Jump to content

pričajte šta ste gledali u poslednje vreme

Guest

Recommended Posts

Dexter serija je dobra i zanimljiva.

Meni su prva i cetvrta sezona , najbolje , drugu sam ispreskako od pola sezone jer nisam mogao da podnesem bljuvotine , Dexter sam vuce seriju i jeste interesantan lik  , radjen je po romanu nisu oni smisljali tako interesantnog lika naravno :D 

Od sporednih likova interesantni su :  ona engleska  likusa iz valjda drugog serijala , onaj crnja iz policijske stanice ne kao glumac vec kao misteriozan karakter sa interesantnom prosloscu , burazer njegov iz prve sezone   i naravno onaj car iz treceg kamena od sunca sto glumi psihopatu u cetvrtoj sezoni. 

Ostali likovi su bas ono klishe i generalno losi glumci , al nije bitno ovaj sto glumi dextera je dobar tako da nema veze :D

posebno ko me nervira jeste ona njegova riba , u prvoj sezoni je imala potencijala , posle je postala standardna hollywood smarac mama a pride ne zna da glumi i tako smara bez veze , sestra isto prva sezona kul posle gluposti , a i nije  neka vrh glumica. 

Naravno potrudili su se da vecina zenki bude fizicki privlacna    tako da ih to isto prodaje dosta :D

Sve u svemu ok serija , dobra zabava. 

Cuo sam da je pocela peta sezona al jos uvjek gledo nijesam.

Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ofgledao i prvi deo twilighta, potvrdjuejm utisak iz drugog dela, i amerikanci su dobili svog zorana calica i cao inspektore serijal, definitivno.

Sa druge strane juce gledao nakon rucka sidekicks, super je film i strasno mi je zao Brendisa, bio je super dete glumac :(

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

da, zasto nema veze sa filmom?

Da li si gledao film? Ima li veze sa bilo kojom scenom u filmu? Vanzemaljac uopšte nije šetajuća kugla svetlosti - daleko od toga da su i poster i film loši, samo mi je uvek bilo zanimljivo kako jedno sa drugim nemaju veze.

Da, i ja kapiram šta hoće da kaže Cali, tačno postoji serija tih postera. Sad, možda vi nalazite neko dublje značenje, ali poster za film je poster za film ...

Btw, odgledah i ja how to train your dragon, ne znam da li sam to napisao negde,

ali ovo je prvi crtani, da ja mogu da se setim, da glavni lik postane invalid, tj da mu nešto fali ... ne mogu da se setim da je bio takav slučaj u istoriji, obično glavni junaci u crtanim filmovima ostanu čitavi i super srećni itd.

U je, koji sam mentol :) Pazi kad mi ni na kraj pameti nije bio da ću nekome spoilovati. Još sad gledam, šta me proziva ovaj pip, kao, jel zato što mislim da je plakat sranje a ne shvatam njegovu poentu, ili tako nešto :)

Valjda sam se vodio time da je svako već odgledao crtani :)

Ali pazi drugari, zaista nisam puno spoilovao, mislim, nekako to nije baš bitno za priču.

Da li si gledao film? Ima li veze sa bilo kojom scenom u filmu? Vanzemaljac uopšte nije šetajuća kugla svetlosti - daleko od toga da su i poster i film loši, samo mi je uvek bilo zanimljivo kako jedno sa drugim nemaju veze.

brate simbolicno je lol, ne mora da znaci da cemo gledati likove u bundama koji svetle, nego necemo znati ko je ko i sve u tom stilu.

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

U je, koji sam mentol :) Pazi kad mi ni na kraj pameti nije bio da ću nekome spoilovati. Još sad gledam, šta me proziva ovaj pip, kao, jel zato što mislim da je plakat sranje a ne shvatam njegovu poentu, ili tako nešto :)

Valjda sam se vodio time da je svako već odgledao crtani :)

Ali pazi drugari, zaista nisam puno spoilovao, mislim, nekako to nije baš bitno za priču.

Pa gledaćemo na vreme kad opet naprave bioskop u našem gradu :)))).

Tek pre par dana izašao HD, a ja nikako da skupim familiju da gledamo svi zajedno, inače mi baš taj detalj kul deluje bez obzira da li utiče mnogo na priču, tako da je ŠTETA VEĆ UČINJENA!!!! :)

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

"By my deeds I honour him, V8."

Ne mora stvarno da oslikava desavanja u filmu vec da zainteresuje publiku , odlican je poster.

Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...