47@mission Posted May 5, 2010 Report Share Posted May 5, 2010 Idem matu da odslušam, pa ću po kartu za Dubfire-a i uveče do FON-a - ima neko predavanje o razvoju Android aplikacija... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted May 5, 2010 Report Share Posted May 5, 2010 uf, ja bih otišao da nisi rekao da i ti ideš. hvala na informaciji, srce si ! Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 5, 2010 Report Share Posted May 5, 2010 doco iznabadacu te. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted May 5, 2010 Report Share Posted May 5, 2010 rekao sam pleji, čigro. Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted May 5, 2010 Report Share Posted May 5, 2010 20eur na docu Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted May 5, 2010 Report Share Posted May 5, 2010 Oce li pasti ova prokleta kisha vishe,vec 2 dana smara vreme... ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted May 5, 2010 Report Share Posted May 5, 2010 rekao sam pleji, čigro. :* 20eur na docu ako mogu i ja da ucestvujem, ja stavljam 100e na Docu! :D inace, bio do grada, uzeo karte za petak, usput video fine adidas patike(6k sa jedne strane mi je mnogo,a sa druge nijedne koje su mi se svidele do sad nisu ispod 9-10k,tako da), i sad picim do igraone, malo da se igram. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted May 5, 2010 Report Share Posted May 5, 2010 20eur na docu Kako mozesh da stavish 20jura na granu? :C Vreme je sparno u pizdu materinu a duva prokleti vetar, ne znam kako da se obuchem. ;/ Sad cu da pijem kocu i igram wow. Blejkanje. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted May 5, 2010 Report Share Posted May 5, 2010 (edited) Kako mozesh da stavish 20jura na granu? :C pogrešno si razumeo, kite nisu u igri Edited May 5, 2010 by Doca. Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted May 5, 2010 Report Share Posted May 5, 2010 Hahaha a necete da se machujete? :C . Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 5, 2010 Report Share Posted May 5, 2010 jedino ako volis da gledas takve stvari Link to comment Share on other sites More sharing options...
reiser Posted May 5, 2010 Report Share Posted May 5, 2010 (edited) kisha \o/ Edited May 5, 2010 by reiser Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miksa Posted May 5, 2010 Report Share Posted May 5, 2010 23, ole! odoh da dovrsim esej pa kunt Born of a broken man, never a broken man. Ko je jebo preko rura, taj se usrećio u pičku materinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted May 5, 2010 Report Share Posted May 5, 2010 Kako kida ovaj God Of War 3 KIDA JEBENO Opet nista necu uciti danima i propascu zbog te igre :(( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 5, 2010 Report Share Posted May 5, 2010 Dobar je ovaj Exi, koji suptilno stavlja do znanja kako je nabavio PS3 i kako sad igra i PS3 ekskluziva igre, i više nema samo "kutiju". To je doduše i naokolo najavio kada se raspitivao da li je PS3 region free... moram i ja da probam, da vidim kako je. Sećam se, stiže meni Heavy Rain disk, tamo negde sredinom-krajem februara, i razmišljam, čoveče, moram što pre da obrnem ovu igru, jer mi već početkom marta stiže God of War 3, pa da se ne nagomila. Taman da obrnem i nju, još dok se nije pojavila ni u retail radnjama za obične smrtnike! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted May 5, 2010 Report Share Posted May 5, 2010 (edited) Kako kida ovaj God Of War 3 KIDA JEBENO Opet nista necu uciti danima i propascu zbog te igre :(( kad završiš sa zevsom, krejtos se ubije. sad idi uči. Edited May 5, 2010 by Doca. Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted May 5, 2010 Report Share Posted May 5, 2010 Dobar je ovaj Exi, koji suptilno stavlja do znanja kako je nabavio PS3 i kako sad igra i PS3 ekskluziva igre, i više nema samo "kutiju". To je doduše i naokolo najavio kada se raspitivao da li je PS3 region free... moram i ja da probam, da vidim kako je. Sećam se, stiže meni Heavy Rain disk, tamo negde sredinom-krajem februara, i razmišljam, čoveče, moram što pre da obrnem ovu igru, jer mi već početkom marta stiže God of War 3, pa da se ne nagomila. Taman da obrnem i nju, još dok se nije pojavila ni u retail radnjama za obične smrtnike! Pa iskreno Lale meni nikad nije bilo cilj da se ja sad unaokolo hvalisam ili nesto slicno tome, samo sam spomenuo ovde kako je do jaja igra i sve to, i kako mi se mnogo svidja. A to sto sam se raspitivao da li je ps3 region free isto nije bila nikakva "najava", vec sam pitao lepo ljude koji bi to znali da se ja, jelte, ne bih zajebao prilikom kupovine. kad završiš sa zevsom, krejtos se ubije. sad idi uči. Pa znam ja to, sve pishe na netu. Bolje da si mi reko ko je ubica u Heavy Rain-u pre par dana, onda bi imalo efekta, sad je kasno! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 6, 2010 Report Share Posted May 6, 2010 Pa iskreno Lale meni nikad nije bilo cilj da se ja sad unaokolo hvalisam ili nesto slicno tome, samo sam spomenuo ovde kako je do jaja igra i sve to, i kako mi se mnogo svidja. A to sto sam se raspitivao da li je ps3 region free isto nije bila nikakva "najava", vec sam pitao lepo ljude koji bi to znali da se ja, jelte, ne bih zajebao prilikom kupovine. Ja ovde vidim samo "blablablabla ja hocu da kupim iphone blablablabla"... Idem da spavam, ustajem rano! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted May 6, 2010 Report Share Posted May 6, 2010 Gledaj ga, sad me jos i vredja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rbds Posted May 6, 2010 Report Share Posted May 6, 2010 za bolje nisi. kunoć. i'm not fat, i'm just easy to see.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted May 6, 2010 Report Share Posted May 6, 2010 Ma ko je ovaj retard ahah Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted May 6, 2010 Report Share Posted May 6, 2010 pozdrav jebaci i rejveri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 6, 2010 Report Share Posted May 6, 2010 poz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted May 6, 2010 Report Share Posted May 6, 2010 http://www.youtuberepeat.com/watch/?v=FcOMLgAN-PM&feature=related na ripitu, kabl sluski je dovoljno dugacak da mogu da legnem u krevet sa njima, ucenje do ujutru :> "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted May 6, 2010 Report Share Posted May 6, 2010 Auu pocheo sam da pijem protein posle 4 meseca pauze, bozhe... stomak umire :D prdim kao zhivotinja,aj to...nego shto smrdi... ijaoooo :D no dobro, navicice se za par dana... nadam se :D odo spavam,laku noc drugari :) ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts