Jump to content

pričajte šta ste gledali u poslednje vreme


Guest

Recommended Posts

  • Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Dexter season 5

dexter-season-5-poster-by-themadbutcher-d2xvw3h.jpg

Mnjah, mlako i na autopilotu, jedva bolje od druge sezone. Tačno se vidi da su hteli malo da iskuliraju i odmore se od predhodne koja je bila predobra. Nekako, nema čovek za šta da se uhvati u ovoj, sve je nekako nabacano, zbrzano ili slabo povezano. Lik Lumen je ok odrađen, pre svega zahvaljujući Džuliji Stajls koja je odlična, ali čak su i njen lik odradili na trenutke traljavo (naročito kad počnu zajedno da planiraju stvari, što je već spominjano na Dexter topicu). Najveći propust su negativci u ovoj sezoni, suviše blago i gotovo nezainteresovano odrađeni i potpuno nerazrađeni, neki od njih nisu odmakli dalje od par linija dijaloga i završetka na Dexterovom stolu, što je jadno s obzirom na njihovu dugu istoriju zlostavljanja i ubijanja likova. Glavni baja negativac je dobro zamišljen s obzirom na profesiju/masku koju koristi u javnosti, ali je i on slabo razrađen (sam glumac je odlično odradio ono malo sa čime je imao da radi, iako nije poznat kao bog zna kakav majstor glume i uglavnom se pojavljuje po tv filmovima i generičnim serijama). Jedina svetla tačka je Kvin, gotovo sam navijao za njega da se što više približi Deksteru i razotkrije ga, jer bi to unelo malo živosti u sezonu. I Robokap naravno, totalno neprepoznatljiv kao pohlepni kruked pandur u kontrastu sa likom iz dotičnog filma koliko je dobro odradio.

However, sve kritike padaju u vodu pred ovim, jedan od best of momenata na televiziji ikada:

123xhf5.jpg

Edited by Pipboy

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

 

"By my deeds I honour him, V8."

 

Link to comment
Share on other sites

Tenacious D pick of destiny (2006) http://www.imdb.com/title/tt0365830/

album-tenacious-d-in-the-pick-of-destiny.jpg

Gledao sam jos ranije ali ajde da kazem : Ja koji nikako ne volim filmove koji su kroz pesmu, tj.ovaj je kroz pesmu na neki nacin mi se toliko svideo da je to neverovatno. Jedino mi je ono meh zavrsetak ali i on je skroz ok :). Preporucujem i ljudima koji ne slusaju rok da ga odgledaju [:)]

Edited by noiser_
Link to comment
Share on other sites

Ja stvarno ne znam kako mi je ovo promaklo, el gledao neko ovo u 3D u bioskopu mozhda?

Anyway, mozda sam ja debeli emotivno-patetichni govnar, mozda su mi

kriterijumi opasno failovali ali ovaj animirani film mi je PREDOBAR! [:I]

Skinuh ga u HD-u, ako necete bioskop, zaista ne vredi gledati losije od HD-a...

Animacija je jebeno vrhunska kao i zvuk... Muzicke teme onako, nisu loshe,

mozda je moglo malko bolje... vuche malo na soundtrack iz LOTR-a...

Legend-Of-The-Guardians-The-Owls-Of-GaHoole-UK-movie-poster-quad-2.jpg

legend_of_the_guardians_the_owls_of_gahoole_poster.jpg

Edited by fatboy

Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије!

Link to comment
Share on other sites

Despicable me

насмејао ме неколико пута, али онако баш. није ништа не знам ни ја колико спектакуларно, али цртани је на месту. очекивао сам мало мање "дизнијевски" климакс и расплет, али шта је ту је. препорука.

Awake

лаган непретенциозан филм, траје само 84 минута. Кристенсен добар, а Алба прелепа. занимљив обрт, добра прича, добар заплет, све добро. такође препорука.

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

Link to comment
Share on other sites

odličan je Despicable Me, drugi najbolji "crtani" ove godine, posle How to train your Dragon

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

 

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

 

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

 

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

 

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Link to comment
Share on other sites

legend of the guardians odlican. Treba ga odlgedati u hd, napravili su neki inhaus sistem za fur koji jako dobro izgleda, ja sam se ceo film odusevljavao kako je perije uradjeno :)

This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country.

[23:47] <manager-> jao dete jao dete :D

chickenonaraft.kom

Link to comment
Share on other sites

gone%20baby%20gone.jpg

http://www.imdb.com/title/tt0452623

Sad tek pogledah ovaj odlican film na preporuku ortaka i prezadovoljan sam, isto tako ko ga nije pogledao neka to obavezno uradi! Mozda ima par nekih manjih propusta, ali posle utiska koji film ostavlja su totalno zanemarljivi. Jos jedno odlicno delo Bena Afleka, sve je uklopio kako treba pa i svog brata u glavnu ulogu (iako nisam gledao neki film sa njim u gl. ulozi ostavio je odlican utisak na mene) od mene 9-ka!

prevelik ti avatar m8

Link to comment
Share on other sites

The Social Network - iako prezirem Facebook i slichne servise, ovaj film je zaista odlichan. Svaka chast Fincheru za reziju, chak i Timberlake nije loshe odigrao svoju ulogu.

Legend Of The Guardians - prelep, ali prelep crtani! Sada josh samo chekam da se pojavi 3D Blu ray rip pa da ga odgledam josh jednom onako kako bi trebao da se gleda.

You Again - tipichna americhka "you see one, you've seen them all" komedija. Jedini razlog zbog chega je mozda ima smisla gledati su Jamie Lee Curtis i Sigourney Weaver koje se u ovom filmu prvi put srecu na vellikom ekranu.

А в чем сила, брат?

Link to comment
Share on other sites

Btw, Social Network ima scene sa najboljim specijlanim efektima godine, guess what it is :)

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

 

"By my deeds I honour him, V8."

 

Link to comment
Share on other sites

Odgledao sam i ja Legend of the Guardians i film jeste vizuelno prelep, ali u poredjenju sa Despicable Me, nesto mu fali. Da li je to zbog prevelikog broja likova (dva brata, dve male sovice, zmija, ona raspevana sovica, zli kralj i kraljica, sova koja spasava jednog od brata, roditelji, ona sova riba u koju se glavni lik zaljubi kada ode na drvo-ostrvi,ehidna itd....) nisu toliko zanimljivi (kao recimo Gru u Despicable Me) jer jednostavno nije bilo vremena da se svima posveti dovoljna paznja u tih sat i po

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

Link to comment
Share on other sites

Odgledah i ja Skyline ... http://www.imdb.com/title/tt1564585/

Iskren da budem, nije mi toliko loš kao ocene, na tomatosu ima 15%, metacritic je valjda 35, imdb 4,6 itd. Ono, neka šestica bi mogla da padne :)

Mada generalno cela glumačka ekipa mi je bzvz. Crnja iz greysanatomy Scrubs (hvala igi) koju nisam ni gledao nikad al' to malo što u'vatim mi se nije videlo, pa onaj nosonja sa brčićima iz raznoraznih tih treš horora, pa ona plavuša iz bliznakinja iz gimnazije :)) i na kraju kubanac iz Dextera kojeg jednostavno ne mogu da zamislim u nekoj drugoj ulozi.

Efekti su stvarno nekad prekul nekad jadni, ali mi se ne dopada to što su dosta ideja "pokrali". Ona stvorenja mala što lete i kidnapuju su mi kao oni "sentineli" ili kako se zovu iz Matrixa, pa onda ono kad pipcima 'vataju heliš ista scena kao iz Prototype igre, čak je i ista boja pipaka itd. Plus Dan Nezavisnosti trip itd. I slažem se da se 45 minuta skoro ništa ne dešava, neka debilna patetična priča među likovima, i onda kao krene neka akcija pred sam kraj. A film traje 1:28h sa odjavnom špicom, znači oko 1:20h ovako što je kul, inače bi baš smorio.

I meni je kraj bio veoma zanimljiv, mada opet malo nekako čudnjikav....

...prvenstveno zato što bi valjda alieni videli da ide jedan crveni mozak među svim plavim :)) ili makar provalili da nešto nije u redu sa likom

Link to comment
Share on other sites

Skyline

оцена: НУЛА. заобићи у широком луку. Лале, не знам одакле ти иједна добра реч за филм... ако ме питате за било који аспект, даћу вам универзални одговор: СРАЊЕ.

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.



×
×
  • Create New...