28, 2010 sudija peder, realno, mamu mu jebem. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 28, 2010 Report Share Posted September 28, 2010 mogao je da svira jos neki penal da se kleo proslavi,pa da ga zove vladimir petrovic pizon Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted September 28, 2010 Report Share Posted September 28, 2010 Sale Ilić završio na aparatima posle meča sto posto. Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted September 28, 2010 Report Share Posted September 28, 2010 (edited) vecina ste mi drugari i volim vas i to, ali moram vam priznati da su vam fore prejadne, iako su mozda trol, tako da prestanite, poz @tekma sta reci, gledao sam 2 kluba koja najvise volim :D , arsenal je jednostavno bolja ekipa i tacka igraci su ostavili jebeno srce na terenu (vecina) i verujem da su dali svoj maksimum navijaci su posebna prica, iako mi je zao sto ne dolazi vise ljudi na prvenstvene tekme, ono ja jos nisam doziveo. navijanje nije stajalo ni kad smo primali golove, stalo je samo kad je bila neka pegla na jugu, somine. posle tekme vise od pola sata se ostalo i navijalo, iako nisam neka lozana najjaci smo :) e da citao sam i na forumima arsenala da smo pokidali navijanje HAE suma sumarum (lol) ko nije otisao na tekmu zajebao se :) e da, i moze se snimiti reklama za master kard sa grobarima :)) saljem vam svima pozdrave Edited September 28, 2010 by alpha Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 28, 2010 Report Share Posted September 28, 2010 vecina ste mi drugari i volim vas i to, ali moram vam priznati da su vam fore prejadne, iako su mozda trol, tako da prestanite, poz puni boraniju HAE! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted September 28, 2010 Author Report Share Posted September 28, 2010 poz i tebi brate o/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted September 28, 2010 Report Share Posted September 28, 2010 Ja bas i nisam uspeo da vidim mnogo igre, bio sam na zapadu 5 mesta od navijaca Arsenala. Ono sto sam ulovio je Boja koji je brzo ostao bez snage i u nekim momentima lako odustajao od borbe za loptu, ali imao je neke momente. I Stojkovic koji je branio kao car. Nisam video sta se desilo kad je Jovanovic dobio crveni, ali to je usralo igru dosta. Steta ... Navijanje je bilo brutalno. Cak smo dobili aplauz od navijaca Arsenala na kraju kada su, bukvalno, svi pevali. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted September 28, 2010 Report Share Posted September 28, 2010 Stanojević, iako je već sada dobar trener, je izgubio utakmicu što je počeo sa Jovanovićem umesto Savića, koji unazad par nedelja pokazuje da je dobar štoper. Takođe, Tomić vas je upucao Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted September 29, 2010 Report Share Posted September 29, 2010 (edited) Mudro zbori Pera drug, Tomic privatnik, davi loptu ko degen Dobro je da nije lolu pustio da igra od prvog momenta, i dobra je kombinacija sa Kleo - Debeli Crnac u napadu Koreografija je bila vrhunska, ja sam odushevljen! Btw sa blica.rs: "Zanimljiv prizor viđen je po završetku utakmice. Navijači Partizana nisu napuštali stadion već su pesmom tražili od igrača da se vrate na teren i sa njima još koji minut provedu zajedno. To su fudbaleri i učinili, a za to vreme su navijači Arsenala ugrabili Partizanove zastavice mahajući njima uz svoje himne. " :D Edited September 29, 2010 by eX1|e Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted September 29, 2010 Author Report Share Posted September 29, 2010 Vec sam napisao bar desetak puta da je Tomic uber retard. :) jbt ladno je mogao Iliev da ga da i Arsenalu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
corporal Posted September 29, 2010 Report Share Posted September 29, 2010 partizan nije razocarao, gg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted September 29, 2010 Report Share Posted September 29, 2010 jbt ladno je mogao Iliev da ga da i Arsenalu ovo! o/ Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted September 29, 2010 Report Share Posted September 29, 2010 dva ortaka su dobili (ne znam kako) karte za kavez sa navijacima Arsenala. Ijaooo, koliko sam samo ljubomoran. Kazu kakva je to kultura, ili sede, ili stoje na betonu, nikako na stolicama, a jedan lik je cak i citao knjigu. :D Kaze bili neki klinci, kao loze se da navijaju, ovo ono, ali vecina matoraca u casual pijanom fazonu. Legendarno. Sto se utakmice tice, niste mogli nista, to je realnost, i ko god da kaze drugacije, nije objektivan. Trebalo je u prvom da vam daju bar 3 komada, a onda bi do kraja verovatno i pukla petarda. Kleo se covek bori, ume da se zagradi, da sacuva loptu... Ali ja i dalje stojim pri tome da on uopste nije tolika FUDBALERCINA kako ljudi pricaju, i da je samo malo iznad proseka. A penale sto je oba sutnuo kao sisica, da ne govorim. Jebi ga, Arsenal je mnogo dobra ekipa, a Partizan je dao svoj maksimum, nema sta, i to je to. btw koreografija je smesna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ratluk1234 Posted September 29, 2010 Report Share Posted September 29, 2010 jbg sad si ti nasao da prozivas koreografiju, ne mogu svi kao delije :) btw sudije su bile ocajne... kada je sudio penal za partizan razmisljao se 1min, a penal za arsenal plus crveni karton je sudio k'o iz topa, a o ostalim promasajima da ne govorim... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted September 29, 2010 Author Report Share Posted September 29, 2010 sve ovo sto je lesko rekao, izuzev za koreografiju :) btw nahvalili su navijanje i atmosferu i igraci i navijaci Arsenala ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted September 29, 2010 Report Share Posted September 29, 2010 ma ne bih ja to ni komentarisao, nego vidim da su ljudi ovde odusevljeni crno belim zastavicama... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted September 29, 2010 Report Share Posted September 29, 2010 koreografija je bila vise nego ok, setalica interesantna, meni je licno bila bolja na tekmi sa Anderlehtom, al svakako nije smesna kao sto si rekao :> Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted September 29, 2010 Report Share Posted September 29, 2010 ju, ja setalicu nisam ni video. :D na yt-u se ne vidi, losi su snimci, dajte da vidim sta je bilo nacrtano. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted September 29, 2010 Report Share Posted September 29, 2010 ma sta ima da gledas, nastavi da kenjas! Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts