Miksa Posted July 3, 2010 Report Share Posted July 3, 2010 Gledao "Hot Tub Time Machine", dooooooooobra komedijica. Recimo 3.8 / 5 Planiram da gledam "She's Out Of My League", javljam ocenu. Born of a broken man, never a broken man. Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted July 4, 2010 Report Share Posted July 4, 2010 The Reader - 8/10 ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 4, 2010 Report Share Posted July 4, 2010 laki, pip je u pravu i to vise nego sto mozes da zamislis. serlok holms je jos i okej. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 4, 2010 Report Share Posted July 4, 2010 Konačno sam odgledao Shutter Island - http://www.imdb.com/title/tt1130884/, i meni se film dopao. A imajući u vidu ceo topic i sve priče koje su se u njemu vodile, nisam siguran da bih smeo napisati šta ja mislim da se desilo, da ne krene novi flame :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted July 4, 2010 Report Share Posted July 4, 2010 Sad sam tek izvalio da ima tema. Meni je vuklo na to da je bio lud sve vreme zbog poslednje recenice kad kaze : Which would be worse, to live as a monster or to die as a good man? I one scene sa samog pocetka kad mu se "parner" ubaguje pri vadjenju pistolja. Uostalom kapiram da je Skorseze i nameravao da ostavi takav mindfuck posle gledanja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 4, 2010 Report Share Posted July 4, 2010 U suštini, to tvoje je jedno viđenje od mnogih, o kojima se i pisalo na topicu. Ali pošto je film rađen po knjizi, i prati je u stopu, onda možda nije baš Skorseze imao toliko udela u tome kako će i šta reći junaci. A sudeći po nekim informacijama oko interpretacije knjige, blizu si tog nekog "glavnog mišljenja" o tome šta se zapravo desilo, mada je i to prepušteno slobodnoj interpretaciji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted July 4, 2010 Report Share Posted July 4, 2010 S.Darko golo govno. Golo govno idd. Jedino sto je ta klinka slatka i to je to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 5, 2010 Report Share Posted July 5, 2010 Onda je gledajte u nekom drugom filmu, videh da se pojavila u dosta, možda je neki bolji od ovoga :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted July 6, 2010 Report Share Posted July 6, 2010 hot tub time machine - skroz mi je super legao. samo me onaj klinac strahovito nervira u svim filmovima. If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted July 6, 2010 Report Share Posted July 6, 2010 hah, zanimljivo, meni je npr. bas obrnuto, clark duke mali car :D :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 6, 2010 Report Share Posted July 6, 2010 Odgledao sam i ja Hot tub time machine, bio je ok film skroz, onako, generalno "jeftin" ali sa par kul fora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted July 7, 2010 Report Share Posted July 7, 2010 (edited) Lie to me Stukao dve sezone serije o ekspertima koji sa lica mogu pročitati da li osoba laže. Iako ima dosta naivnih momenata Tim Roth sjajno nosi seriju. Ono što je Hugh Laurie za House MD, Tim je za Lie to me. Preporuka. Edited July 7, 2010 by cali Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted July 7, 2010 Report Share Posted July 7, 2010 Collapse Food, Inc. Religilous Prvi film je odlican... hm, intervju sa doomsday prophetom? Drugi je dokumentarac koji se uglavnom fokusira na posledice proizvodje i distribucije hrane u SAD, ali dodiruje mnogo siri spektar tema. A treci je, blago meni, aktivisticki film americkog komicara Bila Mahera, sa izrazito cinicnom, antireligijskom temom.. Svako koga zanimaju teorije zavere, prakse zavere, analiticna "predvidjanja" buducnosti, svetska ekonomska kriza, odrzivost postojeceg modela razvoja sveta, filozofiranje o covecanstvu i religijama, ocekivanje "Doba Vodonose", i slicne razbibrige, ima preporuku da pogleda ovaj kombo. Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted July 7, 2010 Report Share Posted July 7, 2010 @lie to me Gledam je od pocetka. Sta ja znam, nekako je cudna serija, ima puno dobrih i puno losih stvari. Meni se dopada taj pristup body languageu i zaista postoji taj torimaks koji se time ozbiljno bavi, ali ostatak serije prilicno varira, mada su poslednje epizode odlicne. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 7, 2010 Report Share Posted July 7, 2010 gledo sam edit i ja i meni je ono fenomenalno, sta da vam kazem:) jeste da film nije poslednji krik tehnologije i para, al sjajno mi je sve, one pop culture fore su vrh vrhova, dijalozi su sjajni, prirodni i nisu tupavi i isforsirani (ko u nasim filmovima kad se istripuju pa grunu pedeset 'brate' kad pricaju 'mladi', kao tako to treba, ili kad ljudi od dvaes dina pricaju 'hoces li da izadjemo napolje'). ja se sjajno provedoh i na kraju sam teo jos:) ona intermeco gej mladalacka oruzjem protivu otmicara blink182 pesmica jeste degenska, ali takva i treba da bude kad klinke u filmu spremaju ispit:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 8, 2010 Report Share Posted July 8, 2010 Odgledao sam novi Twilight - Ok je! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted July 8, 2010 Report Share Posted July 8, 2010 (edited) Odgledao sam novi Twilight - Ok je! edit: pogledao sam link :D Edited July 8, 2010 by cali Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted July 8, 2010 Report Share Posted July 8, 2010 liek best movie EVAH salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 8, 2010 Report Share Posted July 8, 2010 bez gledanja - je l linkovao onaj twilight for guys spoof sa lezbo vampiricama? Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted July 8, 2010 Report Share Posted July 8, 2010 ivke oktopod filma! salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted July 9, 2010 Report Share Posted July 9, 2010 Odgledao juce The Book of Eli...meni je meeeeeeeh(5/10), iako volim postapokalipticne tripove. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted July 9, 2010 Report Share Posted July 9, 2010 odgledao sam ga u 720p. mnogo sam oduseljen izgledom filma. prica mi je onako, mila kunis je \o/. I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted July 9, 2010 Report Share Posted July 9, 2010 Date Night - za klasichan trash film jako simpatichan...Thumbs up! Link to comment Share on other sites More sharing options...
func1030 Posted July 9, 2010 Report Share Posted July 9, 2010 Dear Twilight Fans, Thank you for making us look sane and well-adjusted. Sincerely, Trekkies. :D This sentence defines me. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 9, 2010 Report Share Posted July 9, 2010 inache procitao sam da je zvanichni (ili barem kako se nazivaju medjusobno) za twilight fanove TWI-HARD It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts