exile Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 Prcah i odgledah kraj losta O jebo mater sta sam ja pratio 4 godine Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 ahaha, to je to leskovo drugo lice:) hahaha, ali ovi su stvarno bre bili jedinstveni. :D a sto se drustva tice, generalno je bilo fino vece, ali sam se vratio jako smoren i tuzan... Na kraju, bolje da nisam ni izlazio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 Zivot je slep. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 Prcah i odgledah kraj losta Znaci vece je imalo svoje uspone i padove? Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 (edited) Dobro jutro carevi jutra, ustao sam u 6 naspavan totalno, otisao na trcanje, istusirao se, hasao kvalitetno... \o/ \o/ Konto price oko godisnjice mature, ja recimo ne razumem one koji mogu olako da zaborave ekipu iz srednje i pocnu "vestacki" da nalaze prijatelje na faksu. Ti mora da bas nisu voleli taj ultimativno najlepsi period zivota, wich is very sad :( Mislim sprijateljio sam se ja sa puno ljudi na filozofskom, ali ekipa iz srednje je ekipa iz srednje, tu nema pogovora. I ne samo ekipa, nego sav taj suntav narod iz generacije, svi ti ljudi... Srecan sam ko kuce kad vidim nekog iz generacije po Bgu :) Edited June 9, 2010 by Capitaine Kotscha У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 Bio na lekarskom zbog polaganja vozackog, pakao je vec sad, kako li ce biti kasnije... :/ Petak 37 stepeni, ma vrh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 E jesmo dede, nikad nismo zadovoljni. Ni kada pada kisa, ni kada sija sunce. Makar kad je sunce picoke moraju da se razgolite a moral ovih novijih generacija je all time low!!!! Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 Konto price oko godisnjice mature, ja recimo ne razumem one koji mogu olako da zaborave ekipu iz srednje i pocnu "vestacki" da nalaze prijatelje na faksu. Ti mora da bas nisu voleli taj ultimativno najlepsi period zivota, wich is very sad :( Postoje 2 razloga tu, prvi je jer takvi ljudi su jadni u zivotu i nemaju nikakve druge oblike prijatelja a drugi je onaj deo gde se osecaju specijalno kolektivno jer su tu zajedno. Random ljudi su potpuno nebitni u zivotu i na svakom koraku ih ima po milion i niko koga sretnes tako "sutradan" kao sto je takava slucaj sa faksom, da li neko misli da ce ti ljudi da ti se jave uopste kad se to zavrsi ili urade bilo sta za tebe. inace gps je sranje Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 posle deset godina sam u kontaktu sa ljudima iz srednje sa kojima sam bio i onako super kad se pravilo 5 godina, ja zvao moje skupljao ih i to sve iscimao se najjadnije, da bih na kraju cuo komentar da smo mi koji smo skupljali ljude uzeli kintu najverovatnije.... mrshupichkumterinu$%^&*!!, hvala lepo dovidjenja, organizujte se docicu da jedem i da se isprdim i to je to... btw ko jos proslavlja godisnjicu male mature :) nisam za to cuo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 Dobro jutro! Danas oko 32stepena \o/ Idem sad malo do grada da prošetam, pa kasnije na fudbal, poz! "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 Predstoji mi odlazak do grada u nekom popodnevnom terminu, to će biti baš interesantno, udeći po ovoj temperaturi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 S onima sa kojima hoću da se družim iz osnovne i srednje se družim već više od 15 godina, za ostale me libo ckura, mada sam išao na 5 godina mature :) 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 Ja se bas druzim sa nekoliko ljud iz srednje, dobri su mi prijatelji. Sa ostalima sam u ok odnosima....dobro, kapiram da je to drugacije u Beogradu. Svadjam se sa sefom :) mislim, mailovi su mu puni frustracija iz privatnog zivota...neka mi i da otkaz, poslacu peju da ga napuca :) osim toga, sve je ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miksa Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 Predstoji mi odlazak do grada u nekom popodnevnom terminu, to će biti baš interesantno, udeći po ovoj temperaturi. +1 Born of a broken man, never a broken man. Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 poz treba da idem kod drugarice da jedemo chizkejk i da gledamo neki film, a uvece kod ortaka snimamo njegov film za prijemni za FDU. A pre toga bih se onako lagano ubio... Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 ostavi nam sav svoj gold pre nego sto se ubijes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 Nije smesno Kali, video bih tebe da ti nemas golda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 Stigle karte za sonisphere! :) Uskoro ! sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
freej! Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 Klepton veceras \@/Klepton veceras ! \@/ Rider on the storm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiser_ Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 dobro jutro. toplo toplo toplo, neću danas izlaziti iz kuće sem večeras kada budem išao na tekmu, a kontam da će tada biti prijatno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 Bem ti i glavobolje i sve Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 dobro jutro. toplo toplo toplo, neću danas izlaziti iz kuće sem večeras kada budem išao na tekmu, a kontam da će tada biti prijatno A krmendala sa sosom od jabuka? You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 ma do jajca je napolju... nema veze sto je 30+ ,prosto je divota videti sve te suknjice po ulicama :) naravno,ako moras da ides gsp-om u/iz pravca nbg-a onda si u kurcu prilicnom. Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 9, 2010 Report Share Posted June 9, 2010 Zasto o zasto moram danas uciti ? :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts