exile Posted May 11, 2010 Report Share Posted May 11, 2010 Leshko sine kad cemo ti i ja da blejkamo ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted May 11, 2010 Report Share Posted May 11, 2010 Blejkao bih i ja, ali nece Vitja da me primi :O Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WuDu Posted May 11, 2010 Report Share Posted May 11, 2010 I opet sam postao stric. :) I ja pre 7 dana, po sedmi put \o/ People don't stop playing because they get old, they get old because they stop playing. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 11, 2010 Report Share Posted May 11, 2010 mozda tebi takvo stanje odgovara? Ja "kukam" jer zelim da bude drugacije, a verujem i nadam se da ce biti... :) Kako nekom može da odgovara da mu bude sranje ffs Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 11, 2010 Report Share Posted May 11, 2010 (edited) svasta sam napisao, pa sam odustao. Nema veze, drugaciji smo. :) Leshko sine kad cemo ti i ja da blejkamo ?! prvi put kad ja dodjem u PA, ili ti svratis do Brda. :) Edited May 11, 2010 by LESkOpoz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted May 11, 2010 Report Share Posted May 11, 2010 Blejkao bih i ja, ali nece Vitja da mi primi :O čudno, vića je poznat kao pasionirani ljubitelj kurčeva! Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted May 11, 2010 Report Share Posted May 11, 2010 Pretpostavio sam da ce neko da odradi fix'd, mission completed \o/ Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 11, 2010 Report Share Posted May 11, 2010 sedim u kancu pored otvorenog prozora cekam kisu gledam oblage pusim cigar i slusam fallout mjuzu otislo je sve u kurac da vam ja kazem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 11, 2010 Report Share Posted May 11, 2010 vala jeste...btw, uspeh da se razbolim, drma me temperatura vec dva dana, morace da rade oblozi od rakije HAE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted May 11, 2010 Report Share Posted May 11, 2010 imam nekih 5 starih mobilnih telefona ...da li znate neku radnju gde mogu da ih prodam ... posto mi kurcu ne trebaju don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 11, 2010 Report Share Posted May 11, 2010 limundo, mobilnisvet, rur oglasi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted May 11, 2010 Report Share Posted May 11, 2010 mislio sam neka radnja ...neki servis ...koji otkupljuje telefone don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted May 11, 2010 Report Share Posted May 11, 2010 (edited) Pa bar toga ima kol'ko 'oces, zaredjaj bulevarom, a ima i na internetu skoro sam nesto gledao... Dan je neki bzvz, nikako da padne ova kisa, bio na poslu do pola 5, dosao kuci na rucak, otisao do grada, vratio se... i u 7 opet moram do grada imam neko predavanje od pola 8 do 11... Edited May 11, 2010 by zex_ Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted May 11, 2010 Report Share Posted May 11, 2010 (edited) Blejkao po Uscu ceo dan. Smorio se jako. :( Ali bar sam kupio odelo za maturu, jej. :) I ja pre 7 dana, po sedmi put \o/ Auh, rispekt. Ili imas mnogo brace, ili su vredni do jaja. :) Edited May 11, 2010 by prota_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted May 11, 2010 Report Share Posted May 11, 2010 Sto se meni to nikad ne desi, nikakve svadbe, nikakva rodjenja, krstenja nista poslednjih 10 godina posteno da odem negde i da se najedem :( Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 11, 2010 Report Share Posted May 11, 2010 Zato što smo buljson od familije Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted May 11, 2010 Report Share Posted May 11, 2010 Realno :( Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 11, 2010 Report Share Posted May 11, 2010 uvek covek moze da se najede na saranama HAE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 11, 2010 Report Share Posted May 11, 2010 Od 2003. samo po saranama i idem :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted May 11, 2010 Report Share Posted May 11, 2010 Samo da javim ekipi koja se primila na ortakinju-pevacicu da joj bend ima svirku u petak u Zemunu i klubu FEST, kod hale Pinki, pa hoce nek izvoli У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 11, 2010 Report Share Posted May 11, 2010 lol fest, tamo ne bih ushao ni pishtoljem da me teraju Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted May 11, 2010 Report Share Posted May 11, 2010 bolje fest nego atom:P nema nishta gore nego kad se dve ribe svadjaju, shta se tu sve moze chuti,ccc... No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted May 11, 2010 Report Share Posted May 11, 2010 bolje fest nego atom:P nema nishta gore nego kad se dve ribe svadjaju, shta se tu sve moze chuti,ccc... haha, tu su negde, ni u atom nikad vishe :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 11, 2010 Report Share Posted May 11, 2010 lol fest, tamo ne bih ushao ni pishtoljem da me teraju khm khm You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted May 11, 2010 Report Share Posted May 11, 2010 ružan im je flajer, neka mi se javi pevačica da im napraWim bolji xexexeeeeeeeeeeee Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts