Doolio Posted December 13, 2010 Report Share Posted December 13, 2010 bezveze, pogotovo sto tripujem da je ovaj lik na posteru jedan od kosmoplovaca (i iz onog nikad zavrsenog gorskog vijenca) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted December 13, 2010 Report Share Posted December 13, 2010 Što sam ja mrzeo te retardirane knjige, uopšte ne možeš da utičeš na ishod izbora, a neki logični izbori se završavaju fatalno: Napao te zmaj, probaš da pobegneš-strana 4, zatrčiš se u zmaja-strana 5. Strana 4: Sapleo si se i pao dok si bežao od zmaja, i on te pojeo. Vrati se na predhodnu stranu (nubu). Strana 5: Zaleteo si se na zmaja i uspeo da mu prođeš kroz noge!. Bravo! Idi na sledeću stranu. "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted December 13, 2010 Report Share Posted December 13, 2010 meni su bile do jaja, pogotovo ona 'trka bez kraja' sto picis neki pariz dakar i ona bolestina u nepalu. e, ta bolestina, mislim da bih mogao i sada da je citam jer je bas bolesno. sangri-la, jetiji, cudno umires, u navratima mi je bilo cak i neprijatno... brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted December 13, 2010 Report Share Posted December 13, 2010 bezveze, pogotovo sto tripujem da je ovaj lik na posteru jedan od kosmoplovaca (i iz onog nikad zavrsenog gorskog vijenca) Koliko sabija taj koncept gorskog od kosmoplovaca, iam ga negde na backupu u HQ... Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted December 13, 2010 Report Share Posted December 13, 2010 DEVIL Sranje, sva sreća da traje samo sat i frtalj. Pet likova (ili beše šest, zaboravijo) se zaglavi u liftu i počne nešto gadno da ih opseda i ubija, par retardiranih radnika obezbeđenja i još moronskiji pandur zabrinuto gledaju u monitore i to je otprilike to. Film uopšte ne pokušava da ima bilo kakav tok ili priču, osim debilnog "raspleta" na kraju koje je osmislio režiserov petogodišnji sin. Sve bi bilo mnogo bolje da je u pitanju neka mnogo kraća forma nalik Zoni Sumraka, uz kvalitetne glumce i dijaloge što ovde naravno nije slučaj. Jedina pozitivna strana je odličan dizajn zvuka, par puta sam se baš presekao prejako na neke scene, ali sve ostalo truba i puno rupa i zamornih klišea. Inače, lol za Šamalamajama koji je producent ovog krša, čovek stvarno prsnjava zabrinjavajućim tempom, još se loži da snimi više ovakvih filmova kao nekakav "horor" serijal. "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 14, 2010 Report Share Posted December 14, 2010 Brate, pa zar ti posle vilidža nije sve jasno? :) a i sam koncept, u liftu je pet-šest ljudi i nešto ih ubija :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 14, 2010 Report Share Posted December 14, 2010 jel bi to "zar ti posle vilidža nije sve jasno" trebalo da znači da je vilidž sranje? to mu je poslednji dobar film Ne znam, uz ogradu da ga u potpunosti nisam razumeo na pravi način, Village mi je nekako ceo "usiljen", čak i naivan, ne znam ni sam. Deluje mi kao celina u nekom svom balonu koja je jedva održiva i da može da pukne ako se zapitaš i nešto minimalno i možda i ne ni toliko bitno za priču. Sad sam skapirao da sam se iske*o za medalju :) ali ne znam kako drugačje da objasnim film koji mi je bio nekako ... plitak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted December 14, 2010 Report Share Posted December 14, 2010 Ja sam ugasio posle one scene kad ispusta sendvic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 14, 2010 Report Share Posted December 14, 2010 koncept je sjajan, pravi 80's trash, samo sto su 10's :D noughties :)JOŠ 17 DANA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted December 14, 2010 Report Share Posted December 14, 2010 (edited) Dexter season 5 Mnjah, mlako i na autopilotu, jedva bolje od druge sezone. Tačno se vidi da su hteli malo da iskuliraju i odmore se od predhodne koja je bila predobra. Nekako, nema čovek za šta da se uhvati u ovoj, sve je nekako nabacano, zbrzano ili slabo povezano. Lik Lumen je ok odrađen, pre svega zahvaljujući Džuliji Stajls koja je odlična, ali čak su i njen lik odradili na trenutke traljavo (naročito kad počnu zajedno da planiraju stvari, što je već spominjano na Dexter topicu). Najveći propust su negativci u ovoj sezoni, suviše blago i gotovo nezainteresovano odrađeni i potpuno nerazrađeni, neki od njih nisu odmakli dalje od par linija dijaloga i završetka na Dexterovom stolu, što je jadno s obzirom na njihovu dugu istoriju zlostavljanja i ubijanja likova. Glavni baja negativac je dobro zamišljen s obzirom na profesiju/masku koju koristi u javnosti, ali je i on slabo razrađen (sam glumac je odlično odradio ono malo sa čime je imao da radi, iako nije poznat kao bog zna kakav majstor glume i uglavnom se pojavljuje po tv filmovima i generičnim serijama). Jedina svetla tačka je Kvin, gotovo sam navijao za njega da se što više približi Deksteru i razotkrije ga, jer bi to unelo malo živosti u sezonu. I Robokap naravno, totalno neprepoznatljiv kao pohlepni kruked pandur u kontrastu sa likom iz dotičnog filma koliko je dobro odradio. However, sve kritike padaju u vodu pred ovim, jedan od best of momenata na televiziji ikada: Edited December 14, 2010 by Pipboy "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiser_ Posted December 14, 2010 Report Share Posted December 14, 2010 (edited) Tenacious D pick of destiny (2006) http://www.imdb.com/title/tt0365830/ Gledao sam jos ranije ali ajde da kazem : Ja koji nikako ne volim filmove koji su kroz pesmu, tj.ovaj je kroz pesmu na neki nacin mi se toliko svideo da je to neverovatno. Jedino mi je ono meh zavrsetak ali i on je skroz ok :). Preporucujem i ljudima koji ne slusaju rok da ga odgledaju Edited December 14, 2010 by noiser_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted December 14, 2010 Report Share Posted December 14, 2010 Village je dobar film, ovaj gore nisam gledala al 'lady in the water' je krshina teshka oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted December 17, 2010 Report Share Posted December 17, 2010 (edited) Ja stvarno ne znam kako mi je ovo promaklo, el gledao neko ovo u 3D u bioskopu mozhda? Anyway, mozda sam ja debeli emotivno-patetichni govnar, mozda su mi kriterijumi opasno failovali ali ovaj animirani film mi je PREDOBAR! Skinuh ga u HD-u, ako necete bioskop, zaista ne vredi gledati losije od HD-a... Animacija je jebeno vrhunska kao i zvuk... Muzicke teme onako, nisu loshe, mozda je moglo malko bolje... vuche malo na soundtrack iz LOTR-a... Edited December 17, 2010 by fatboy Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted December 17, 2010 Report Share Posted December 17, 2010 Despicable me насмејао ме неколико пута, али онако баш. није ништа не знам ни ја колико спектакуларно, али цртани је на месту. очекивао сам мало мање "дизнијевски" климакс и расплет, али шта је ту је. препорука. Awake лаган непретенциозан филм, траје само 84 минута. Кристенсен добар, а Алба прелепа. занимљив обрт, добра прича, добар заплет, све добро. такође препорука. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 17, 2010 Report Share Posted December 17, 2010 odličan je Despicable Me, drugi najbolji "crtani" ove godine, posle How to train your Dragon 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted December 17, 2010 Report Share Posted December 17, 2010 legend of the guardians odlican. Treba ga odlgedati u hd, napravili su neki inhaus sistem za fur koji jako dobro izgleda, ja sam se ceo film odusevljavao kako je perije uradjeno :) This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted December 17, 2010 Report Share Posted December 17, 2010 http://www.imdb.com/title/tt0452623 Sad tek pogledah ovaj odlican film na preporuku ortaka i prezadovoljan sam, isto tako ko ga nije pogledao neka to obavezno uradi! Mozda ima par nekih manjih propusta, ali posle utiska koji film ostavlja su totalno zanemarljivi. Jos jedno odlicno delo Bena Afleka, sve je uklopio kako treba pa i svog brata u glavnu ulogu (iako nisam gledao neki film sa njim u gl. ulozi ostavio je odlican utisak na mene) od mene 9-ka! prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted December 17, 2010 Report Share Posted December 17, 2010 12 http://www.imdb.com/title/tt0488478/ Ruski rimejk čuvenog klasika "12 angry men", fenomenalno urađen. Okečivao sam da će šablonski slediti original, međutim ima dosta noviteta koji su odlični. Sve preporuke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted December 18, 2010 Report Share Posted December 18, 2010 Sherlock smesten u danasnje vreme za sada ima 3 epizode u reziji BBCa onako ima kul efekte i prica je manje vise ok, gluma ponegde failuje i malo preteruju sa nekim stvarima iz originalne serije al overall vredi pogledati 7-8 score. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted December 18, 2010 Report Share Posted December 18, 2010 The Social Network - iako prezirem Facebook i slichne servise, ovaj film je zaista odlichan. Svaka chast Fincheru za reziju, chak i Timberlake nije loshe odigrao svoju ulogu. Legend Of The Guardians - prelep, ali prelep crtani! Sada josh samo chekam da se pojavi 3D Blu ray rip pa da ga odgledam josh jednom onako kako bi trebao da se gleda. You Again - tipichna americhka "you see one, you've seen them all" komedija. Jedini razlog zbog chega je mozda ima smisla gledati su Jamie Lee Curtis i Sigourney Weaver koje se u ovom filmu prvi put srecu na vellikom ekranu. А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted December 18, 2010 Report Share Posted December 18, 2010 Btw, Social Network ima scene sa najboljim specijlanim efektima godine, guess what it is :) "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted December 18, 2010 Report Share Posted December 18, 2010 Oni blizanci su u stvari jedan chovek. А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted December 18, 2010 Report Share Posted December 18, 2010 jel izasao dobar snimak za Social Network? sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 18, 2010 Report Share Posted December 18, 2010 ja mislim da jeste, al čekaj da proverim rlslog Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted December 18, 2010 Report Share Posted December 18, 2010 Odgledao sam i ja Legend of the Guardians i film jeste vizuelno prelep, ali u poredjenju sa Despicable Me, nesto mu fali. Da li je to zbog prevelikog broja likova (dva brata, dve male sovice, zmija, ona raspevana sovica, zli kralj i kraljica, sova koja spasava jednog od brata, roditelji, ona sova riba u koju se glavni lik zaljubi kada ode na drvo-ostrvi,ehidna itd....) nisu toliko zanimljivi (kao recimo Gru u Despicable Me) jer jednostavno nije bilo vremena da se svima posveti dovoljna paznja u tih sat i po It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts