Jump to content

pričajte šta ste gledali u poslednje vreme

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Odgledah i ja Skyline ... http://www.imdb.com/title/tt1564585/

Iskren da budem, nije mi toliko loš kao ocene, na tomatosu ima 15%, metacritic je valjda 35, imdb 4,6 itd. Ono, neka šestica bi mogla da padne :)

Mada generalno cela glumačka ekipa mi je bzvz. Crnja iz greysanatomy Scrubs (hvala igi) koju nisam ni gledao nikad al' to malo što u'vatim mi se nije videlo, pa onaj nosonja sa brčićima iz raznoraznih tih treš horora, pa ona plavuša iz bliznakinja iz gimnazije :)) i na kraju kubanac iz Dextera kojeg jednostavno ne mogu da zamislim u nekoj drugoj ulozi.

Efekti su stvarno nekad prekul nekad jadni, ali mi se ne dopada to što su dosta ideja "pokrali". Ona stvorenja mala što lete i kidnapuju su mi kao oni "sentineli" ili kako se zovu iz Matrixa, pa onda ono kad pipcima 'vataju heliš ista scena kao iz Prototype igre, čak je i ista boja pipaka itd. Plus Dan Nezavisnosti trip itd. I slažem se da se 45 minuta skoro ništa ne dešava, neka debilna patetična priča među likovima, i onda kao krene neka akcija pred sam kraj. A film traje 1:28h sa odjavnom špicom, znači oko 1:20h ovako što je kul, inače bi baš smorio.

I meni je kraj bio veoma zanimljiv, mada opet malo nekako čudnjikav....

...prvenstveno zato što bi valjda alieni videli da ide jedan crveni mozak među svim plavim :)) ili makar provalili da nešto nije u redu sa likom

Skyline

оцена: НУЛА. заобићи у широком луку. Лале, не знам одакле ти иједна добра реч за филм... ако ме питате за било који аспект, даћу вам универзални одговор: СРАЊЕ.

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

5050582606041.jpg

http://www.imdb.com/title/tt0060474/

jedan od najpopularnijih francuskih filmova ikada i verovatno najsmeshnija komedija koju sam ja ikada gledao, pishanje od pochetka do kraja. obozhavao sam ovaj film kad sam bio klinac, ali sa vhs kasetama je i on otishao u zaborav. ne znam odakle mi pade na pamet nocas, al drago mi je da jeste, zavrshio sam ga pre chuku vremena i josh mi ne silazi kez sa lica :) a must see

Edited by rev

gone baby gone na nečiju preporuku ovde

dobar je film

ali neke stvari su fejlovale, recimo njegova riba, koja je njena poenta, mutava je bila sve vreme, skontali smo da je dobra u dušu, a opet ni na kraju nije imala nikakvog uticaja

i nije mi jasno uopšte zašto su ubacili ceo onaj deo sa kidnapovanjem onog dečaka, mada moguće i da sam nešto prevideo, spava mi se :)

Edited by čovek

riba mu stalno kontrira...prvo u startu kada uopste nece da se prihvate posla da traze devojcicu, a onda i na kraju kad on hoce da prijavi kapetana. da nema nje ili da je rekla 'prijavi ga brate' taj trip moralne dileme bi bio mnogo manji

a deo sa decakom je da zaboravis na devojcicu :) a i morali su bolje da se upoznaju glavni glumac i ona dva pandura!

The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars!

BURIED

Buried.jpg

Uf, odličan. Priča o liku koji se budi zatvoren u sanduku, duboko ispod zemlje i pokušava da provali šta se dešava, uz povremene gotovo uznemirujuće frikaute. Pojedine nelogičnosti i propusti u priči su debelo kompenzovani maestralnom režijom, izvrsnim kadriranjem i Rejnoldsovom glumom koja je odlična, naročito kada se uzme u obzir da se ceo film dešava u tih par kvadratnih frtalja prostora (nema katova na neke događaje iz spoljašnosti niti bilo kakve druge likove osim onih koji se čuju kroz mobilni telefon). Veliki plus je što se i sama radnja odvija vrlo logično i surovo realno kako film odmiče.

Edited by Pipboy

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

"By my deeds I honour him, V8."

Ništa ja nisam preporučio, samo mi se svideo film. Jer osećam da će većina da počne da cokće prvih deset-petnaest minuta, "e jeste, ma daj...." i slično :))

Sa druge strane, to što je malo izgledno da se tako radnja odvija, ne znači da je i nemoguće. Zar ne pronalaze stalno ljude zakopane na sve strane sa horor pričama kako su uspeli da prežive.

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

"By my deeds I honour him, V8."

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...