Crno-Sunce Posted May 11, 2011 Report Share Posted May 11, 2011 Odgledah Tangled. Preporuka samo u sluchaju da imate maloletnu devojku za drushtvo... =P ne seeeeeriiii vrh je crtani :D konj je pobedio!: D If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted May 11, 2011 Report Share Posted May 11, 2011 ne seeeeeriiii vrh je crtani :D konj je pobedio!: D No! Pascal! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted May 11, 2011 Report Share Posted May 11, 2011 Yep, the chameleon wins! :) А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted May 11, 2011 Report Share Posted May 11, 2011 Shta vam je ljudi, padate dopadljivu animaciju ekspresija totalno sporednih karaktera... =] Isto vazi i za Despicable Me (minions)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
banman Posted May 11, 2011 Report Share Posted May 11, 2011 Aftershock - drama o zemljotresu u Kini 1976. godine. Dobar emo film za nedeljno popodne. Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted May 12, 2011 Report Share Posted May 12, 2011 Drug spu. "Daleko koliko me noge nose" To je to. Ty! Joj super! Cale mi trazio da mu skinem taj film ali posto mi je rekao samo na srpskom nisam uspela da ga nadjem na imdb-u i sad vidim pricate o njemu do jaja oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
PAKSAO Posted May 12, 2011 Report Share Posted May 12, 2011 Odgledao sam film, ali je ostao bled utisak posto sam ga odgledao posle knjige. U svakom slucaju nije los. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w()()() Posted May 12, 2011 Report Share Posted May 12, 2011 The Weight Of Chains (2011) sjajan dokumentarac o raspadu jugoslavije, o ratu, o uticaju medija za vreme rata, uticaju svetske banke, interesima natoa i eu itd. preporuke na terasi se spasi lesli se vraca kruci Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted May 12, 2011 Report Share Posted May 12, 2011 (edited) Bio sam na projekciji u kinoteci (dosli Kostunica i Samardzic) :). Ceo film pljuje zapadnu i Slobinu propagandu, a sam film je ocigledna propaganda jedne ideje. Sve je prikazano iz jednog ugla, Srbi nebeski narod, Sloba sotona, Tadic izdajnik. Na stranu to sto je dokumentarac radio lik koji ima 22 godine i zivi u Kanadi. Moje misljenje. Svidja mi se kako je prikazan sam raspad SFRJ, ali ostatak filma sluzi iskljucivo za pljuvanje po vlasti. Edited May 12, 2011 by zytherius Link to comment Share on other sites More sharing options...
w()()() Posted May 12, 2011 Report Share Posted May 12, 2011 slazhem se, samo ja nisam stekao utisak da se toliko pljuje po slobi. vishe se pljuje po zapadu, eu, natou i demokratiji :D na terasi se spasi lesli se vraca kruci Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted May 12, 2011 Report Share Posted May 12, 2011 Pljuje se po nasoj vlasti, a ne znam da li si bio na toj projekciji, posle su poceli da pljuju i po LDP i g17, ismevali ljude koji su za ulazak u Evropu (kao da likovi koji su protiv, nisu isto toliko zatucani i puni govana). Ne kazem da se ne slazem, vec da su jednostavno sve predstavili iz samo jednog ugla. Ocigledno je to neko finansirao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 12, 2011 Report Share Posted May 12, 2011 pa bilo je i vreme Link to comment Share on other sites More sharing options...
w()()() Posted May 12, 2011 Report Share Posted May 12, 2011 nisam bio na projekciji, malopre sam odgledao film shto se tiche g17, spominju se u samom filmu tako da me to ismevanje i ne chudi na terasi se spasi lesli se vraca kruci Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted May 13, 2011 Report Share Posted May 13, 2011 Odgledo Tron Legacy sinoc http://www.imdb.com/title/tt1104001/ Ju sranja. Ocekivao sam govno pricu sa omg mega ekeftima. Efekti nista posebno, prica zaista govno, Bridzis kad krene da objasnjava nesto zvuci ko da se najeo pecuraka i esida. Gubitak vremena zaista... ako nisi gledao blu-ray verziju od 13gb gubiš pravo da komentarišeš. :) ja sam se osećao kao da sam se najeo pečuraka od silnih boja i sjajnih efekata, kakav avatar, kakvi kurci. :D ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted May 13, 2011 Report Share Posted May 13, 2011 (edited) Koji kurac, cekam Weight of chains preko godinu dana, znao sam da je premijera za Srbiju ovih dana, i ladno propustim... Jel moze online negde da se pogleda sada? Edited May 13, 2011 by Ramirez Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted May 13, 2011 Report Share Posted May 13, 2011 Imas linkove na warez-bb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted May 13, 2011 Report Share Posted May 13, 2011 gledao sam trumanov sou, propustio sam ga kad je bio aktuelan... dobar je, pogotovo one fore sa reklamama:) al mislim da je najbolji deo kad ona dva cuvara na kraju, kad ovaj izadje, kazu 'vidi jel ima nesto drugo', to mi je sustina. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted May 13, 2011 Report Share Posted May 13, 2011 DOOLIO SPOILUJE FILMOVE OMG . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted May 14, 2011 Report Share Posted May 14, 2011 Fast Five danas u bioskopu sa klincem - dobar je, svidja mi se taj chista akcija stil iz '80-ih sa naivnim i predvidivim scenarijom, ali odlichnim idejama za action scene i sa dva gotivna celavka u glavnim ulogama. Mnogo bolje nego neki filmovi koji zele da budu "ozbiljni", a i vidi se da su glumci uzivali u snimanju. А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaurin Posted May 14, 2011 Report Share Posted May 14, 2011 Pljuje se po nasoj vlasti, a ne znam da li si bio na toj projekciji, posle su poceli da pljuju i po LDP i g17, ismevali ljude koji su za ulazak u Evropu (kao da likovi koji su protiv, nisu isto toliko zatucani i puni govana). Ne kazem da se ne slazem, vec da su jednostavno sve predstavili iz samo jednog ugla. Ocigledno je to neko finansirao. A ko je po tvojoj proceni finansijer ovog zlonamernog dokumentarca koji pljuje po proevropski orijentisanim svecima? :) Trazim spekulaciju, nista vise. Zanima me odgovor :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbA Posted May 15, 2011 Report Share Posted May 15, 2011 Rio, mnogo dobar crtać o/ :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted May 15, 2011 Report Share Posted May 15, 2011 malopre zavrsio sa deadwoodom, sada mi zao sto sam zavrsio :) ne znam zasto je nisam gledao kada je bila aktuelna ali vristi za cetvrtom sezonom... steta sto su stali preporuka za nesto slicno? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted May 15, 2011 Report Share Posted May 15, 2011 malopre zavrsio sa deadwoodom, sada mi zao sto sam zavrsio :) ne znam zasto je nisam gledao kada je bila aktuelna ali vristi za cetvrtom sezonom... steta sto su stali preporuka za nesto slicno? Rome, The Wire, ali si to verovatno već gledao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 15, 2011 Report Share Posted May 15, 2011 fast forwarduj 150 godina i gledaj justified :) srsly, nije loša serija. upravo se završila druga sezona, mislim da će biti još. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted May 15, 2011 Report Share Posted May 15, 2011 BIUTIFUL Kvalitetan bedak-film o nekakvom sitnom krimosu koji pokušava da se ne raspadne u kopovanju sa porodičnim, lično-zdravstvenim i profesionalnim problemima na underbelly ulicama Barselone koje se ne vide na turističkim prospektima. Ono što je zanimljivo je nekoliko story arcova vezanih za raznorazne etničke grupe sa kojima glavni lik posluje (pre svega Kinezi, koji se bukvalno ni po čemu ne razlikuju od ovih "naših" ovde), kao i sporadični parapsihološki elementi u vidu ograničene i bizarne komunikacije sa mrtvima, jer je glavni junak i medijum (mada ovaj deo filma nije dovoljno razrađen, a deluje kao da će preuzeti primat u jednom trenutku). Havijer Bardem pokidao što se tiče glume, perfektno je na realističan način dočarao nekoga ko se svakog dana bartga sa sranjima koje mu život servira. "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts