Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Pero a mene ne zoves ? :(

Doneo bih jos 2 dzojpeda i ako ne bi bili potrebni :(

brate, mojne tako teatralno, ajde možeš i ti. Post je inače bio jailbait da ljudi ishejtuju sa buržuju ili da pomisle da nisu dovoljno kul :)

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Jel znate onu stanu deciju igru sa slikovnicama "Where is Waldo?" ? E ja sam ceo dan vidjao lika koji tako izgleda, znaci plave farmerke, crveno-beli duks jedino je falila kapa. Video sam ga u jedno 7 navrata na 7 razlicitih lokacija u gradu. Ili je ovo sve matrix ili sam korak od toga da postanem jedna od legendi grada koja ide kroz isti deruci se na prolaznike, automobile i ostalo pokreno/nepokretno.

Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje.

Ja sam se danas sit isetao, i prijalo mi je, niti mi je bilo hladno.

Jel znate onu stanu deciju igru sa slikovnicama "Where is Waldo?" ? E ja sam ceo dan vidjao lika koji tako izgleda, znaci plave farmerke, crveno-beli duks jedino je falila kapa. Video sam ga u jedno 7 navrata na 7 razlicitih lokacija u gradu. Ili je ovo sve matrix ili sam korak od toga da postanem jedna od legendi grada koja ide kroz isti deruci se na prolaznike, automobile i ostalo pokreno/nepokretno.

Ja sam pre nekih 7 dana trazio Walda u slici nekih 30 minuta, i onda izvalio da nije cela slika.

sine nikita, postao si nik kejv

Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene 

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...