Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

MekDeck, ugao 14. Decembra i Maksima Gorkog. Jedino tamo.

otkad sam u mek deku video kako je nekom pajdomanu razmazala pavlaku i onako obrisala kasiku tacno o ivicu gde je on griz'o, gadi mi se da jedem tamo. lik je inace trazio jos malo pavlake u pola pljeskavice koju je jeo.

RLSLOG.net was suspended by its German hosting company after removal request from law firm representing Universal Music, although we never hosted any files or copyrighted data on our server. Our site is strictly informative.

We found a new host and moved our site, but it wasn't powerful enough to handle the site.

We should be back tomorrow on more powerful server.

Check our forums in the meantime: rlstalk.net. [:(]

upravo, Loki je teško govno, jedino valja Žuća u Venizelosovoj, blizu pumpe u Francuskoj / Žorža Klemensoa

Prokleti bili ti i Kori i dan kad sam jeo tamo :))

Mada,koleginica sa shljake koja zivi tu blizu mi je najstrasnije ishejtovala Zhucu,ali odbijam da verujem u to sto mi je rekla :)

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

svratio do usca da kupim malom cetkicu i casicu.

prvi put u zivotu sednem da jedem u nekom trznom centru

jeo u onom foody restoranu

najgora hrana ikada, osecam kancer kako mi preti, radnice 3, jedna na dopu, druge 2 mutave, kecap kao razvodnjena tempera, MIKONOS salata se sastojala od budjavog feta sira, 2 mrtve masline, sluzi iz nosa koja tamo prolazi kao maslinovo ulje i piletine koju su iz susednog kfc bacili kao radioaktivnu. da, imala je 3 tuzna rezanca przene paprike.

smrt kapitalizmu

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

danas sam jeo u Pancevu, piletina Buba se zove mesto....uvek ima masa ljudi

jako je dobro

u zadnje vreme najbolje sto sam jeo - u Rumuniji, nesto na foru Girosa...samo ide pomfrit unutra, sa malo kupusa, i neki imba sos i malo ljute paprike, umotana u somun - zove se Shavoorma

edit: pre toga smo jeli u trznom centru u KFCu, koji je malo bolji od ova 2 nasa, ali ne dovoljno bolji da ne bude govno

a ova Shavoorma je domacinska klopa, uzeo sam veliku porciju koja kosta oko 300dinara, bio sam jako gladan, a posle toga nisam mogao da se krecem.

Edited by leisure

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...