Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Probaj sa Linexom.

Linex kapsule su mnogo dobre za livpro, ja sam prosle godine gotovo ceo dan se mucio dok nisam kupio to, posle prve ili druge pilule se poboljsava mnogo.

i koka kola.

ako imas tezak proliv ni probiotic ni linex ne pomazu, enterofuryl 200 is way to go.

postoji i neki jaci linex od onog koji sam ja koristio al to je klasicna mamipara.bocica sa 20 pilula kosta 400+ dinara, a u uputstvu pise uzimati tri dnevno.pomaze, al ni priblizno ko enterofuril...

linex je stvarno najbolji za to.

za proliv postoji i narodni lek - izmrvish malo onog mosusnog orascica (ima da se nadje u maksiju jer se koristi kao zachin) i sa malo secera popijesh

hvala ljudi..

We are just a moment in time,

A blink of an eye,

A dream for the blind,

Visions from a dying brain,

I hope you don't understand....

chuo sam u poslednjih par dana da masa ljudi zeli da upishe kriminalistiku; takodje sam doshao do saznanja da je razlog csi, lol:P:)

loshe sam skuntao enshto, ochi mi se sklapaju, kontam da cu se komirati opet uskoro:P

No one can survive becoming a legend.

i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech.

chuo sam u poslednjih par dana da masa ljudi zeli da upishe kriminalistiku; takodje sam doshao do saznanja da je razlog csi, lol:P:)

rofl

poz, braćo

loshe sam skuntao enshto, ochi mi se sklapaju, kontam da cu se komirati opet uskoro:P

drugarica je pricala da bi ona mozda isla na foru csi-a, ako mup dobije dovoljno opreme za to, kao tek su poceli da prikupljaju neku fensi csi masineriju. ona je na molekularnoj biologiji sto je vrlo tezak fakultet i tek otprilike na kraju mozes da biras neke smerove koji imaju veze sa csi ogledima.

e sad koliko ce biti strucni ljudi sa kriminalistike, ne znam, mozda imaju neki nov program koji ce odjednom nase pandure da ucini csi skilovanim agentima :)

A blink of an eye,

A dream for the blind,

jebemliga meni ona tako rece, to bese pre jedno godinu, dve... nisam zalazio u to koliko je nas mup opremljen... i da ona je retard!

A blink of an eye,

A dream for the blind,

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...