tibor2 Posted April 22, 2010 Report Share Posted April 22, 2010 dobro okasnelo jutro sa posla :) koji sam car http://www.behance.net/Gallery/Paris-2010/452017 POZ brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 22, 2010 Report Share Posted April 22, 2010 Deste bre ljudi! Meni je ovo vreme ok, samo da ne pada kiša :) Juče sam inače vozio Peugeot 107, baš sam prijatno iznenađen kako taj auto ide, vuče, kako izgleda iznutra itd. Uopšte nije toliko loša kupovina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted April 22, 2010 Report Share Posted April 22, 2010 doshao sam do reshenja nekog konstrukcionog problema za diplomski u snu, lol:) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted April 22, 2010 Report Share Posted April 22, 2010 meni je jedna riba masirala penis nogama u snu. u prvom su mi otpadali prsti corey help sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 22, 2010 Report Share Posted April 22, 2010 Otpadaju ti nade da sprcaš ako se ne sabereš! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 22, 2010 Report Share Posted April 22, 2010 (edited) Prestao sam već par nedelja da jedem uveče kako bih sprečio povećanje stomaka, i neku noć ustanem i istripujem se kako sam se prethodno veče vanredno prežderao nešto kasno, i u fazonu, jebo te život poništih sav trud, a u stvari nisam ništa jeo nego sam to samo sanjao :\ Edited April 22, 2010 by voodoo_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted April 22, 2010 Report Share Posted April 22, 2010 meni je jedna riba masirala penis nogama u snu. u prvom su mi otpadali prsti ZENA gola: šteta od laži, snaći će te napast; razvratna: bićeš obeščašćen; MASAŽA Okupiran si sitnim brigama POLNI ORGANI Velike brige i teškoće na pomolu, nesigurnost u sebe NOGE Lepe: svađa; ružne: novi prijatelji mislim shta da ti kazem, vidish i sam :P;) kako se ti bre uvek secash onog shto sanjash:P No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted April 22, 2010 Report Share Posted April 22, 2010 ustao,i sav sam nesto meh...Imam vremena da malo iskuliram,pa idem na faks... Veceras u pozoriste,gledam "Let iznad kukvicjeg gnezda",a posle toga u Tube,drugari prave neku zurkicu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oneironaut Posted April 22, 2010 Report Share Posted April 22, 2010 ustao,i sav sam nesto meh...Imam vremena da malo iskuliram,pa idem na faks... Veceras u pozoriste,gledam "Let iznad kukvicjeg gnezda",a posle toga u Tube,drugari prave neku zurkicu. koliko para je karta za let? jel ima neki popust za beogradsko dramsko? We are just a moment in time, A blink of an eye, A dream for the blind, Visions from a dying brain, I hope you don't understand.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted April 22, 2010 Report Share Posted April 22, 2010 ZENA gola: šteta od laži, snaći će te napast; razvratna: bićeš obeščašćen; MASAŽA Okupiran si sitnim brigama POLNI ORGANI Velike brige i teškoće na pomolu, nesigurnost u sebe NOGE Lepe: svađa; ružne: novi prijatelji mislim shta da ti kazem, vidish i sam :P;) kako se ti bre uvek secash onog shto sanjash:P bile su veoma lepe :( otkud znam, jos se secam nekih snova od pre godinu/dve koji bi bili blokbatster filmovi sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted April 22, 2010 Report Share Posted April 22, 2010 Karta je 560din. Meni je keva clan kluba ljubitelja umetnosti(verovatno se ne zove tako,ali taj neki fazon),pa ima razne neke popuste,ali stalno su neke akcije,i samo malo kopaj,naleteces na razne popuste... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted April 22, 2010 Report Share Posted April 22, 2010 kako mi uspeva da ne cujem alarm uopste, i da se probudim 3 i po sata kasnije kao da se nista nije desilo? i tek posle 5 minuta skapiram koji je dan... :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted April 22, 2010 Report Share Posted April 22, 2010 (edited) Vukodlak/alkohol/droga...choose your pick...:) Izgleda sam se razboleo :((( boli me grlo, a i ledja su mi nesto osetljiva... Edited April 22, 2010 by absolute QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted April 22, 2010 Report Share Posted April 22, 2010 Ja sam sanjao prekjuce da smo prcali Brazil na svetskom prvenstu u fudbalu. Sve ono, akcije pa neki srpski Messi daje golove(kao neki novi veliki talenat), ludnica. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted April 22, 2010 Report Share Posted April 22, 2010 Vukodlak/alkohol/droga...choose your pick...:) Izgleda sam se razboleo :((( boli me grlo, a i ledja su mi nesto osetljiva... Nije to boles', to su godine :/ Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted April 22, 2010 Report Share Posted April 22, 2010 Nije to boles', to su godine :/ Da mi pokusamo da trcimo, evo recimo, 5 km, pa ko brzi...:) Uz Obelixovu cuvenu konstataciju: "This Romans are crazy"... QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted April 22, 2010 Report Share Posted April 22, 2010 nema potrebe da se dokazujesh matori, ti si vec jednom preshao zivot;)ili je on preshao tebe, kako god;P:)NA HARD:* No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted April 22, 2010 Report Share Posted April 22, 2010 dobro okasnelo jutro sa posla :) koji sam car http://www.behance.net/Gallery/Paris-2010/452017 POZ Odlichne slike! Fino pre podne, sad bleja pa teretana pa bleja. OPUSHTENO MATOREEEE . Link to comment Share on other sites More sharing options...
oneironaut Posted April 22, 2010 Report Share Posted April 22, 2010 ^^ pa kunt pa bleja pa teretana pa bleja? mozda jos koja teretana u medjuvremenu? We are just a moment in time, A blink of an eye, A dream for the blind, Visions from a dying brain, I hope you don't understand.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted April 22, 2010 Report Share Posted April 22, 2010 Videcu sutra kako sam raspolozen. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted April 22, 2010 Report Share Posted April 22, 2010 E matori i ja cu u teretanu danas!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
oneironaut Posted April 22, 2010 Report Share Posted April 22, 2010 moracu i ja u tu teretanu da krenem, svi kul likovi idu u teretanu. We are just a moment in time, A blink of an eye, A dream for the blind, Visions from a dying brain, I hope you don't understand.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted April 22, 2010 Report Share Posted April 22, 2010 ok . Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 22, 2010 Report Share Posted April 22, 2010 Drugari Ja sam sanjao sinoc da sam nasao pticu povredjenu Doneo sam je gajbi i poceo da negujem Pogledam kad odjednom umesto ptice vrh riba I ne moze da ustane i ja kazem "sta ti je" A ona kaze :"treba mi trener da opet prohodam" Odjednom tu se stvara aleksandar fkin Askovic, leze pored nje i ona pocinje da mu pusi kurac ??? Znaci proveo sam jedno lepo popodne sa kjootom i pogladajte posledice You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted April 22, 2010 Report Share Posted April 22, 2010 koji bespotrebno glup napush... inace can't wait for five o clock :) brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts