dvnityCker Posted June 22, 2010 Report Share Posted June 22, 2010 planirao sam da iskesiram 3-4 hiljade za naocare za ovo leto, ali nemam pojma gde da gledam, ovo sto sam uspeo da obidjem su ili 1000 din ili 100 evra. molim pomoc :) Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 22, 2010 Report Share Posted June 22, 2010 Baš sam i ja mislio da pitam isto. Nikada nisam nosio cvidže za sunce i svake godine planiram da ih uzmem ali nikako da to uradim. Bacajte brojeve dobrih šanera : ) nemam 100 evra i više da izdvojim za to, i ne jure mi se iste po limundu :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted June 22, 2010 Report Share Posted June 22, 2010 za te pare mozes da uzmes jedino neke fejk, imas fino odradjene po limundu, uzeo moj drugar za 2k. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted June 22, 2010 Author Report Share Posted June 22, 2010 treba i meni torbica, al uglavnom su sabanske :) @skrimke - nije valjda da za 4.000 ne mozes da kupis neki kvalitetan brend? Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted June 22, 2010 Report Share Posted June 22, 2010 (edited) bitno da "kaish" ide oko struka i stoji sa strane, da nije ko pederusha, nego da je chetvrtasta, nije prevelika i ne deluje shabanski. mnogo ocekujes od torbice :D edit: @dvni imas kod sanera, sto rece kori. Edited June 22, 2010 by zex_ Quote Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 22, 2010 Report Share Posted June 22, 2010 kapiram da je odgovor na sva pitanja 'u mesari' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguman11 Posted June 22, 2010 Report Share Posted June 22, 2010 planirao sam da iskesiram 3-4 hiljade za naocare za ovo leto, ali nemam pojma gde da gledam, ovo sto sam uspeo da obidjem su ili 1000 din ili 100 evra. molim pomoc :) Добре наочаре са добрим стаклима са којима можеш и у Сунце да гледаш су преко 100 еура (било која познатија марка; моја препорука Рејбан). Кинеске, турске и остале од којих можеш оштетити вид су од 1-4 хиљаде, (4 јер неки ће те и навући да су то добре наочаре). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted June 22, 2010 Report Share Posted June 22, 2010 @skrimke - nije valjda da za 4.000 ne mozes da kupis neki kvalitetan brend? pa ne znam stvarno, ja sam gledao u diopti, i cene modela koji se meni svidjaju su bile 10-15k. jedino sto mi pada na pamet za te pare su npr. naocare u zari, spf-u, i tako nekim prodavnicama gde ih ima po nekoliko i stoje kod kase uglavnom. mozda ima, sta znam, mozda se javi neko sa potrebnom informacijom! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shecky Posted June 22, 2010 Report Share Posted June 22, 2010 skrimke je inace poznat kao burzuj! da, sto je rekao skrimke, imas takvih naocara u zari i spf-u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted June 22, 2010 Report Share Posted June 22, 2010 vidi sheki :D nisam vise burzuj, morao sam da prodam jedna kola da se povratim! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted June 22, 2010 Report Share Posted June 22, 2010 ima dobrih i za par iljada, ne krive vid, imaju ona stakla za voznju sa smanjivanjem refleksije i tako to, samo treba naci prodze koje valjaju. bila je neka okej ispod kneza (dal je to vasina, neam pojma), ima metar kvadratni, furali su cvidze od dve do osam iljada. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
patrijarh11 Posted June 22, 2010 Report Share Posted June 22, 2010 Добре наочаре са добрим стаклима са којима можеш и у Сунце да гледаш су преко 100 еура (било која познатија марка; моја препорука Рејбан). Кинеске, турске и остале од којих можеш оштетити вид су од 1-4 хиљаде, (4 јер неки ће те и навући да су то добре наочаре). Отпуштен си. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oneironaut Posted June 22, 2010 Report Share Posted June 22, 2010 +1 za limundo. ortak dao 2.5k kao rayban al plasticno staklo. mozda moze nesto ok da ti uleti. ili da se iscimas do smizle, to je poput second hand shopa ali simaju bas puno cvidza. fazon je sto su unikati i originali. Quote We are just a moment in time, A blink of an eye, A dream for the blind, Visions from a dying brain, I hope you don't understand.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted June 22, 2010 Author Report Share Posted June 22, 2010 gde nestade moj post odavde... tilulilu tilulilu odvescu se do vasine pa javim Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted June 22, 2010 Report Share Posted June 22, 2010 ja sam uzeo u zari fine naocale za 3k Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguman11 Posted June 22, 2010 Report Share Posted June 22, 2010 Отпуштен си. Само Бог може мене да отпусти! Ја чувам свети вид. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted June 22, 2010 Report Share Posted June 22, 2010 Ja nashao u spf-u... 4k... Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 22, 2010 Report Share Posted June 22, 2010 Nema dobrih naočara za te pare, možda neki popust da uleti ili neka ispala iz kamiona šema. Svi brendovi su 100 evrića i preko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reiser Posted June 22, 2010 Report Share Posted June 22, 2010 U ovom slucaju se slazem sa popovima, bolje se iskeshiraj jos 4-5k plus i kupi neke kvalitetne naocare, vid > 50e :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted June 22, 2010 Report Share Posted June 22, 2010 ima ok modela u Uscu, kod onih sto nemaju radnju nego prodaju na prvom spratu izmedju lokala, al su opet kao dovoljno fensi da ne posumnjas u kvalitet... :) ...ili to bese Delta Siti? E jebi ga, sve zasrah sad. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 22, 2010 Report Share Posted June 22, 2010 Ja tražim likove koji sakupljaju modele ispale iz kamiona i koji skidaju sa trake! Neko ima takvog lika sigurno :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted June 22, 2010 Author Report Share Posted June 22, 2010 ima ok modela u Uscu, kod onih sto nemaju radnju nego prodaju na prvom spratu izmedju lokala, al su opet kao dovoljno fensi da ne posumnjas u kvalitet... :) ...ili to bese Delta Siti? E jebi ga, sve zasrah sad. usce, tamo su 1k sta vam je ljudi da dajem 100e za naocare, znate kakva graficka za te pare Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klinac Balavac Posted June 22, 2010 Report Share Posted June 22, 2010 (edited) Ljudi, za ispod 100 evra nema dobrih naočara ako hoćete da budete sigurni da ne uništavate svoj vid za jebenih 50 evra. Ovo nije zajebavanje kao sa kopijama farmerki, šulja, patika itd... Ja vam najiskrenije najdobronamernije preporučujem neku od sledećih opcija: 1) Ako nemate para ne nosite naočare i nećete imati loše efekte po vid, samo ćete čkiljiti na jakom suncu. 2) Kupite kod ovlašćenog distributera originalne naočare od preko 100 evra. Opcija, nosim naočare od 1k-4k i mislim da sam ispao pametan jer me dizajneri nisu lupili po ušima je debilna. Ovo je OPASNO i neuporedivo lošije od nenošenja naočara uopšte! Šta se dešava, zatamnjenost naočara smanjuje intezitet svetlosti koji dopire do vašeg oka, zbog čega vam se zenice šire, međutim, kako ne poseduju prave UV filtere, kroz takva stakla prolazi skoro 100% UV zračenja, ali zato što su vam zenice raširenije nego da ne nostite naočare, sjeban je prirodan mehanizam zaštite oka od UV-a i u oko vam ulazi nekoliko puta VIŠE štetnog zračenja nego da ne nosite naočar uopšte!!! Edited June 22, 2010 by Klinac Balavac Quote This post has been edited by Klinac Balavac Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted June 22, 2010 Report Share Posted June 22, 2010 Jel zna neko gde imaju da se kupe Oakley modeli a da nije Madness mrtvi? Mislim, oni ni nemaju ono sto meni treba... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 22, 2010 Report Share Posted June 22, 2010 (edited) Realno, 100 evra za ljudske cvidže sa kojima ćeš izgledati lepo i koje će ti potrajati par godina uopšte nije mnogo. Edited June 22, 2010 by voodoo_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts