Jump to content

pričajte šta ste gledali u poslednje vreme

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

odgledo sam red, sta ja znam, ne kajem se sto sam gledao, ail mislim da je ono moralo mnogo bolje sa onakvom postavom. cudna je rezija (nekako muzka prati 99% scena, cak i onih gde ne pasuje npr), ne znam, nisam mogao mnogo da se immersujem sto bi reko vudu.

iskreno, po mom nekom ukusu, mislim da ni spilberg ni bej nisu za takav film. mozda neki kameron ili nolan...

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

cinema_komunisto.jpg

Film jeste da je dokumentarac, ali je užasno zanimljiv i čak zabavan. Sama forma je nešto potpuno novo (bar od stvari koje sam ja gledao) jer uopšte nema naracije, priča se priča pomoću isečaka iz filmova koji su fantastično uklopljeni sa intervjuima relevantnih ličnosti (od Titovog ličnog kino operatera preko tadašnjih producenata i režisera do Bate Životinje). Ako svi (uključujući i mene) hvale BBC-evu formu dokumentarca, usudio bih se da kažem da je ova bolja!

Trejler

http://www.cinemakomunisto.com/

Gledao, izuzetno mi se dopalo :)

Ako neko negde navata torrent ili bilo sta drugo, neka javi

Ovdashnji

P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI

:)

Gledao, izuzetno mi se dopalo :)

Ako neko negde navata torrent ili bilo sta drugo, neka javi

Evo sada sam čuo, od 10. februara u Ster cinemas (Ušće ili Delta, nisam siguran) ulazi u redovnu bioskopksu distribuciju, pa će moći tu da se pogleda.

Ne znam da li znate, ali ovo je veliki presedan da dokumentarni film ulazi u bioskopsku distribuciju, mislim da to mnogo govori koliko je film zanimljiv, zabavan i kvalitetan i koliko ga vredi pogledati!

Edited by Klinac Balavac

This post has been edited by Klinac Balavac

Aj ako ne mrzi nekog da baci preporuke za neke novije filmove romantika/drama, or sumthin =/

I bez ovog posta sam dosla ovde da napisem da sam gledala Painted Veil i odlican jeeee, tj nije bas klasicna romantika/drama u negativnom smislu vec neka psiho/istinita/drama/istorija/proslo vreme wtf

takodje

machete - i sto se tog zanra tice super film, nije bas da meni leze 100% takvi filmovi al mnogima ce se ovde dopasti bash bash kapiram

oO

Surveillance iz 2008me, stvarno extra film. Zanr malo mesavina akcije i trilera a i humora. Preporuka za svakog.

http://www.imdb.com/title/tt0409345/

Dokaz da se moze lepo napraviti film o ubicama bez kradje tudjih filmova, ko sto je Tarantino odradio sa Perdita Durango

"A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton

l_348914_10ddc4c0.jpg

Deadwood

Sjajna vestern serija o rudarskom gradiću van granica civilizacije koji vremenom prerasta u prosperitetno leglo korupcije i kriminala. Ono što me je privuklo pored izvrsno osmišljenih likova (pre svega Ian McShane i Brad Dourif) u svim nijansama sive su dijalozi, koji su za nekoga ko priča pristojno engleski prava poslastica.

Preporuka.

/edit

evo naziva

Trolljegeren.2010.NORWEGIAN.PROPER.720p.BluRay.x264-NOHD

/edit2

Jel ima neki subtitle za bilo koji release? Trazim na podnapisima, titlovi.net, all4divx i nijedan ne mogu da nadjem :(

Edited by lawl_

:v

/edit

evo naziva

Trolljegeren.2010.NORWEGIAN.PROPER.720p.BluRay.x264-NOHD

/edit2

Jel ima neki subtitle za bilo koji release? Trazim na podnapisima, titlovi.net, all4divx i nijedan ne mogu da nadjem :(

http://www.podnapisi.net/cyr/the-troll-hunter-2010-subtitles-p1075616

Engleski doduše, ali poslužiće :)

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

"By my deeds I honour him, V8."

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...