makiii Posted October 5, 2010 Report Share Posted October 5, 2010 kad ste zapoceli sa kurtom, morao sam da pogledam opet posle jedno 10tak godina: BIG TROUBLE IN LITTLE CHINA e ovo je pravi poster da zainteresuje publiku, sve sto se dogadja u filmu je na njemu :) /ignore. neki ljudi ne razumu neke stvari!1! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted October 5, 2010 Report Share Posted October 5, 2010 ahahah pa jeste:) inace, gledao sam ga skoro, bezveze je:( dok je recimo tango i kes strava, al ono, bez obzira na pristrasnost. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 5, 2010 Report Share Posted October 5, 2010 Da li si gledao film? Ima li veze sa bilo kojom scenom u filmu? Vanzemaljac uopšte nije šetajuća kugla svetlosti - daleko od toga da su i poster i film loši, samo mi je uvek bilo zanimljivo kako jedno sa drugim nemaju veze. u jebote, nisam znao da toliko bukvalno shvatas stvari... rofl take it easy baby, take it easy brate simbolicno je lol, ne mora da znaci da cemo gledati likove u bundama koji svetle, nego necemo znati ko je ko i sve u tom stilu. ja sve kontam da se on zajebava :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted October 5, 2010 Report Share Posted October 5, 2010 kad ste zapoceli sa kurtom, morao sam da pogledam opet posle jedno 10tak godina: BIG TROUBLE IN LITTLE CHINA e ovo je pravi poster da zainteresuje publiku, sve sto se dogadja u filmu je na njemu :) e pa de je onaj beholder, on je najveci car111 brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katsu Posted October 5, 2010 Report Share Posted October 5, 2010 (edited) haha da da Edited October 5, 2010 by Katsu Is there a flower shop in the tahraji desert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted October 6, 2010 Report Share Posted October 6, 2010 Lol :D onaj raiden u tom filmu je car :D OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted October 6, 2010 Report Share Posted October 6, 2010 Da, lol, hahah skinuo sam film i gledam ga sad :P OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted October 6, 2010 Report Share Posted October 6, 2010 ladno je ovo ona riba iz seks i grada lol hahah pa recite samanta, nece vas niko dirati sto gledate sex i grad :) This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted October 6, 2010 Report Share Posted October 6, 2010 Lol, speaking about S&S, evo, kad neće niko drugi da padne za otadžbinu, ja sam sinoć morao: SEX AND THE CITY 2 Snobovski pompezno, ali bez imalo stila, ukusa i mere. Sav humor i kakva takva socijalna studija amerikanskog modernog društva koja se tu i tamo nazirala u prvih par sezona serije, ovde je totalno utučena totalno površnim i debilnim likovima, neuverljivom radnjom i celom tom prezasićenom marketinškom pozadinom koja je uvek bila prisutna ranije, ali je ovde agresivno u prvom planu. I to je samo prva polovina filma, nakon toga se pretvara u fantazijski crtani film sa podnaslovom "slobodne emancipovane žene idu na bliski istok da onim tamo zatucanim towelhedsima objasne kako treba sa se živi", što se zapravo pretvara u ekskurziju razmaženih kurveština koje bez mere i smisla pišaju po drugim kulturama, valjda kako bi pokazale da je prosečan amerikanac bog gde god da ode (što će im se obiti u "ludom i luckastom" finalu, kako bi ispale još veće "carice", valjda). Nekoliko scena i dijaloga toliko dobro pogađa suštinu toga u kakve nesnosne drolje su se ove nakaze pretvorile, da se čini kao da to skoro i nije namerno urađeno (ribetine opušteno ostave i posao i kuću i decu i muža i promptno zapale na drugi kraj sveta, Keri sere nešto mužu o tome kako je sebičan i šta već, istovremeno pakujući kofere za put na daleki istok na koji on, naravno, nije pozvan, tamo naleti na svog bivšeg dečka kojeg odmah zaskoči (al i dalje voli svog muža, jel), i onda se vrati kući, i ovaj retard je još nagradi nekim supermega prstenom, kretensko gej venčanje na početku koje bi se zgadilo svakom normalnom, homofob or not i sl.). U celom filmu ima samo jedna jedina scena od 15 sekundi sa Šarlot gde dotična reaguje i izgleda kao ljudsko biće, al se brzo vrati u stari režim. I sad se neko pita, šta se bre ovaj Pip raspisao toliko o nekom sranju koje mu se ni ne sviđa. Poenta cele priče (a i filma, zapravo) je da je ovo zapravo sjajan relationship eksperiment. AKo se vašoj devojci (ženi, švalerki, šta god ko ima) ovo zaista svidi.......run......run far, far, far, away...... and don't look back. Jer kad jednom počne da se identifikuje sa ovim socijalnim frikovima i počne da povlači paralele sa sopstvenim životom i vezom, eto ekspresne karte za pakao. "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted October 6, 2010 Report Share Posted October 6, 2010 hahaha, nakon tako dobrog hejta dođe mi da ga pogledam : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted October 6, 2010 Report Share Posted October 6, 2010 Pa u stvari i treba, upoznaj svog neprijatelja i tako to :)) Moraš da znaš u šta žena može da mutira ako je ne sprečiš na vreme :) "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 6, 2010 Report Share Posted October 6, 2010 ja sam pricao sa bivshom ribom, kada je josh serija isla na tv-u (dok se josh i snimala) kako je to serija koja ne da nije doprinela jednakosti, afirmaciji zena bla bla itd...nego bash naprotiv da je uzrok, siguran sam, mnogim razocarenjima, depresijama jer ti u toj seriji i filmu vidish 4 ribe koje propagiraju taj stil zivota koji vec vode a ne vidish ih nikada, ili gotovo nikada kako nesto i rade, pa sticesh utisak kako je lako, lepo i prosto biti zaludna kucka koja kupuje skupocene cipele, ima za stan na menhetnu, putuje po svetu, po ceo dan kafenishe sa ortakinjama itd.... It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted October 6, 2010 Report Share Posted October 6, 2010 (edited) Uh, moram da presechem ovaj lanac postova o filmu "chije ime ne sme da se pishe na ovom forumu" (drugi deo) Elem, napokon sam odgledao legendarni film - Ip Man (ili Yip Man na kineskom). Zaista film otkriva novu eru filmova o borilachkim veshtinama! Ima i drame i odlichne glume i, naravno, predobrih scena borbi. Svakako ovo je osvezenje. Sad sam odgledao i prequel - Ip Man: The Legend is Born (ili tako neshto) i moram da priznam da jedva chekam da odgledam Ip Man 2 koji se upravo skida sa neta. In tha other news - Get Him To The Greek Ovaj film je na nekim mestima toliko besmislen, da chak ispada dobar jer je u nekom svom tripu. Mislio sam da ce biti u stilu rotten bullshit komedije, ali u stvari nije toliko otishao u krajnost, tako da je gledljiv. I da, ipak nije film da se gleda sa devojkom/zenom... Edited October 6, 2010 by ZerBah А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 7, 2010 Report Share Posted October 7, 2010 I sad se neko pita, šta se bre ovaj Pip raspisao toliko o nekom sranju koje mu se ni ne sviđa. Poenta cele priče (a i filma, zapravo) je da je ovo zapravo sjajan relationship eksperiment. AKo se vašoj devojci (ženi, švalerki, šta god ko ima) ovo zaista svidi.......run......run far, far, far, away...... and don't look back. Jer kad jednom počne da se identifikuje sa ovim socijalnim frikovima i počne da povlači paralele sa sopstvenim životom i vezom, eto ekspresne karte za pakao. Ja ne znam za nekoga ko je rekao da je ovaj drugi deo dobar, čak i među ženskom populacijom. Nisam pratio seriju, film prvi niti drugi ali svi koji jesu kažu da ovaj drugi baš njesra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted October 7, 2010 Report Share Posted October 7, 2010 Jip Men je odlican, i drugi deo je odlican, cak mi je bolji od prvog, s tim sto u prvom ima ona scena kada se on iznervira i bude jako ljut pa mali Japanci moraju da ispastaju. U drugom delu ima vise o filozofiji borilackih vestina. Naravno Doni Jen je vrhunski glumac. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 7, 2010 Report Share Posted October 7, 2010 ladno je ovo ona riba iz seks i grada lol Uzmem neki dan da gledam Star Trek VI The Undiscovered Country i ladno ona, ne moš je prepoznati Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 7, 2010 Report Share Posted October 7, 2010 (edited) Haha, to :D Nego gledam baš rivjuove seksa i grada 2 na imdb-u, otprilike sve su ih pisale žene koje su fanovi serije, i sve kukaju kako je film neviđeno govno i kako ih je bilo sramota tokom i nakon gledanja, uz temeljna obrazloženja. Još ima nade. Edited October 7, 2010 by voodoo_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted October 7, 2010 Report Share Posted October 7, 2010 Kako tacno? Zato sto je serija kvalitetna, a film sranje? Ajte molim vas.Enivej, da batalimo seks i govna, gledao sam nedavno na tvu odlican tim burtonov film A story about a son trying to learn more about his dying father by reliving stories and myths his father told him about himself. Director: Tim Burton Writers: Daniel Wallace (novel), John August (screenplay) Release Date: 9 January 2004 (USA) Odlican film, odlicna prica skroz u burtonovom fazonu. OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 7, 2010 Report Share Posted October 7, 2010 A brate, jedno je kad žene gledaju druge žene i tripuju da su emancipovane, al kad sve krenu da ih hejtuju kako se jednoj u filmu porodica izgubila u "moru ogrlica" a druga je preterana kurveština čak i za današnji pojam promiskuitetnosti, onda znaš kolko je sati :) Znači kao kad bi klincima koji se lože na "Rane" pustio film sa dizelašima nakon koga bi izašli i rekli "koji su ovo retardi je bo te :( ", e toliko su loši likovi u seksu i gradu 2 :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted October 7, 2010 Report Share Posted October 7, 2010 Pa da ali su ti klinci sto se loze na rane i dalje retardirani, nema nade za njih i dalje ako kapiras sta hocu reci. OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted October 7, 2010 Report Share Posted October 7, 2010 Kako tacno? Zato sto je serija kvalitetna, a film sranje? Ajte molim vas. е да се сложим са Мохијем. Секс и град може да се гледа као и брутално реална документарна серија о Великој куги, гулазима и власти Црвених Кмера. да се директно упознаш са Злом на Земљи. зато Пип, КАПА ДОЛЕ теби и на снази и на виспреној критици. гледао сам овај филм, али нешто нерасположен и са прекидима, па нисам обухватио идеју, на жалост... MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted October 7, 2010 Report Share Posted October 7, 2010 Pa ne mozes da ga gledas na preskok, moras da mu posvetis paznju. Odgledaj opet, vredi. Slazemo se da je seks i grad govno, ali nista manje govno od selo gori, a baba se ceslja ... svako drustvo ima svoje izbljuvke, ali i svoje kvalitete. OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 7, 2010 Report Share Posted October 7, 2010 das leben der anderen - http://www.imdb.com/title/tt0405094/ najbolji film koji sam gledao u poslednjih godinu-dve, sigurno. preporučite mi još novijih nemačkih filmova, čujem da im sabija kinematografija u poslednjih 10-15 godina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 7, 2010 Report Share Posted October 7, 2010 Ja mislim da sam gledao samo - http://www.imdb.com/title/tt1063669/ pa ako nisi, eto, meni je bilo kul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted October 7, 2010 Report Share Posted October 7, 2010 тај филм ми, Иване, није био толико добар... Унтерганг и Химел ибер Берлин су ми за класу-две бољи. Ja mislim da sam gledao samo - http://www.imdb.com/title/tt1063669/ pa ako nisi, eto, meni je bilo kul. обећава... чезнем за европском кинематографијом... :( MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts