Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Dobro jutro carevi jutra, ustao sam u 6 naspavan totalno, otisao na trcanje, istusirao se, hasao kvalitetno... \o/ \o/

Konto price oko godisnjice mature, ja recimo ne razumem one koji mogu olako da zaborave ekipu iz srednje i pocnu "vestacki" da nalaze prijatelje na faksu. Ti mora da bas nisu voleli taj ultimativno najlepsi period zivota,  wich is very sad :(

Mislim sprijateljio sam se ja sa puno ljudi na filozofskom, ali ekipa iz srednje je ekipa iz srednje, tu nema pogovora. I ne samo ekipa, nego sav taj suntav narod iz generacije, svi ti ljudi... Srecan sam ko kuce kad vidim nekog iz generacije po Bgu :)

Edited by Capitaine Kotscha

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

E jesmo dede, nikad nismo zadovoljni. Ni kada pada kisa, ni kada sija sunce. Makar kad je sunce picoke moraju da se razgolite a moral ovih novijih generacija je all time low!!!!

Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje.

Konto price oko godisnjice mature, ja recimo ne razumem one koji mogu olako da zaborave ekipu iz srednje i pocnu "vestacki" da nalaze prijatelje na faksu. Ti mora da bas nisu voleli taj ultimativno najlepsi period zivota,  wich is very sad :(

Postoje 2 razloga tu, prvi je jer takvi ljudi su jadni u zivotu i nemaju nikakve druge oblike prijatelja a drugi je onaj deo gde se osecaju specijalno kolektivno jer su tu zajedno.

Random ljudi su potpuno nebitni u zivotu i na svakom koraku ih ima po milion i niko koga sretnes tako "sutradan" kao sto je takava slucaj sa faksom, da li neko misli da ce ti ljudi da ti se jave uopste kad se to zavrsi ili urade bilo sta za tebe.

inace gps je sranje

posle deset godina sam u kontaktu sa ljudima iz srednje sa kojima sam bio i onako super

kad se pravilo 5 godina, ja zvao moje skupljao ih i to sve iscimao se najjadnije, da bih na kraju cuo komentar da smo mi koji smo skupljali ljude uzeli kintu najverovatnije.... mrshupichkumterinu$%^&*!!, hvala lepo dovidjenja, organizujte se docicu da jedem i da se isprdim i to je to...

btw ko jos proslavlja godisnjicu male mature :) nisam za to cuo

fallout_table.gif

Dobro jutro!

Danas oko 32stepena \o/

Idem sad malo do grada da prošetam, pa kasnije na fudbal, poz!

"When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful".

"Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power".

Superbia in Proelio

S onima sa kojima hoću da se družim iz osnovne i srednje se družim već više od 15 godina, za ostale me libo ckura, mada sam išao na 5 godina mature :)

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Ja se bas druzim sa nekoliko ljud iz srednje, dobri su mi prijatelji. Sa ostalima sam u ok odnosima....dobro, kapiram da je to drugacije u Beogradu.

Svadjam se sa sefom :) mislim, mailovi su mu puni frustracija iz privatnog zivota...neka mi i da otkaz, poslacu peju da ga napuca :)

osim toga, sve je ok.

Predstoji mi odlazak do grada u nekom popodnevnom terminu, to će biti baš interesantno, udeći po ovoj temperaturi.

+1 [:(]

Born of a broken man, never a broken man.

Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu

dobro jutro. toplo toplo toplo, neću danas izlaziti iz kuće sem večeras kada budem išao na tekmu, a kontam da će tada biti prijatno [8D]

A krmendala sa sosom od jabuka?

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...