Jump to content

pričajte šta ste gledali u poslednje vreme

Guest

Recommended Posts

The Idiots [1998]

129487234656116146s.jpeg

hmm, ja volim ovakve, "drugachije" filmove, da nisu radjene po nekom shablonu...

u pitanju je grupa odraslih ljudi koji izlaze u javnosti ponashaju se kao mentalno retardirani da bi videli reakcije ljudi oko sebe, po opisu mozhda deluje kao glupo, al meni se svideo shta znam, posebno zbog toga shto je interesantan stil snimanja, kao da je snimano kamkorderom...

Edited by InfernOwn

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

"The flames of my evil burn bright!"

Odličan je Megamind, a i izbor soundtrack-ova je pun pogodak.

The last thing I have layed my eyes upon bi bio dokumentarni film The Secret, rađen po istoimenoj knjizi koju nisam čitao.

Suština mi je ok, kao i većina naratora koji učestvuju, ali pomalo iritira prizemnost sa kojom se pristupa gledaocu.

No, na žalost, izgleda da je to danas sve češća praksa ako nekome hoćeš zaista da preneseš poruku (dok mu pride izbijaš koji dolar iz džepa).

Svejedno, vredi pogledati.

Uoči dodele oskara sam se bacio na interesantnije naslove, i generalno sam zadovoljan

The Fighter - drama o propalom bokseru navučenom na krek i njegovom mlađem bratu, talentovanom borcu kojeg porodica ubija. Kristijan Bejl je fenomenalno odigrao bratorog komana, nadam se da će dobiti oskara za sporednu ulogu.

The Kids Are All Right - priča o lezbo porodici i razdoru koji nastane kada se u život njihove dece vrati biološki otac. Film nije loš, ali je dobio nominaciju zbog atkuelnosti pitanja homoseksualnih brakova na zapadu.

Winter's Bone - Još jedna drama o sedamnaestogodišnjoj devojci koja je prinuđena da odgaja mlađeg brata i sestru dok pazi na mentalno poremećenu majku. Iskreno nisam očekivao da bude ovoliko dobar film - glavna glumica Dženifer Lorens je sjajno odigrala, očekujem još dobrih uloga od nje (btw glumi Mistique u X-Men: First Class)

tropa de elite 2 - preporuka! Ne može se pratiti bez odgledanog prvog dela.

10/10 je film i lagano se moze gledat bez 1-og dijela ......

http://www.imdb.com/title/tt1555149/

http://www.imdb.com/title/tt0840361/

10/10 aflek ubica

moze li ko da mi predlozi neki crime film malo noviji :P

Edited by feller

Winter's Bone - Još jedna drama o sedamnaestogodišnjoj devojci koja je prinuđena da odgaja mlađeg brata i sestru dok pazi na mentalno poremećenu majku. Iskreno nisam očekivao da bude ovoliko dobar film - glavna glumica Dženifer Lorens je sjajno odigrala, očekujem još dobrih uloga od nje (btw glumi Mistique u X-Men: First Class)

Film je movie of the week na jednom trekeru koji koristim, i reko da mu dam priliku. Nisam se prevario

TO JE FILM, snimljen da zasluži kategoriju filma. Ko ne voli sporu radnju neka zaobiđe.

It's Kind of a Funny Story

MV5BMTk0MTAyNjQ2N15BMl5BanBnXkFtZTcwNjYwOTU3Mw@@._V1._SX640_SY948_.jpg

http://www.imdb.com/title/tt0804497/

gruja car preporuke!!!

odlican film

odlichan, definitivno najbolji film koji sam gledao u poslednje vreme...

gledao sam i montevideo, mogu da kazhem da mi je skroz ok, na par fora sam se zaista i nasmejao a nekako nisam navikao da gledam nashe filmove sa vedrom tematikom pa je bilo osvezavajuce.

gledao sam i jackass 3d, par dobrih fora ali generalno vejstovanih sat ipo zivota.

odgledao sam i onaj blue mountain state koji ste spominjali, skroz mi je kul serija shto kori kazhe, za uz doruchak i tako te varijante.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...