Dule_smor Posted June 15, 2010 Report Share Posted June 15, 2010 ahaha, ova je dobra:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted June 15, 2010 Report Share Posted June 15, 2010 "ove godine redje" :))))))) Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
VirtualReality Posted June 15, 2010 Report Share Posted June 15, 2010 Kako sam se prodrao kad je Severna Koreja dala gol lolz. Carevi, tako mi je drago sto su zaboli Brazilu ne mogu da vam opisem :) BTW Djurica, Kucka i Zabavnik mi ulepsali dan takodje :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LanFan Posted June 15, 2010 Report Share Posted June 15, 2010 Kako sam se prodrao kad je Severna Koreja dala gol lolz. Carevi, tako mi je drago sto su zaboli Brazilu ne mogu da vam opisem :) BTW Djurica, Kucka i Zabavnik mi ulepsali dan takodje :) hahahah i feel you bro, ja sam poceo da skacem i da tapsem, neopisivo mi je krivo sto su izgubili jer su igrali sa toliko srca i zelje i discipline da sam rekao "ljudima treba odati postovanje" na stranu situacija u njihovoj zemlji i sve to, ali da nas tim igra s onim zarom... ijaoj, pa bar bismo ganu pobedili jebemu misa Quote It is in the end whatever the hell I want it to be, and when I'm through with it it's gonna blow a hole, this wide, straight through the world's own idea of itself. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 mislim da nije postojao ljubitelj fudbala koji nije navijao za s.koreju veceras :) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
komaaa Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 mislim da nije postojao ljubitelj fudbala koji nije navijao za s.koreju veceras :) mislim da jeste Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 sutra cile u hendikepu, dva najbolja igraca hondurasa ne igraju! poz a urugvaj ce sabiti j afriku, jako meksiko nece izgubiti od premrtve francuske manager ZNA... ionako sam igrao urugvaj 7 fra 5 bodova :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 Severna Koreja, kakvi carevi. Samo me zanima kako je njima kad izađu iz Koreje, jel se šlogiraju ... ono, sad mogu da odu na YouTube i vide kako drugi doživljavaju njihovu domovinu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 Dobro, Koma, ti si uvek drugaciji i specijalan. Goni se sad. qft @ Laki - mislim da njih bole brige skroz zao mi je tog naroda, kod njih se cak ni ne prenosi fudbal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 Severna Koreja, kakvi carevi. Samo me zanima kako je njima kad izađu iz Koreje, jel se šlogiraju ... ono, sad mogu da odu na YouTube i vide kako drugi doživljavaju njihovu domovinu :) kolega sa posla iz NY je bio tamo na granici sa njima josh pre 20tak godina jer je bio u vojsci. i posto USA stalno salje shpijune na njihovu teritoriju on je bio jedan od njih. kaze kod njih u shkolama se uchi 50% o tome kako treba da vole svoju zemlju i kad dodje dan da poginu za nju. znachi havarija drzava :D Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 s koreja je ludilo zemlja, mislim da tolika kolicina ispranosti mozga nije postojala nikad u istoriji. da skrenemo malo s teme, gledao sam primer jedne korejske starice kojoj su hirurzi povratili vid posle xx godina, i rekla je da je najsrecnija zbog toga sto ce konacno moci da vidi Velikog vodju a kad je isla emisija u timu severne koreje bio je jedan kadar kad su se stari fudbaleri okupili ispred statue pokojnog velikog vodje i svi redom zaplakali Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VirtualReality Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 kolega sa posla iz NY je bio tamo na granici sa njima josh pre 20tak godina jer je bio u vojsci. i posto USA stalno salje shpijune na njihovu teritoriju on je bio jedan od njih. kaze kod njih u shkolama se uchi 50% o tome kako treba da vole svoju zemlju i kad dodje dan da poginu za nju. znachi havarija drzava :D Al zato za razliku od njih USA ne ispira svom narodu mozak, jer su oni slobnodni ljudi :) Dok Severna Koreja prica u ratu (o tome znamo zato sto nam je CNN rekao), USA prdi po svetu o miru u punoj ratnoj opremi. No necu da zalazim u neke druge vode, fudbal je fudbal, politika je politika. Gledam inace ovu konferenciju za stampu nase reprezentacije, svet objavio neki uobicajni tekst oni se uvredili, pisu neka saopstenja. Tekst je bio tipa: Vidic i Pantelic se pobili. Nisam znao da neko obraca paznju na zutu stampu kao sto je Svet. Mozda je i bilo price vec na ovom topicu ili negde na forumu, ali ne primetih jbg. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=2HQGam249Ow&feature=player_embedded#at=24 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 svi su isto osisani, ista duzina kose, osim runija :) Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 place jer mora da se vrati kuci :D a ovde ima toliko kurvestija hahahaha :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LanFan Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 kako super muzika :S Quote It is in the end whatever the hell I want it to be, and when I'm through with it it's gonna blow a hole, this wide, straight through the world's own idea of itself. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 verovatno ko nije pevao himnu, ako ima takvih, ce biti likvidiran kad se vrati Quote There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 ne ko nije naucio ! on ce biti streljan :) zato je plakao hahhhahhaa Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 Koliko je lud ovaj Chile, jos kad se vrati Suazo \o/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dullence_ks Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 (edited) Spanci su okej... zanimljivo, X na poluvremenu? :D ali svajcarciii kakav gol :D !! Edited June 16, 2010 by dullence.b2e Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 jbt kladionice su uzele pare za naredne 2 godine od ovog prvog kola Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dullence_ks Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 cekaj, jos nas Australijanci nisu dobili ^_^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 ako spanci izgube... btw,kenselovao sam membersip na fantasiju,nemam vremena za isti (iako sam bio drugi :p) poz Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 Jaooo jbni total tv...postoji neki sajt sa LIVE prenosom? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vićsa Posted June 16, 2010 Report Share Posted June 16, 2010 rts.rs :) Imaju prenos uzivo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts