Pipboy Posted September 11, 2010 Report Share Posted September 11, 2010 IRON MAN 2 Nije loše, na nivou originala, jedino su malo mogli da olade sa pričom i pet storyarcova u isto vreme, i da smanje razmak između ukupno tri akcione scene u celom filmu (a i smaraju sa humanoidnim dizajnom svih robota više). Sa druge strane, Rurk nije loše odradio (mada je mogao malo više da se pojavljuje), akcija i specijalni efekti su prva liga, i Skarletica izgleda predobro u tesnom trikou. "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 12, 2010 Report Share Posted September 12, 2010 upravo sam gledao four lions ili kako se vec zove. KOJA FILMCINA jebem ti mater, gledajte ovo, sjajno je, kome se ne svidi nek ide kod lekara film ima toliko...svega jebote...odlican crni humor koji te opet zaprepasti svojom sirovoscu iako gledas film sat vremena i kao naviko si se. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted September 12, 2010 Report Share Posted September 12, 2010 Odgledao Iron Man 2 - meni je bash cool, iako su ga mnogi opljuvali. Shto reche Pip, na nivou je prethodnika, ima dosta fun momenata + dobra rezija borbi. Scarlet je takodje fini dodatak, poshto mi je Gvinet uvek bila meh ;) А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted September 12, 2010 Report Share Posted September 12, 2010 Nekako mi se previse brzo zavrsio Iron Man 2, nije ispao dovoljno veliki bad ass miki rurk. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted September 13, 2010 Report Share Posted September 13, 2010 (edited) Ko je gotivio kosu gotivice i ovo. Ko ne gotivi taj ceo hippi fazon neka zaobidje film. jebem mu misha sto sam rodjen u pogresno vreme.... :((((( kako im je jebeno bilo predobro... me wanna.... sjajan film, sjajna muzika, sjajna atmosfera, peace love freedom victory... lik ima nos kao noz za burek(nervirao me kroz ceo film) :D cale je faca keva je faca ali smara ponekad(mada to je i njena uloga, da bude iritantno kopile) Edited September 13, 2010 by JoeKerr If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted September 13, 2010 Report Share Posted September 13, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted September 15, 2010 Report Share Posted September 15, 2010 (edited) Jedna noc u Torinu http://www.imdb.com/title/tt1626175/ film o igrama engleske reprezentacije na Mondijalu u Italiji 90te. ako se izuzmu neke krace igrane sekvence koje su na rubu patetike, imamo veoma zanimljiv dokumentarac Edited September 15, 2010 by iguana It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted September 15, 2010 Report Share Posted September 15, 2010 (edited) ROBIN HOOD Najnepotrebniji film godine, kome treba još jedna priča o liku o kojem se zna sve. I film je odrađen u istom stilu, sa pola snage, kao da su Ridli Skotu producenti rekli "novi Alien? Može, al da nam pre toga nasnimiš opet nešto istorijsko, onako, da ima da bude da zaradimo nofce". Tačno se oseća da je sve rađeno preko one stvari, i režija, i gluma, i dijalozi, i neubedljivi likovi kao iz crtaća, par retardiranih scena, a da ne pričamo o ingenioznoj ideji da ovo zapravo bude prikvel nekog budućeg serijala. Sa druge strane, standardno raskošno i atmosferično za Ridli Skota, scene fajta nisu loše (iako ih ima dve i ne traju dugo), a s obzirom da obožavam dotični period, mogli su i kravu da snime ispred nekog zamka kako je smaraju muve i opet bih mogao da odgledam, tako da nije baš total disaster kao što je svuda pokopan. Edited September 15, 2010 by Pipboy "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted September 15, 2010 Report Share Posted September 15, 2010 Resident Evil: Afterlife (3D) Iako je film u trash fazonu (kao shto i dolikuje ovakvom ostvarenju), moram da priznam da sam prijatno iznenadjen kvalitetom 3D (stereo) snimanja. Odichna stereo kamera (jedan od najboljih 3D filmova koje sam gledao), fine borbe i jeftini specijalni efekti + Mila = fun. Nije vrhunski film, ali je zabavan i zaista ga vredi odgledati samo zbog 3D efekta koji je ovde daleko izrazeniji nego u mnogim 3D filmovima (kao npr. u Avataru). А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 15, 2010 Report Share Posted September 15, 2010 nazalost vec nekoliko godina unazad veze nema ko rezira i kakav ce biti film, vec iskljucivo ko je producent edit: na konto price otkud kod dobrih rezisera sranje filmovi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lw.TingoL Posted September 16, 2010 Report Share Posted September 16, 2010 Izdrzao sam pola sata gledanja Resident Evil-a. Ocajno los film, ne znam za te 3D efekte ali ako gledate kod kuce slobodno zaobidjite u sirokom luku... legen... wait for it. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted September 16, 2010 Report Share Posted September 16, 2010 Odlichno, gledao si kod kuce neki TeleSync, gde se nishta ne vidi i ne chuje i ochekujesh da ti se svidi film... А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lw.TingoL Posted September 16, 2010 Report Share Posted September 16, 2010 Iskreno, TS je bio prilicno solidan a ako od tih efekata zavisi hoce li mi se svideti ili ne onda sam ga trebao preskociti na pocetku. Volim da odgledam neki kill 'em all film s vremena na vreme ali ovaj je na samom dnu tog zanra makar po mom misljenju... Ne kazem da mozda ne izgleda mnogo bolje sa tim 3d zajebancijama ali sam 100% siguran da ga za kucno gledanje na pc-ju ni BR-Rip nece spasiti. legen... wait for it. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted September 16, 2010 Report Share Posted September 16, 2010 i cek, sta da je film bio dobar? ma nvm... This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lw.TingoL Posted September 17, 2010 Report Share Posted September 17, 2010 Onda sam ja jedini na gubitku... Ne primoravam nikog da se slozi sa mnom, ali cak i za mene (koji je trosio sate krveci se sa zombijima od resi keca) je razocarenje, mislim da vise nije ni moglo da se izmuze iz ovog naslova. legen... wait for it. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted September 17, 2010 Report Share Posted September 17, 2010 odgledao "4 lava", vristao sam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 17, 2010 Report Share Posted September 17, 2010 reci koji film:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted September 17, 2010 Report Share Posted September 17, 2010 na tvoju preporuku :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted September 20, 2010 Report Share Posted September 20, 2010 Machete Ako volite mindless hack n' slash, predivna žeMska tela i relativno glupe fore - ovaj film je najbolji ikada. Ja sam pretpostavio kakav će biti film, nisam gledao trailere (ne volim da ih gledam), ali moja pretpostavka je bila way off. Hell, nisam znao ni ko glumi pored Treja, Albe i Rodriguez. U svakom slučaju, zabava je 3/4 filma, bar je meni bila. 8/10 za fun factor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted September 20, 2010 Report Share Posted September 20, 2010 Grown Ups (2010) 8/10 Solidna komedija sa dobrim glumcima, zabava na nivou. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted September 20, 2010 Report Share Posted September 20, 2010 Odgledah Poslednjeg Samuraja na Foksu. Osim par scena "ameri su najbolji" film je odlican. Poslednji dobar film u kome je glumio Tom Kruz u svakom slucaju... We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted September 20, 2010 Report Share Posted September 20, 2010 Foks je mrtav, Prva Srpska živi! Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted September 20, 2010 Report Share Posted September 20, 2010 najbolje da je poslednji samuraj odlican, obicno americko pateticno sranje, a toma doprinosi tom sranju u ogromnoj kolicini :) brisi to da te ne vidi dule smor :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiSHiCa Posted September 20, 2010 Report Share Posted September 20, 2010 Jel izašla neka pristojna verzija Inceptiona? Ukinuli su mi torrentleech acc (nakon 3 god) i sad više ne znam ni sama gde da proveravam niti odakle da skidam filmove. Leela's experiencing the greatest joy a woman can feel: worshiping some low-life jerk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted September 21, 2010 Report Share Posted September 21, 2010 Šta si radila pa si banovana, čitovala ? Nabavi Iptorrents. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts