Jump to content

pričajte šta ste gledali u poslednje vreme

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Nikita drug.

Gledao sam sinoć The Painted Veil, prosečna ljubavna drama bez većih obrta u priči što je čini dosta predvidivom. Ono što malo vadi prosek je Edvard Norton i poneki kadrovi u prirodi, kojih je trebalo biti više s obzirom gde se radnja odvija. Nemam neke posebne preporuke, pa ako vam se neki element filma čini privlačnim pogledajte.

http://www.imdb.com/title/tt0446755/

Odgledah prve 2 epizode Breaking Bad-a , jebote koji vrh [jupi]

A najbolje tek sledi :)))

Treća sezona je prepuna brutalnih win win scena

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

"By my deeds I honour him, V8."

Meni je daj Breaking Bad tolko ocajna serija iskreno... prestao sam da je gledam posle prve sezone. Mnogo je spora, mnogo kadrova gde glavni glumac zuri u prazno i ne prica nista i to uvek iznova i iznova kad god mu se desi neko sranje, epizoda traje dugo, radnje malo. A obecavala mi je skroz kad sam krenuo da je gledam.

Get smart or die dumb!

Ne, ali ne možeš to ni da kažeš posle jedne sezone. Koliko je bitnih likova u BB uvedeno u drugoj, a koliko tek u trećoj sezoni, koji su podigli kvalitet serije?

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

@ Breaking Bad

Kako vam drago, ali mislim da mnogo grešite i propuštate po pitanju te serije

Giancarlo_Esposito_517x307.jpg

bb_saul_goodman1.jpg

bb37.png

22848-27051.gif

thecousinswaltshouse.jpg

Breaking-Bad-3-07-One-Minute-breaking-bad-11964980-760-535.jpg

Oni koji su gledali znaju šta sam hteo da kažem slikama

ne spojluj mi :(, juce sam zavrsio prvu sezonu, iako su prve 2 i ona se eksplozijom bolje od ostalih cela sezona mi je ostavila dobar utisak. Mnogo mi se dopada rezija, pogotovu u pilotu.

Edited by dustman

sine nikita, postao si nik kejv

Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene 

Ne spojlujem ništa, 1,2,3 i 5 su primeri nekih od carski odrađenih likova u kasnijim sezonama, 3 i 6 su konkretne scene koje izuvaju kako su odrađene (i to je samo mali deo njih, a ništa konkretno nije spojlovano).

kids are allright

Film sa potencijalom da bude epski shamar za vrat novokomponovanoj korektnosti i gay-lezbijan ispravnosti ipak nije imao dovoljno hrabru ekipu za taj iskorak, te smo dobili samo zanimljiv filmic i lekciju kako su lezbejke divni roditelji i pored nedaca sa kojima se susrecu, ali ljubav sve menja

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Legend of the Guardians: The Owls of Ga'Hoole

carski :D em je vizuelno prelep, em me je kupio atmosferom. videh da su neki zamerali broj likova, ali meni je to do jaja, non stop se pojavljuje neko novi i drzi ti paznju + svaki od likova (i glavnih i sporednih) ima neki svoj fazon

The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...