Dandy Posted October 22, 2010 Report Share Posted October 22, 2010 Jbt kako možeš bre da imaš 10k konja??? Ja u trenutnoj partiji imam 10 i to mi je super. Da imaš 10k konja to bi značilo da možeš da napraviš 10000 jedinica sa konjima. Quote Dandy [RUR] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted October 22, 2010 Report Share Posted October 22, 2010 Jbt kako možeš bre da imaš 10k konja??? Ja u trenutnoj partiji imam 10 i to mi je super. Da imaš 10k konja to bi značilo da možeš da napraviš 10000 jedinica sa konjima. Ja mislim da u svim partijama do sad zajedno mi se nije spawnovalo toliko konja na mapi sa sve ruskim bonusom :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted October 22, 2010 Report Share Posted October 22, 2010 nadam se da mislimo na isto, znaci ovde meni, sada ima preko 20k, pise pored slike konja, tamo gde su i ugalj, nafta, aluminijum... na tezini 4 sa nemcima igram, mada mi se i sa vavilonom isto desilo na istoj tezini nista, uradicu print screen kad me ne bude mrzelo :) Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted October 23, 2010 Report Share Posted October 23, 2010 ovo sa mog naloga barcas salje poruke i jos LAZE... igramo u lanu, a posto je on vidno najbolji... na samom spawn-u mu je jasno da od starta ima makar tri konja (saleta, gandalfa i mene) :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted October 23, 2010 Report Share Posted October 23, 2010 Sale sa nbg-a sto igra age2 ? Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted October 23, 2010 Report Share Posted October 23, 2010 Sale sa nbg-a sto igra age2 ? Mislim da nije taj. Igrao je Age2 ali ne kompetetivno plus sad zivi mislim na Konjarniku. @Sarma: Tri konja? Rage ste vi, rage!!!! :D Quote https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted October 23, 2010 Report Share Posted October 23, 2010 Sale sa nbg-a sto igra age2 ? nije taj... ali daj broj da zovemo i njega :D Mislim da nije taj. Igrao je Age2 ali ne kompetetivno plus sad zivi mislim na Konjarniku. @Sarma: Tri konja? Rage ste vi, rage!!!! :D vidi ga aktivirao svoj acc :P rage rage... ali samo ako si spelovao engleski :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotru Posted October 24, 2010 Report Share Posted October 24, 2010 (edited) sto mrzim kad igram na 2 kontinenta conquest, na drugom redovno bude neki zajebani agresivni osvajac, lik potpuno zauzme ceo kontinent i ima vojske ko 2 moje Edited October 24, 2010 by Dr. Steinman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted October 25, 2010 Report Share Posted October 25, 2010 Ali stvarno su majmuni.. Izasao je novi DLC - naravno svi su uzasno "srecni" sto imaju novu civilizaciju (Mongole) ali ne mogu da igraju normalno MP. Woohooo... A pritom su prvo najavili patch za 18ti oktobar. Sada je prica "in a few weeks but we cannot give estimate" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristian Posted October 27, 2010 Report Share Posted October 27, 2010 Jedno pocetnicko pitanje :) Da li resursi koji su na mojoj teritoriji, a na njima sam izgradio mine, camp, pasture, farm itd., moraju biti putem povezani sa gradom? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantasd Posted October 27, 2010 Report Share Posted October 27, 2010 ne mora Quote prodaja game carda , golda na bilo kom server vise informacija na pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted November 7, 2010 Report Share Posted November 7, 2010 (edited) опет сам мало пикао петицу... једина предност у односу на четворку је војни модул. ресурсно ограничење јединица, тактичко извођење битке (једна плочица - једна дивизија), ограничење масовања преко цене коштања јединица је РЕВОЛУЦИОНАРНО. такође, у односу на четворку, опсадне справе далеко више значе, што је огроман плус. још и амфибијска могућност јединица заслужује велику похвалу. све је ово ближе реалности, занимљивије, игривије, паметније и изазовније него у четворци. леп детаљ су и независни градови (мада не трају дуго). четворка је боља по свим осталим параметрима. религије, корпорације, ресурси, луксузи, фина подешавања сваког града, невероватан број могућности развоја сваког града или дела државе (далеко више грађевина), посебне личности (спешл персонс), златна доба... и даље имам утисак да је четворка далеко детаљнија и занимљивија за ветерана Цива... Edited November 7, 2010 by Debeli Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantasd Posted November 7, 2010 Report Share Posted November 7, 2010 ja cekam patch da se pojavi creckovan za to vreme igram fall from heaven odusevljen sam modom za civ 4 Quote prodaja game carda , golda na bilo kom server vise informacija na pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dandy Posted November 9, 2010 Report Share Posted November 9, 2010 Hoće li taj patch skoro? Quote Dandy [RUR] Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarcaS take 2 Posted November 9, 2010 Report Share Posted November 9, 2010 Najavljen je bio za 18ti oktobar - toliko o tome.. Ja svaki dan visim na rls logu u nadi. Ali ko zivi u nadi umre u govnima :/ Quote https://www.g2a.com/r/barcas Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiSHiCa Posted January 21, 2011 Report Share Posted January 21, 2011 * Bump * I je l' konacno izasao taj 'veliki patch' koji bi trebao sve da popravi? Uradila sam brz google search i nasla par linkova sa update-ovima, stavila da se skida: Sid Meiers Civilization V Update 6 - SKIDROW Ovaj update bi trebao da sadrzi sve prethodne + DLCs, oko 1gb je velik. Igra li neko? Quote Leela's experiencing the greatest joy a woman can feel: worshiping some low-life jerk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted January 21, 2011 Report Share Posted January 21, 2011 Skidam i ja sa torenta, isti taj patch. Imam neku 1.0.0.20 verziju, i osim povremenih crashovanja, najveci problem mi je AI duzina poteza. Obizrom da stavim huge mapu sa 12 protivnika, zna bas jako da smara. Igram na predzadnji nivo tezine, btw. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantasd Posted January 21, 2011 Report Share Posted January 21, 2011 (edited) hmm cekam da ubace srbe :D Edited January 21, 2011 by pantasd Quote prodaja game carda , golda na bilo kom server vise informacija na pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted January 22, 2011 Report Share Posted January 22, 2011 Ovaj novi patch DRASTICNO smanjuje vreme na potez kompjutera. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 23, 2011 Report Share Posted January 23, 2011 e hvala bogu da su i to resili vise :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted January 30, 2011 Report Share Posted January 30, 2011 Imao sam problem da pokrenem uopšte igru kući na Win7 i nebitno kojoj konfiguraciji. Sa ovim patchem sve ok radi. Najzad. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantasd Posted March 9, 2011 Report Share Posted March 9, 2011 jel postoji neka opcija da mogu da sacuvam policy poena pa kasnije da iskoristim ( u prvim verzijama je moglo sada vise nece :( ) ? Quote prodaja game carda , golda na bilo kom server vise informacija na pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 moze ali tu opciju imas da cekiras kada kreces novu partiju, pod tabom advanced ili tako nesto, prilikom odabira protiv kojih civ-ov a ces da igras i sa kojim uslovima pobede Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantasd Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 (edited) thx za info danas sam pobedio partiju sa ovom novom nacijom previse je jak bonus da mogu od pocetka da putuju po okeanu i jel neko igrao mp sa domacom verzijom ? Edited March 13, 2011 by pantasd Quote prodaja game carda , golda na bilo kom server vise informacija na pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantasd Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 jel hoce neko mp ? Quote prodaja game carda , golda na bilo kom server vise informacija na pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts