Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

ti, naravno, znaš da si se prehladio zbog virusa a ne zato što si izašao mokar na hladnoću :)

Izašao je mokar pa je telo uložilo dodatan napor da održi temperaturu, što je uzrokovalo pad imuniteta te je virus napao bez mnogo cimanja :)

Tj prehladio se zato što je mokar izašao na hladnoću :)

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

marko, zaista mozes da radis sve sto pre operacije nisi mogao?

tipa, smes da igras basket, trcis, fizicki se naprezes??

Ne pada mi neka fora sta bi smeo da je hrvat na pamet :(

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

ti, naravno, znaš da si se prehladio zbog virusa a ne zato što si izašao mokar na hladnoću :)

ти, такође, наравно знаш да смо свакодневно изложени многим врстама вируса и бактерија и да се они активирају (изазивају упалу) услед неког тригера, међу којима хлађење (и/или исушивање) осетљивих делова (слузокоже грла и носних дупљи, опне мозга, итд.) представља најчешћи тригер.

то је као да кажеш да је претрчавање аутопута опасно по живот, а неко те исправи како није, већ је опасно по живот завршити под камионом у пуној брзини.

:*

Edited by Debeli

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

Ah htedoh da napisem komentar "sprco?" al ajde neka :)

Nego vidim da se ljudi u srbiji boje ili pruzaju otpor zavestanju organa? Jel to stvarno tako? I ako jeste na cemu se bazira strah, ne znam da je recimo SPC protiv toga.

Pitam cisto jer si mi ti pouzdaniji izvor nego ovi dezurni komentatori po blicu b92 i slicno. meni je onako iskreno nejasno zasto bi neko imao otpor prema zavestanju organa.

pa i za davanje krvi je slab odziv :) kao i za licnu kulturu :) mnogi bacaju papirice po ulici :) treba neki dobar marketing da se uradi ali u ovom slucaju to je samo trosak :)

Нема  будућности без истине.

pa i za davanje krvi je slab odziv :) kao i za licnu kulturu :) mnogi bacaju papirice po ulici :) treba neki dobar marketing da se uradi ali u ovom slucaju to je samo trosak :)

Da se ja pitam, odradio bih etničko čišćenje, i naselio državu Nemcima.

Oh, wait.

Flow of ebb

@prota:

sprco?

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Pa one lepe gimnazijalke, zbog kojih si svakodnevno jebem mater shto nisam otishao u gimnaziju.

qft !

jao u aprilu minhen, paris, amsterdam, prag ... samo drustvo \o/ JAOOOO bre :D

There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...