komaaa Posted June 13, 2010 Report Share Posted June 13, 2010 dobro je sto navijam za englesku, ovi nasi su jadni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reiser Posted June 13, 2010 Report Share Posted June 13, 2010 ovaj komentator je car Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 13, 2010 Report Share Posted June 13, 2010 Ne mogu da se nerviram, odo igram wow! ;c Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted June 13, 2010 Report Share Posted June 13, 2010 Kuzmanovic tata! Quote There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted June 13, 2010 Report Share Posted June 13, 2010 ja ne znam ko je vec idiot ovde... pantelic koji ne moze da pogodi loptu 90 minuta, krasic mentolicna koji ne zna gde je levo, ovaj idiot sto dobija crveni, ovaj MENTOL KOJI DIZE RUKU DOK SKACE I ZAZMURI JEBOTE PA KO TI DADE KOPACKE MAJMUNCINO GLUPA. ispizdeo sam Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted June 13, 2010 Report Share Posted June 13, 2010 Ispali smo. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrsv Posted June 13, 2010 Report Share Posted June 13, 2010 Dal je jebeno moguce da rtd igra rukom isto kao dudic u nemackoj... jeboteeeeeeeeeeee Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reiser Posted June 13, 2010 Report Share Posted June 13, 2010 TO JE TO \o/ nikada se u zivotu vise nisam smejao na fudbal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
faq2 Posted June 13, 2010 Report Share Posted June 13, 2010 Opet se pokazalo da smo sami sebi najveci protivnici -.- Quote u mirin brah? u mad? come at me bro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted June 13, 2010 Report Share Posted June 13, 2010 MENTOL KOJI DIZE RUKU DOK SKACE I ZAZMURI JEBOTE PA KO TI DADE KOPACKE MAJMUNCINO GLUPA. +200000000 Jebao mu pas mater da mu jebao sto majki. Ju kako sam popizdeo, ovo je strashno. Dugo se nisam toliko iznervirao. I zbog Lukovica mrtvog, i retardiranog Kuzmanovica, i prokletog Pantelica koji je drvosecha najgori, i Zhigica koji ne zna sta ce i kako ce s loptom. I najvishe od svega jebenog Antica i ko ga terao da izvlachi Jovanovica. Pa da imamo 3 igracha na terenu njega ne vadish. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted June 13, 2010 Report Share Posted June 13, 2010 Tako je, ajde da radimo ono u cemu smo najbolji, da pljujemo po ljudima!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted June 13, 2010 Report Share Posted June 13, 2010 jok nego cu da ih hvalim Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted June 13, 2010 Report Share Posted June 13, 2010 Drage volje bih ja njih pohvalio. Al kurac ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted June 13, 2010 Report Share Posted June 13, 2010 antic se posteno ispromasivao. od taktike do izmena. koji ce mi kurac kolarov u ekipi ako ces ga drzati na nasoj polovini Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted June 13, 2010 Report Share Posted June 13, 2010 zaista ne znam da li iko moze da ih pohvali posle pokazanog danas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted June 13, 2010 Report Share Posted June 13, 2010 Tako je, ajde da radimo ono u cemu smo najbolji, da pljujemo po ljudima!!! iznesi svoje mišljenje, željno ga isčekujem. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted June 13, 2010 Report Share Posted June 13, 2010 aj polako idemo: Ivanović Bane - relativno ok odigrao, iako je bio nekako preplašen... Vidić - Ja sam Nemanja i imam veliki kurac, veći od vaših niggerskih. sabićemo vas. I tako je i igrao, nekako polumrtvo, kao da je očekivao da će mu se sklanjati svi, ali opet mu dajem prelaznu ocenu. Kolarov - najbolje odgirao po mom mišljenju. Jovanović - džukela puštena sa lanca, primi loptu, spusti glavu i idemooo vozi tebra, zajebi dodavanje. Krasić - Slično kao Jovanović, samo slabiji u duelima. Pantelić - Dečko mentol. Lopta je kriva mamu joj jebem, neće da se zalepi za nogu sama... Žigić - centarfor koji umesto samo da plasira loptu u mrežu, istu udari petom, i to tako da sam u prvom trenutku pomislio da mu je crnja skino loptu :D Niggeri su igrali dosta agresivno u odbrani, a naši nisu znali da padaju na sredini iako su mogli, trebalo bi da idu na neki kurs kod Italijana što se toga tiče. Kolarov je u par navrata lepo pao i iskusno dobijao faulove, jer ne vredi drugačije sa stokom, ne možeš ići u duel kad si slabiji, jebiga :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted June 13, 2010 Report Share Posted June 13, 2010 antic pica, uplasio se :] a i vi, sta se nervirate koji moj. jebem ti naciju koja se lozi na sport koji ne ume da igra. kad god izgubimo, svi u depri 2 dana, a kad pobedimo u euforiji isto toliko. nezgodno je sto uglavnom gubimo na tim prvenstvima. sta ocekujete uopste? Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted June 13, 2010 Report Share Posted June 13, 2010 da izađu na teren i da odigraju ko muškarci pa neka puknu i 5:0 što se mene tiče. pola tima nema muda, a drugu polovinu mrzi da igra i to je to. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted June 13, 2010 Report Share Posted June 13, 2010 Kolarov je odigrao solidno... Nego ne znam sta ste ocekivali, da li ste uopste gledali malo ostale utakmice? Niko tu nije igrao sjajno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted June 13, 2010 Report Share Posted June 13, 2010 a najgore mi je da gledam ove moje chamuge iz amerike kako prde da je to africhki tim i da je logichno da pobedi. REALNO - srbija je pobedila srbiju, da se ne lazemo. napushim se sebi kurca u tri lepe picke materine sad treba da idem u grad ne ide mi se Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted June 13, 2010 Report Share Posted June 13, 2010 (edited) nek su zivi i zdravi, pasce radovanje kad bude sp u vaterpolu. Edited June 13, 2010 by rockdudbg Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted June 13, 2010 Report Share Posted June 13, 2010 meni je lukovic odlichan mech odigrao dok nije zasro sa crvenm... ja sam shokiran nashom igrom. a rajevac se uhvatio za glavu kada su dali gol, nije ni njemu svejedno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted June 13, 2010 Report Share Posted June 13, 2010 Tuga od igre, lukovic uvek bio i ostao fucktard... Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted June 13, 2010 Report Share Posted June 13, 2010 znaci kuzmanovic bi dobio prvu kartu nazad za svajcarsku (ili gde vec igra). Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts