gruja Posted May 8, 2010 Report Share Posted May 8, 2010 expo je bio premali za rurovce nocas :> Sashio je Ali,nisam ni ocekivao da ce pustiti grindhouse,sva sreca pa ga Doca spamovao mejlovima :) "neee kozhiiicu" gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 8, 2010 Report Share Posted May 8, 2010 vi koji ste bili budni celu noc se ne vazite za prvog cara jutra .!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted May 8, 2010 Report Share Posted May 8, 2010 Ja sam uz kilija :) Mrzim kad radim subotom :( QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 8, 2010 Report Share Posted May 8, 2010 ha-ha! You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 8, 2010 Report Share Posted May 8, 2010 Ja imam vežbe od 1 do 5 a pre i posle toga radim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted May 8, 2010 Report Share Posted May 8, 2010 Dobro jutro! U 14h imam turnir u fudbalu, posle idem do Ade do kgb rostiljade, pa na derbi i ako stignem na David Guettu :D "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted May 8, 2010 Report Share Posted May 8, 2010 Kad se probudim ovako izlomljen Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 8, 2010 Report Share Posted May 8, 2010 a zasto se ti Coko nisi javio? Ne volis me? :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted May 8, 2010 Report Share Posted May 8, 2010 Ja te jurio po expu ali Gruja mi reko da si se napio ko dupe i da si otishao :( A taman sam hteo da blejkamo :((( Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted May 8, 2010 Report Share Posted May 8, 2010 poz za sve drugare rurovce koje sam upoznao juce ipak Doca ima posebno mesto u mom srcu ovako je teklo nase upoznavanje, kada me je opazio na 2 metra '.!. STA .!. JE BILO .!. GROBARI.!. A? .!. STA .!. JE BILO? .!. AAAAAAAAAAA .!. .!. .!. .!. .!. .!. STA .!. JE BILO .!. GROBARI.!. A? .!. AAAAAAAAAAA .!. .!. .!. .!. .!. .!. .... posle 2 min se uozbilji 'e drugari, idem ja po pivo, ako vas neko dira imam srafciger u dzepu. poz' Bio sam bas smoren posle utakmice, a od Doce sam se smejao 5 minuta :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted May 8, 2010 Report Share Posted May 8, 2010 bogami ti si bolje prosao od mene :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted May 8, 2010 Report Share Posted May 8, 2010 bilo je tu jos, ovo je samo nesto od hajlajta :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted May 8, 2010 Report Share Posted May 8, 2010 hahah dockan car! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted May 8, 2010 Report Share Posted May 8, 2010 ne znam lejsure :) ocigledno ga ti inspirises :) Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted May 8, 2010 Report Share Posted May 8, 2010 ako nece breg muhamedu, muhamed ce bregu...uzeo sam da radim sa koleginicom konkurs za muzej moderne muzike na tajvanu pa ceo dan rovarim na flickru za slikama tajvana, tajvanki... It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 8, 2010 Report Share Posted May 8, 2010 Inace, love sucks Ne sakuje ako je imaš Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 8, 2010 Report Share Posted May 8, 2010 Ne seri da si i ti bio leisure, pa gde si stajao ? Poz za grujicu :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted May 8, 2010 Report Share Posted May 8, 2010 Najjachi je doca bio sinoc prolazi neka riba pored nas, izdra se on njoj u facu nesto tipa "E REJV JEBOTE E DO JAJA EJAOO JEEEE EEEEEEEE" a ona jadna istraumira se In other news, metal gear solid 4, sad stvarno zivot necu imati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted May 8, 2010 Report Share Posted May 8, 2010 ako nece breg muhamedu, muhamed ce bregu...uzeo sam da radim sa koleginicom konkurs za muzej moderne muzike na tajvanu pa ceo dan rovarim na flickru za slikama tajvana, tajvanki... brate, ajde meni diplomski uradi !! koje odsustvo inspiracije.. nije se desilo vekovima! Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 8, 2010 Report Share Posted May 8, 2010 ja mislim da se plekiju najviše svidelo upoznavanje sa docom od svih vas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 8, 2010 Report Share Posted May 8, 2010 kakvo shugavo vreme...koja je prognoza za sutra, mogli bi na adu, a ako bude lose vreme u kafanu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 8, 2010 Report Share Posted May 8, 2010 Čisto da se ne bi cimali previše, možemo u kafanu na Adi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted May 8, 2010 Report Share Posted May 8, 2010 ako i zakazemo siguran sam da ce dule dpo veceras javiti da ne moze jer mora u sd:P No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 8, 2010 Report Share Posted May 8, 2010 ma saftajte ga sise! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted May 8, 2010 Report Share Posted May 8, 2010 brate, ajde meni diplomski uradi !! koje odsustvo inspiracije.. nije se desilo vekovima! ja tebi diplomski a ti dodjesh meni, odnesesh bajs na redovni godisnji servis (podmazivanje, skidanje rdje, zatezanje) itd :) i vratish ? inache ja sam diplomirao na temu "pontonski ekoloski hotel", koji je imao promenljivu formu u odnosu na doba dana odnosno kolichine suncheve svetlosti, na Dunavu preko puta Ratnog ostrva... KOliko sam se ja iscimao, iako sam bio kod Vlade Pomade, toliko je moja jedna nadobudna koleginica lako diplomirala sa nekim, vishe literarno-kolaznim nego projektantskim radom sa temom "Tajna istorija plivanja" It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts