w()()() Posted September 24, 2010 Report Share Posted September 24, 2010 The Experiment (2010) fin je film za one koji vole ovakve tripove na terasi se spasi lesli se vraca kruci Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted September 24, 2010 Report Share Posted September 24, 2010 Jel ovo remake das experiment? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted September 24, 2010 Report Share Posted September 24, 2010 taj Experiment je dobar do samog kraja, gde je totalno usran :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
w()()() Posted September 24, 2010 Report Share Posted September 24, 2010 (edited) @zyth jeste, jeste Edited September 24, 2010 by w()()() na terasi se spasi lesli se vraca kruci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted September 24, 2010 Report Share Posted September 24, 2010 The Experiment (2010) jako jako glup i los film This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 24, 2010 Report Share Posted September 24, 2010 merčentajz vudu car Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted September 24, 2010 Report Share Posted September 24, 2010 Slap Shot Prvi hokejaški film iz 1977, solidna komedija sa Pol Njumenom Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted September 24, 2010 Report Share Posted September 24, 2010 (edited) Shutter Island - 8/10 po meni, mnogo bolji film Leonarda od Inception. imaju sličnu, da ne kažem istu muziku. Edited September 24, 2010 by noodle ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted September 25, 2010 Report Share Posted September 25, 2010 MACHETE Nije loše, mada bi mogao da bude bolji. Lepo su uklopili radnju i likove iz prvog fejk trejlera, ali su sa druge strane previše otišli u neku kvazi političku satiru oko meksičkih imigranata, što ne paše uz film koji je trebao da bude seventies mexploitation krvoproliće. Zato i Mišel i Alba i deluju previše ugurano u film, bez obzira što su zmaj ribe, i glupava je odluka da likovi koriste neke savremene stvari (mobilne, laptopovoe, moderna kola) u filmu koji izgleda kao da se dešava sedamdesetih. Najveća zamerka ide Treju koji em što nema baš mnogo screen tajma niti radi bog zna šta u filmu, em što izgleda matoro, umorno i nezainteresovano ceo film, kao da bi radije bio sa unucima ili nešto, nego se lomatao po filmovima. Sa druge strane, akcija, masakriranje, Stiven Sigal sa svojim "maĆeteeee" naglaskom i neke scene (razgovor između telonhranitelja npr.) su perfektne, upravo ono što je ceo film trebao da bude. "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted September 26, 2010 Report Share Posted September 26, 2010 Little Miss Sunshine http://www.imdb.com/title/tt0449059/ Ako vam treba film da se opustite, ovo je odličan izbor ako ga niste videli do sada. Vrlo uzbudljiv film sa komičnom ekipom garantuju super zabavu. Preporuka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted September 26, 2010 Report Share Posted September 26, 2010 +1 za Little Miss Sunshine. Film je bas dobra komedijica. Deda car! "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted September 26, 2010 Report Share Posted September 26, 2010 +1 da je Machete do jaja film :) Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted September 27, 2010 Report Share Posted September 27, 2010 -1 za Little Miss Sunshine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted September 27, 2010 Report Share Posted September 27, 2010 PREDATORS Svo vreme mi bilo ono kao kul da gledam, i onda kad sve prođe shvatiš da je film sranje u stvari. Vidi se da se jako lože na prvog Predatora i to je dobro, ali su preterali gotovo na svakom koraku, što je loše. Veliki broj scena je bukvalno prekopiran iz keca, plus ona preodlična muzika, al to ovde jednostavno ne funkcioniše, jer je ekipa nezanimljiva i tanka i izgledaju jadno i smešno kad oponašaju dobro poznate scene. Plus što ima puno retardiranih momenata, onaj šmoklja iz veselih sedamdesetih čijem liku uopšte nije mesto u filmu, Lorens Fišburnov lik wtf??, redizajnirani predatori koji izgedaju kretenski, kao gomila muških modela sa džinovskim glavama i retardirano modelovanim maskama, još u celu priču ubace i oginal predatora, to jest identičan izgleda kao iz keca, bez obzira što to nema nikakvog smisla i poente u filmu..... Sad što više mislim o filmu, sve više pizdim, pa jebemumater jel nije moguće napraviti ljucki film sa takvim potencijalom, još kad pomislim da neki pljuju dvojku koja je isto keva. Ima par finih scena, lepo sve to izgleda i sviđa mi se primalna brutalnost na kraju, al ceo film izgleda kao da je neki fan made film koji su snimili nakon što su čuli dva nerda na nekoj konvenciji "e, i onda sve te opasne face baciš na vanzemaljsku planetu, i onda ih, ono, kao, predatori love, je", i kao takav je odličan, ali nema šta da traži pored prva dva dela. "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 27, 2010 Report Share Posted September 27, 2010 vidim da sad i u experimentu ovom i u predators glavnu/jednu od glavnih uloga igra Adrien Brody koliko sam samo lolovao oba puta kada sam gledao ovaj film sa njim http://www.imdb.com/title/tt0120413/ jel ima neko ko je pratio tokom godina njegov napredak i dal moze da mi objasni taj, tako reci, nagli progres u ulogama i glumi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted September 27, 2010 Report Share Posted September 27, 2010 (edited) Pa, šta god mislili, čovek je zapravo pristojan glumac i verovatno ima dobrog agenta (što je mnogo bitnije, jer još uvek ne mora da operiše tu nosatu nosinu koja mu je postala trejdmark :) Edited September 27, 2010 by Pipboy "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted September 27, 2010 Report Share Posted September 27, 2010 Pa jedini film koji mu je bio solidan ranije je oanj kad je vojnik sto izgubi pamcenje, pa ga muce u ludari. A zasto se odjednom pojavljuje u ovim blockbasterima? Pa dobar agent + holivudu trebala nova lica jer matorci polako umiru "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted September 27, 2010 Report Share Posted September 27, 2010 Pogledao sam sinoć "Whatever works", Vudi Alen odlepio :)) izgleda da mu je pukao kurac od svih sranja i ljudi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 27, 2010 Report Share Posted September 27, 2010 lol brate, ja nisam ni znao da igra brodi u predatoru ahahaha brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted September 27, 2010 Report Share Posted September 27, 2010 Little Miss Sunshine http://www.imdb.com/title/tt0449059/ Ako vam treba film da se opustite, ovo je odličan izbor ako ga niste videli do sada. Vrlo uzbudljiv film sa komičnom ekipom garantuju super zabavu. Preporuka. топла препорука за овај филм. свакако један од најпозитивнијих филмова које сам икада гледао. одмор за душу. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted September 27, 2010 Report Share Posted September 27, 2010 DEXTER Odgledao prvu sezonu sinoć oko tri sata, toliko je dobro (i to četiri epizode u nizu) :)))) Oduševljen sam serijom, a još nisam ništa počeo ni da gledam s obzirom na broj snimljenih sezona. Likovi su mi genijalni, naročito Dexter, očekivao sam da je on neku supermegakul baja koji nikad ne greši i rešava situacije bez mnogo cimanja, kako bi naglasili kako je opasna faca i sve to (kao što su ovi papci iz CSI-ja), ali sam baš prijatno iznenađen što su ga odradili kao gotovo dete koje se vodi određenim kodeksom ponašanja, pazeći da negde ne napravi grešku ili da neko pogrešno ne protumači neki njegov gaf ili drugi antisocijalni tik kojim varniči na sve strane (scena sa Polom u kuhinji, kad složi facu Dekster, skakao sam od smeha). Završetak prve sezone je jedna od najboljih završnica jednog story arca koji sam video na televiziji uopšte, umesto da su odradili neki rutinski, superkul završetak, zadnjih 20 minuta epizode je zapravo fantastična uvertira u dublje slojeve Deksterovog lika, sve do tada kao da je bilo njegovo detinjstvo, stvarno predobro odrađeno. Sad par nekih sranje intermeco filmova, pa na dvojku :) "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted September 27, 2010 Report Share Posted September 27, 2010 To bre Pip, dosta je bilo Bena Stilera i Adama Sendlera. Sledeći je The Wire, ako ga nisi već obrnuo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted September 27, 2010 Report Share Posted September 27, 2010 ja cu ti samo reci da je sve bolji i bolji :) The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted September 27, 2010 Report Share Posted September 27, 2010 i napetiji sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 27, 2010 Report Share Posted September 27, 2010 Znači stvarno je dobra serija? Jel su izlazili DVD ripovi tih starih sezona ili je sve sa TV-a? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts