Guest Posted March 21, 2010 Report Share Posted March 21, 2010 to sa kablovima je odavno postao fazon, ne uključuju u paket kabl koji ti treba, al eto baš tu pored na polici ima jedan koji košta tri puta više nego što je normalno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 21, 2010 Report Share Posted March 21, 2010 Uključuju, nego kupujete pogrešne grafičke! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 21, 2010 Report Share Posted March 21, 2010 čovek priča o monitoru, some :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted March 21, 2010 Report Share Posted March 21, 2010 Brate bio sam u sličnoj situaciji par puta :) Ali prosto neki proizvođači grafičkih fino daju DVI u HDMI adapter i rešio si sve svoje probleme (osim fizioloških, psiholoških i finansijskih). Link to comment Share on other sites More sharing options...
RuS Posted March 22, 2010 Report Share Posted March 22, 2010 smrzao sam se kao picka, boli me grlo i radim ujutru :( Doduse, ovaj link me je sacekao kad sam dosao http://www.snotr.com/video/4155, i sad je sve mnogo bolje :D Popuni chitko i shtampanim slovima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted March 22, 2010 Report Share Posted March 22, 2010 Hiperproduktivan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 22, 2010 Report Share Posted March 22, 2010 kurac dobro poz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Failure.Sanitarium Posted March 22, 2010 Report Share Posted March 22, 2010 Vrh jutro, sta serete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted March 22, 2010 Report Share Posted March 22, 2010 Ju kol'ko ja dugo nisam postovao ovde! :| Treba da idem kod urologa u pola jedan, sav sam ko na iglama. :/ Ako bude radio nesto nepredvidjeno, bas cu se smoriti. Inace, lepi dani ovih dana, to bas raduje mene meteopatu. :) facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted March 22, 2010 Report Share Posted March 22, 2010 Raspadam se od prehlade :S Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted March 22, 2010 Report Share Posted March 22, 2010 Dobro jutro rurovci, prelep dan... fejkujem fax danas,neka blejica posle teniranje... kmn... ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 22, 2010 Report Share Posted March 22, 2010 dobro jutro, dobar dan! Iako sam lepo spavao, definitivno mi nije bilo dovoljno, i bas bi mi prijalo jos mozda dva sata sna. Ali, sta je tu je, lep je dan, a na faks se mora! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zexon Posted March 22, 2010 Report Share Posted March 22, 2010 ...kad se mora nije tesko. :D Kad se rodimo, tad placemo, jer smo na veliku pozornicu budala stupili. - W. Shakespeare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 22, 2010 Report Share Posted March 22, 2010 Kreće polako prolećni umor, tako da, pripremite se :) Rokajte vitamin C, trebalo bi da pomogne :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted March 22, 2010 Report Share Posted March 22, 2010 (edited) ^to mi i keva jutros rekla... moracu da se pripremim :D edit: aaaaa sjajne vesti,odoh da kupim kartu za EXIT :) jea Edited March 22, 2010 by uNkindTJM ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted March 22, 2010 Report Share Posted March 22, 2010 Dobro jutro, lep dan \o/ "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 22, 2010 Report Share Posted March 22, 2010 nema struje u firmi od 9 do 13, radovi na mrezi sedim u kaficu u hladu kuckam na lapu pusim, kafa italijanski sendvic garant cu da dobijem proliv za dva sata :D prosto nije moguce da je ovo ponedeljak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 22, 2010 Report Share Posted March 22, 2010 Ja poj'o gibanaju ... baba malo preterala, ova se bukvalno "kupa" u masti. Drž'o sam je na salvetama pola sata, mogu opušteno sad od toga da ispržim ručak :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted March 22, 2010 Report Share Posted March 22, 2010 Pa kazu da to nije to ako se mast ne sliva niz laktove : D On topic, stvarno lep dan, nista predvidjeno za odradjivanje, meaning free time \o/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 22, 2010 Report Share Posted March 22, 2010 kurac dobro poz POZZ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted March 22, 2010 Report Share Posted March 22, 2010 Kreće polako prolećni umor, tako da, pripremite se :) Rokajte vitamin C, trebalo bi da pomogne :) krenuo vec :D juce mi je doslo da zaspem i da se ne budim jedno 3 dana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted March 22, 2010 Report Share Posted March 22, 2010 ne serte da ima naziv za tu smorenost lol brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 22, 2010 Report Share Posted March 22, 2010 Ima, prolećni umor :) To je baš poznat naziv i stvar o kojoj se priča u proleće, čudi me da ne znaš za to :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted March 22, 2010 Report Share Posted March 22, 2010 lol evo sad sam zguglao i pazi stvarno:) ja sam mislio da postoji samo psihicka smorenost na prolece (velika stopa samoubistava - oh oh melanholija nostalgija sve cveta a ja starim) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted March 22, 2010 Report Share Posted March 22, 2010 smorio sam se idem da setam kera don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts