Jump to content

corporal

The X
  • Posts

    70
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by corporal

  1. http://support.microsoft.com/kb/892893
  2. dajte dark 3 dajte dark 3 dajte dark 3 lol koji sam spamer, nisam video saintov post. btw, meni je bio najbrzi od svih skinova tt i najlepsi tt
  3. ja sam uvek za to da se cms pise od nule po sopstvenoj specifikaciji hint: prethodno izmodelirati hint: powerdesigner
  4. i beg to differ! retko kod ume dobro da vozi. drugaru treba od skretanja za tosin bunar do ilije bircanina pola sata, meni 10 minuta, dan za danom, u isto vreme. naravno da cu ispizdeti kad me tako vozi.
  5. i jos jedan lolololololo Benchmarkovao za operu i ff: evo rezultata: Firefox(v3.6.10) Scored: 2346 Points CPU: Intel Core i5-430M Processor GPU: Intel HD Graphics Opera(v10.62) Scored: 6982 Points CPU: Intel Core i5-430M Processor GPU: Intel HD Graphics evo bencmarka ove: http://service.futuremark.com/peacekeeper/index.action
  6. Posto komp nikad ne restartujem, mozda jednom u mesec-dva i ne gasim operu, obicno puca na svaka 2-3 dana jer zauzme preko giga ipo rama... :S Ima neke strasne memory leakove Al i dalje ne odustajem i svima govorim da je bolja i brza od ff!
  7. dark 3 je bio najjaci, ne znam sto ga nema :S
  8. hm, trebalo bi da ima u merkuru
  9. Drugaru je danas stigao mejl od 'ovlastenog lica' da mu se prati sav saobracaj na laptop (a veza na net je ruter - ruter (wifi) - komp) i da mu je neko neovlasteno upao na komp jer nema zastitu i dali su mu logove :)
  10. Bizmark je u to vreme bio kancelar i sproveo je ujedinjenje, cak i napisao ustav par godina pre ujedinjenja. "Ujedinitelj" tj car tog Nemackog carstva je bio Vilhelm I, pruski kralj.
  11. Bas mislim na drzavice, 1871. godine. hint: Pruska.
  12. Ajde da prekinemo cutanje. Ko je ujedinitelj Nemacke imperije?
  13. ej nema reklamiranja na tudjem topiku!
  14. idi bestraga! i ti i tvoje razmisljanje!
  15. danas sam upalio posle sto godina, i vec 4-5 put pustam. kako vozi jebote
  16. corporal

    Crvena Zvezda

    kvoutujes sebe i nemas sebi sta pametno da odgovoris? sizofrenija
  17. Nevezano za temu ali vezano za google. Slusao sam uzivo strucnjaka iz google-a koji tvrdi da mogu da predvide pandemiju bilo gde u svetu brze od bilo koje zdravstvene organizacije. "Samo vidimo gde se povecao broj googlanja gripa/epidemije/pandemije i znamo gde je krenulo" :)
  18. fejsbuk i sve informacije se indeksira od strane binga a twitter od google-a :) inside info, hoho
×
×
  • Create New...