peja_ Posted November 21, 2010 Report Share Posted November 21, 2010 kad je pogledao pistolj mislio sam da ste to okarakterisali kao neobican kraj, u fazonu ladno su se pobili svi :) a i dobro, jebo kraj, los je ceo film! :D The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted November 22, 2010 Report Share Posted November 22, 2010 The Crazies Rimejk istoimenog Romerovog filma. U idiličnom američkom backwater gradiću ljudi počinju da lude i ubijaju se međusobno. Kada vojska dođe da uspostavi karantin, stvari kreću od lošeg ka gorem. Svideo mi se film, pre svega zbog načina na koji je ispričana priča - kroz oči lokalnog šerifa koji u principu nema pojma šta se dešava. Dobra uloga za Oliphanta, koji ne znam kako je kastovan za Hitmana, pošto je idealan za ulogu šeprtlje. Preporuka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted November 22, 2010 Report Share Posted November 22, 2010 Jao zvuci poznato. Jel taj beli ninja amer neki? Sve sa onom scenom gde potplati ulicnu pijanduru sa viskijem na rc auticu. Zvuci mi poznato i to u sumi, jel bacaju svi tu masu shurikena jedni na druge? uf nemam pojma, secam se jos samo da je imao tigra na zadnjoj strani kimona, ima jedna scena gde kasapi sa ovim sranjem ako moze da pomogne ^^ To sa belim nindzhom je Enter the Ninja, a ta scena sa lišćem mislim da je u Devet smrti nindže, ali nisam siguran. des Pajo spasioce ^^ odgledao sam trejlere za oba filma i mislim da nije ni jedan od ova 2, imaju previse americkog sranja u sebi... ae seti se jos nekog, znam da si oduvek imao Ninja duh u sebi :) prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted November 22, 2010 Report Share Posted November 22, 2010 znam da si oduvek imao Minja duh u sebi :) tru dat. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted November 22, 2010 Report Share Posted November 22, 2010 (edited) Ma setio sam se i ja posle da nije Devet smrti nindže, a mislim ZNAM koji je. Samo ne znam kako se zove :(( Ide nindža i pegla se protiv, recimo, sedam drugih nindži u različitim bojama, od kojih svaki ima svoj SPECIJALNI SKILL. Jedan od njih, npr. braon nindža, ima mogućnost da "ide" kroz lišće. Ako u sceni na koju misliš ide kao neki crv kroz zemlju i lišće onda potvrdi! @kali loloollolo Edited November 22, 2010 by shw. Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted November 22, 2010 Report Share Posted November 22, 2010 To sa belim nindzhom je Enter the Ninja, a ta scena sa lišćem mislim da je u Devet smrti nindže, ali nisam siguran. Enter the Ninja? To je ona carska pesma od Die Antword!!1 A kako se zvaše onaj carski film u kom lik ubija drugog lika ubovši ga prstom u taban? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted November 22, 2010 Report Share Posted November 22, 2010 tru dat. :) haha, i see what you did there :) jos ja tripujem da sam misklikovao! Ma setio sam se i ja posle da nije Devet smrti nindže, a mislim ZNAM koji je. Samo ne znam kako se zove :(( Ide nindža i pegla se protiv, recimo, sedam drugih nindži u različitim bojama, od kojih svaki ima svoj SPECIJALNI SKILL. Jedan od njih, npr. braon nindža, ima mogućnost da "ide" kroz lišće. Ako u sceni na koju misliš ide kao neki crv kroz zemlju i lišće onda potvrdi! @kali loloollolo potvrdjujem!!olol to je taj 99% daj jos samo ime! prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted November 22, 2010 Report Share Posted November 22, 2010 @Lex Covece ta scena mi se urezala u pamcenje i uticala na moje detinjstvo i ko zna sta jos, ali nemam pojma koji je film. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 22, 2010 Report Share Posted November 22, 2010 Easy Rider (1969) http://www.imdb.com/title/tt0064276/ Dva bajkera u potrazi za slobodom na putovanju po Americi. Pravo osveženje sa kraja sedamdesetih, vrhunska muzika, hipici, zezanje i neverovatan šmek koji daju glavni glumci. Trećeg lika radi vrlo poznata faca sa kojim se upoznajemo na polovini filma, prijatno iznenađenje kada ga budete videli tako mladog. The King of Comedy (1982) http://www.imdb.com/title/tt0085794/ Robert De Niro u ulozi psihotičnog selebriti stokera i njegovog idola iz sveta komedije, spreman na sve da stekne publicitet kao on. Odličan spoj Roberta sa ovakvim likom, debelo vadi film kako ga glumi. Meni se jako dopao. 10 Things I Hate About You (1999) http://www.imdb.com/title/tt0147800/ Privukao me je plot, i sam Heath Ledger u tim godinama. Ništa specijalno i vredno gledanja. Buffalo '66 (1998) http://www.imdb.com/title/tt0118789/ Ne znam da li je ovaj film klasik, ako nije debelo je zaslužio da to bude. Vrhunska gluma glavnog lika, kamera brutalna. Sklop boja, način snimanja, uglovi dodaju novu dimenziju celoj priči i prosto kao da ste ušli u film i postali Bili! Neverovatno, mene je oduvao. Sve preporuke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted November 23, 2010 Report Share Posted November 23, 2010 You're just to good to be true , can't take my eyes of you , kakav glumac je otisao smorih se :) I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted November 24, 2010 Report Share Posted November 24, 2010 haha, i see what you did there :) jos ja tripujem da sam misklikovao! potvrdjujem!!olol to je taj 99% daj jos samo ime! moze biti da je ovaj, bori se protiv raznih ninja razlicitih boja :D Beli nindza! There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted November 24, 2010 Report Share Posted November 24, 2010 To je jebeno taj! Klip je (8 of 9), premotaj Fatalko na 06:00! Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
boku Posted November 25, 2010 Report Share Posted November 25, 2010 odgledao sinoc RED u koloseumu. svidjaju mi se filmovi sa brus vilisom jr uvek ostave najbolje fore za njega:D mislim tesko mozes da vidis nesto slicno u drugim filmovima (bar sto se tice mene)...ali fali dosta stvari. mrzi me da pisem sad detaljno sta mi se ne svidja (sitinice su). generalno film treba pogledati. I know i can! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted November 25, 2010 Report Share Posted November 25, 2010 moze biti da je ovaj, bori se protiv raznih ninja razlicitih boja :D Beli nindza! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA TO JE TAJ FILM....................Koliko sam ga trazio samo...... Ovo sam gledao 1414212312315132 puta ko klinac imao sam ga snimljenog na kaseti :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted November 26, 2010 Report Share Posted November 26, 2010 odgledao sinoc RED u koloseumu.... generalno film treba pogledati. Ali ne u bioskopu ELEM, gledao sam sinoc Solidan filmic, ko da ga je Drale snimao, potpuni suspense u svet berze, wall street-a, spletki i velikih njuski koje krstare tim finansijskim vodama... Naravno, tu je i malo romantike i porodicnih vrijednosti cisto da zachine stvar..... Za kucnu projekciju dushu dalo! Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted November 26, 2010 Report Share Posted November 26, 2010 22 Bullets, Zan Reno u njegovom stilu. Moglo je bolje ali s obzirom na nestacicu ovakvih filmova zadovoljan sam, bas sam jurio ovako nesto da pogledam. This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Posted November 26, 2010 Report Share Posted November 26, 2010 Solidan filmic, ko da ga je Drale snimao, potpuni suspense u svet berze, wall street-a, spletki i velikih njuski koje krstare tim finansijskim vodama... Naravno, tu je i malo romantike i porodicnih vrijednosti cisto da zachine stvar..... Za kucnu projekciju dushu dalo! Wall Street 2 me је baš dosta razočarao. Par dana pre toga sam gledao prvi deo i razlika u filmovima je neverovatna. Drugi deo ima klasičan holivudski rasplet, made me wanna puke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted November 27, 2010 Report Share Posted November 27, 2010 Drugi deo treba da se gleda do 10 min pre kraja i tada je do jaja film. Neverovatno kako su zasrali kraj... А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted November 27, 2010 Report Share Posted November 27, 2010 moze biti da je ovaj, bori se protiv raznih ninja razlicitih boja :D Beli nindza! To je jebeno taj! Klip je (8 of 9), premotaj Fatalko na 06:00! to je to!!! bedak samo sto ce da se gleda na jutubu ali ono ko ga jebe! :) NINJA FEST IN THE CITY!!! prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted November 27, 2010 Report Share Posted November 27, 2010 Odlgedo sinoc The Crazies, solidan film. Mesavina Walking dead, Fallout i 28 days later. Nema nikakvog upustanja u duboke price, nego samo rokaj snimaj. Meni je glavni lik poznat iz Die hard 4, dok mi devojka nije rekla: ej pa to je serif iz Deadwood-a. Hvala cali na preporuci :) "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
boku Posted November 27, 2010 Report Share Posted November 27, 2010 pogledao sam The Expendables...ne znam zasto mi je to trebalo I know i can! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted November 28, 2010 Report Share Posted November 28, 2010 Odgledao Red i The Other Guys, oba su mi odlicno legla :D sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted November 28, 2010 Report Share Posted November 28, 2010 The Other Guys je meni malo krsh, a za nijansu bolji je Night and Day... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted November 28, 2010 Report Share Posted November 28, 2010 (edited) A Thousand Years of Good Prayers (2007) - Film predstavlja neku paralelu zivota mladih i starih u kini i americi, kako jezik ne predstavlja barijeru razumevanja itd... E sad, film je rezirao wayne wang, nije toliko los, ali u neki momentima pomislis da je previse jednostavan. Ne kazem da je zbog svoje jednostavnosti los('smoke' i 'blue in the face' su takodje jednostavni, ali iz te jednostavnosti proizilazi njihova vrednost), ali je snimljen tako da ne ostavlja neki poseban utisak. RED - Film je klasican klise i posle 10og mninuta sam pomislio da prekinem sa gledanjem. Medjutim, onakvim njuskama ne mozes da se ne nasmejes samo zato sto su vrhunski glumci. :) Nisam se odusevio, ali sam se barem iskreno smejao nekim scenama :) The Ghost Writer - Nisam fan glumacke postave, prica nije ostavila neki utisak na mene. Shutter Island - Odlican film, Ben Kingsley i Leonardo odusevili. Zanimljiva prica. Ono sto je meni bitno u ovakvim 'misterioznim' pricama jeste kraj filma koji je u ovom slucaju solidan. :) Cinema's Exiles: From Hitler to Hollywood - Nije film, vec prica o nemackim filmskim umetnicima(medju kojima su i jevreji). Sta se desavalo neko vreme pre hitlera, za vreme hitlera i nakon sega toga. Zanimljive price i sudbine, nacini na koji su prezivljavali, snalazili se i radili(glumci,reziseri,scenaristi...) Edited November 28, 2010 by rockdudbg vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted November 28, 2010 Report Share Posted November 28, 2010 MONSTERS Mnjeh, indie film sa jakim potencijalom, ali lošom sveukupnom izvedbom i bez prave poente ili poruke. Nekakvi vanzemaljci krstare već šest godina na granici Meksika i SAD, gledaju svoja posla i cimaju se sa vojskom na obe strane koja hoće da ih eliminiše. Film prati tipa i ribu koji moraju silom prilika da prođu kroz tu kontimiranu zonu, bez pravog znanja ko su vanzemaljci i šta zapravo hoće. Sve je snimljeno minimalistički, sa malim budžetom i vrlo malo specijalnih efekata ili drugih produkcijskih zahvata, i sa te strane film izgleda i više nego impresivno, odlično su neke stvari digitalno ubacili u kadrove a da se to skoro i ne primeti. Sa druge strane, likovi su jednostavno prazni i nezanimljivi i ne razvijaju se praktično uopšte do kraja filma, pa deluju kao puki statisti eto čisto da imamo dva belca koji su u kadrovima da bi većina publike mogla da prati njihov put (naročito je prejadna ova riba koja deluje polukomirano i nezainteresovano ceo film, k'o da su je drogirali na svakih sat na snimanju kako bi mogla da odtetura svoju ulogu, dok je za rispekt što su gotovo svi sporedni likovi realni ljudi a ne glumci, i daleko zanimljivi od glavnog para). Kraj je previše mlak i na trenutak deluje kao da će da krenu i u neku besmislenu krajnost (scena sa televizorom), ali su se nekako izvukli iz toga. Ceo film deluje kao da ga je snimio neki random lik dok je putovao Meksikom i pri čemu mu se ništa zanimljivo nije desilo, pa je to zatim okačio na youtube, jedino što vredi za preporuku su scene apokaliptičnog Meksika za ljubitelje takvih stvari. "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts