urgh Posted June 1, 2010 Report Share Posted June 1, 2010 ma sisa, mi nismo kul, idem da ga obrishem sa fb:P;) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 1, 2010 Report Share Posted June 1, 2010 Ajmo neki Street Fighter/Mortal Kombat turnir da napravimo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 1, 2010 Report Share Posted June 1, 2010 bolje pang turnir:) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted June 1, 2010 Report Share Posted June 1, 2010 ijao pang... to je bila carska igra! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted June 1, 2010 Report Share Posted June 1, 2010 Pero a mene ne zoves ? :( Doneo bih jos 2 dzojpeda i ako ne bi bili potrebni :( brate, mojne tako teatralno, ajde možeš i ti. Post je inače bio jailbait da ljudi ishejtuju sa buržuju ili da pomisle da nisu dovoljno kul :) 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted June 1, 2010 Report Share Posted June 1, 2010 a necemo tako da se igramo hajli:P:) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 1, 2010 Report Share Posted June 1, 2010 Pero pa svi znaju da mi sa ps3 seremo pare! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 1, 2010 Report Share Posted June 1, 2010 Ajde pičke, ko sme Mortal Kombat? Ja i dalje derem, iako je prošlo sto godina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted June 1, 2010 Report Share Posted June 1, 2010 voodoo jaci nego ikad! don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 1, 2010 Report Share Posted June 1, 2010 vudi, odakle da skinem mk? a da mogu digram na xpu? daj neke linkzore Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted June 1, 2010 Report Share Posted June 1, 2010 mk 4? :) ima cak i deception, samo je sa gamecube-a skinuto ali nista mu ne fali... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 1, 2010 Report Share Posted June 1, 2010 @Mendži emulator: http://www.eidolons-inn.net/tiki-index.php?page=Kega MK2: http://www.rom-world.com/file.php?id=14681 MK3: http://www.rom-world.com/file.php?id=14682 Ultimate MK3: http://www.rom-world.com/file.php?id=14789 Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniiL Posted June 1, 2010 Report Share Posted June 1, 2010 MK 3 je bio keva.Posle su ga previse budzili. The rain makes such a lovely sound To those who're six feet underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted June 1, 2010 Report Share Posted June 1, 2010 evo ga pravi covek, zna sta je dobro! dzi, kad cemo na jagnjetinu i rakiju! om nom nom buurp, aj navrno vam, sve je dzabe batali te velegradske kavane!!1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miksa Posted June 1, 2010 Report Share Posted June 1, 2010 JEBO ME PAS DA ME JEBO I OVAJ OKTOBAR!!!!! Born of a broken man, never a broken man. Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted June 1, 2010 Report Share Posted June 1, 2010 Tripujes, novembar je :< Link to comment Share on other sites More sharing options...
b1oh4zz4Rd Posted June 1, 2010 Report Share Posted June 1, 2010 Zapravo je jun. ALI JE VREME ZA POSRATI SE NA, SVE MU JEBEM MRTVO [}:)] http://www.youtube.com/watch?v=nlDvgqn2U6Y Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted June 1, 2010 Report Share Posted June 1, 2010 Jel znate onu stanu deciju igru sa slikovnicama "Where is Waldo?" ? E ja sam ceo dan vidjao lika koji tako izgleda, znaci plave farmerke, crveno-beli duks jedino je falila kapa. Video sam ga u jedno 7 navrata na 7 razlicitih lokacija u gradu. Ili je ovo sve matrix ili sam korak od toga da postanem jedna od legendi grada koja ide kroz isti deruci se na prolaznike, automobile i ostalo pokreno/nepokretno. Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted June 1, 2010 Report Share Posted June 1, 2010 jel zna neko do kad ce biti ovako GOVNJIVO vreme? iGoogle widget kaze i sledeca 3 dana? WTF? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 1, 2010 Report Share Posted June 1, 2010 MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted June 1, 2010 Report Share Posted June 1, 2010 jel zna neko do kad ce biti ovako GOVNJIVO vreme? iGoogle widget kaze i sledeca 3 dana? WTF? Do nedelje valjda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miksa Posted June 1, 2010 Report Share Posted June 1, 2010 tacno cu da se bacim s terase budem li i sutra video kisu Born of a broken man, never a broken man. Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted June 1, 2010 Report Share Posted June 1, 2010 Ja sam se danas sit isetao, i prijalo mi je, niti mi je bilo hladno. Jel znate onu stanu deciju igru sa slikovnicama "Where is Waldo?" ? E ja sam ceo dan vidjao lika koji tako izgleda, znaci plave farmerke, crveno-beli duks jedino je falila kapa. Video sam ga u jedno 7 navrata na 7 razlicitih lokacija u gradu. Ili je ovo sve matrix ili sam korak od toga da postanem jedna od legendi grada koja ide kroz isti deruci se na prolaznike, automobile i ostalo pokreno/nepokretno. Ja sam pre nekih 7 dana trazio Walda u slici nekih 30 minuta, i onda izvalio da nije cela slika. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 1, 2010 Report Share Posted June 1, 2010 om nom nom buurp, aj navrno vam, sve je dzabe batali te velegradske kavane!!1 moze, ako ove beogradske sise ne budu htele dolazim ja u sabac! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 1, 2010 Report Share Posted June 1, 2010 Jes, kako si hteo u Beogradu, isto ces i u Sapcu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts