ZerBah Posted December 18, 2010 Report Share Posted December 18, 2010 Da, likovi u Legend of the Guardians nisu toliko dobro razradjeni, a i pricha je u principu onako, ali je film jednostavno raj za ochi - prosto prelepo. А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted December 18, 2010 Report Share Posted December 18, 2010 jel izasao dobar snimak za Social Network? Izašao HD pre par dana "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 19, 2010 Report Share Posted December 19, 2010 Odgledah i ja Skyline ... http://www.imdb.com/title/tt1564585/ Iskren da budem, nije mi toliko loš kao ocene, na tomatosu ima 15%, metacritic je valjda 35, imdb 4,6 itd. Ono, neka šestica bi mogla da padne :) Mada generalno cela glumačka ekipa mi je bzvz. Crnja iz greysanatomy Scrubs (hvala igi) koju nisam ni gledao nikad al' to malo što u'vatim mi se nije videlo, pa onaj nosonja sa brčićima iz raznoraznih tih treš horora, pa ona plavuša iz bliznakinja iz gimnazije :)) i na kraju kubanac iz Dextera kojeg jednostavno ne mogu da zamislim u nekoj drugoj ulozi. Efekti su stvarno nekad prekul nekad jadni, ali mi se ne dopada to što su dosta ideja "pokrali". Ona stvorenja mala što lete i kidnapuju su mi kao oni "sentineli" ili kako se zovu iz Matrixa, pa onda ono kad pipcima 'vataju heliš ista scena kao iz Prototype igre, čak je i ista boja pipaka itd. Plus Dan Nezavisnosti trip itd. I slažem se da se 45 minuta skoro ništa ne dešava, neka debilna patetična priča među likovima, i onda kao krene neka akcija pred sam kraj. A film traje 1:28h sa odjavnom špicom, znači oko 1:20h ovako što je kul, inače bi baš smorio. I meni je kraj bio veoma zanimljiv, mada opet malo nekako čudnjikav.... ...prvenstveno zato što bi valjda alieni videli da ide jedan crveni mozak među svim plavim :)) ili makar provalili da nešto nije u redu sa likom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted December 19, 2010 Report Share Posted December 19, 2010 Skyline оцена: НУЛА. заобићи у широком луку. Лале, не знам одакле ти иједна добра реч за филм... ако ме питате за било који аспект, даћу вам универзални одговор: СРАЊЕ. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 19, 2010 Report Share Posted December 19, 2010 ne znam, valjda zato što sam gledao još gomile glupljih filmova + je ovaj kao indi, šta znam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJAPEH8 Posted December 20, 2010 Report Share Posted December 20, 2010 Ja sam pre koji dan odgledao ovaj relativno noviji film sa Ben Afleck-om ( film koji je on i rezisirao ), zove se "The Town", odlican film, odlicna prica, dosta akcije, ali ne i preterano. Bar ne po mom misljenju. Preporucujem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted December 20, 2010 Report Share Posted December 20, 2010 Laki, Crnja je iz Skrabsa... It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbA Posted December 21, 2010 Report Share Posted December 21, 2010 auuuuu koliko dobar toy story 3, totalno ispunio ocekivanja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted December 21, 2010 Report Share Posted December 21, 2010 Rise of the Footsoldier http://www.imdb.com/title/tt0901507/ Surov, prilicno realan, fantastican film koji je zasluzio mnogo vecu ocenu. Ne mogu da verujem da sam ga propustio. http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted December 22, 2010 Report Share Posted December 22, 2010 (edited) http://www.imdb.com/title/tt0060474/ jedan od najpopularnijih francuskih filmova ikada i verovatno najsmeshnija komedija koju sam ja ikada gledao, pishanje od pochetka do kraja. obozhavao sam ovaj film kad sam bio klinac, ali sa vhs kasetama je i on otishao u zaborav. ne znam odakle mi pade na pamet nocas, al drago mi je da jeste, zavrshio sam ga pre chuku vremena i josh mi ne silazi kez sa lica :) a must see Edited December 22, 2010 by rev Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted December 22, 2010 Report Share Posted December 22, 2010 taj :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted December 22, 2010 Report Share Posted December 22, 2010 Da ne otvaram novu temu, iskoristicu ovu :) Sutra i u petak se odrzava revija francuskih filmova 'hronike urbanog nasilja'. Sve se desava u domu omladine. http://www.domomladine.org/sr_RS/news/1746/17.html vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted December 22, 2010 Report Share Posted December 22, 2010 Gledao sinoć Full Metal Jacket, Kjubrik car Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted December 22, 2010 Report Share Posted December 22, 2010 Sinoc skino 13 i kao tototo Statham, tototo Rurke al me je bas nekako razocarao film, sve mi nesto meh =/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted December 22, 2010 Report Share Posted December 22, 2010 Jel moze neko da mi kaze kako se zove onaj film izasao je pre fazon godinu dana , 2 god u Nemackoj valjda , kada oni beze iz logora i penju se na onu planinu i kad ih jure svabe po istinitoj prici je film sniman :D I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w()()() Posted December 22, 2010 Report Share Posted December 22, 2010 (edited) pokushao da odgledam cyrus, samo zbog debelog johana koji raspad od filma, prekinuo sam posle pola sata http://www.imdb.com/title/tt1336617/ Edited December 23, 2010 by CBETA na terasi se spasi lesli se vraca kruci Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted December 22, 2010 Report Share Posted December 22, 2010 @Corey Ima on i dosta bolje filmove... =] Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted December 23, 2010 Report Share Posted December 23, 2010 (edited) gone baby gone na nečiju preporuku ovde dobar je film ali neke stvari su fejlovale, recimo njegova riba, koja je njena poenta, mutava je bila sve vreme, skontali smo da je dobra u dušu, a opet ni na kraju nije imala nikakvog uticaja i nije mi jasno uopšte zašto su ubacili ceo onaj deo sa kidnapovanjem onog dečaka, mada moguće i da sam nešto prevideo, spava mi se :) Edited December 23, 2010 by čovek Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted December 23, 2010 Report Share Posted December 23, 2010 riba mu stalno kontrira...prvo u startu kada uopste nece da se prihvate posla da traze devojcicu, a onda i na kraju kad on hoce da prijavi kapetana. da nema nje ili da je rekla 'prijavi ga brate' taj trip moralne dileme bi bio mnogo manji a deo sa decakom je da zaboravis na devojcicu :) a i morali su bolje da se upoznaju glavni glumac i ona dva pandura! The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted December 24, 2010 Report Share Posted December 24, 2010 (edited) BURIED Uf, odličan. Priča o liku koji se budi zatvoren u sanduku, duboko ispod zemlje i pokušava da provali šta se dešava, uz povremene gotovo uznemirujuće frikaute. Pojedine nelogičnosti i propusti u priči su debelo kompenzovani maestralnom režijom, izvrsnim kadriranjem i Rejnoldsovom glumom koja je odlična, naročito kada se uzme u obzir da se ceo film dešava u tih par kvadratnih frtalja prostora (nema katova na neke događaje iz spoljašnosti niti bilo kakve druge likove osim onih koji se čuju kroz mobilni telefon). Veliki plus je što se i sama radnja odvija vrlo logično i surovo realno kako film odmiče. Edited December 24, 2010 by Pipboy "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted December 24, 2010 Report Share Posted December 24, 2010 u jebote to mora da se gleda, hvala na preporuci :) sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted December 24, 2010 Report Share Posted December 24, 2010 Ništa ja nisam preporučio, samo mi se svideo film. Jer osećam da će većina da počne da cokće prvih deset-petnaest minuta, "e jeste, ma daj...." i slično :)) Sa druge strane, to što je malo izgledno da se tako radnja odvija, ne znači da je i nemoguće. Zar ne pronalaze stalno ljude zakopane na sve strane sa horor pričama kako su uspeli da prežive. "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
reiser Posted December 24, 2010 Report Share Posted December 24, 2010 Buried au jebote, kako sam se skenjao na kraju :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted December 24, 2010 Report Share Posted December 24, 2010 Reiser drug! <3 Upravo zavrshih i ja gledanje film, dobar je, ima malih nelogichnosti, al' nishta strashno. Prvi film posle duze vremena da sam odgledao odjednom od pochetka do kraja. Preporuka stvarno. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
func1030 Posted December 24, 2010 Report Share Posted December 24, 2010 Black swan izašao juče i još ga niko nije spomenuo ? Trk na skidanje filmofili :D. This sentence defines me. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts