Lucky Posted January 29, 2010 Report Share Posted January 29, 2010 'deste ljudi ... jel zna neko do kada se radi ova Gazela, ili je zatvaranje srednje trake konačno rešenje za vijek vijekova? Jerbo vidim i ograničenje 40 na sat, plus zatvoren prilaz ovima sa Banovog Brda, plus ne smeju teretnjaci. Znači krenula je konačno da se raspada, biće kao u filmovima samo jedan dan, pola mosta pravo u reku :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted January 29, 2010 Report Share Posted January 29, 2010 Ako neko meni bitan bude tad na mostu, kupujem snajper ^ _ ^ brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar_ Posted January 29, 2010 Report Share Posted January 29, 2010 Dobro jutro,napokon i sunce da izadje \o/ "When you want to succeed as bad as you want to breathe, then you'll be successful". "Nearly all men can stand adversity, but if you want to test a man’s character, give him power". Superbia in Proelio Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 29, 2010 Report Share Posted January 29, 2010 konacno jutro bez bola u bubregu! al zato nosim marlonku :D, kratki rukav, pojas, duks tanki, dzemper vuneni, i sal obmotan oko ledja :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 29, 2010 Report Share Posted January 29, 2010 doca car komo, nisu to te gazela 15 dana poz Link to comment Share on other sites More sharing options...
freej! Posted January 29, 2010 Report Share Posted January 29, 2010 Jea napolju sija sunce ! Stata sto je -8 :-) Rider on the storm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted January 29, 2010 Report Share Posted January 29, 2010 Pa kad zivis u zabiti Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 29, 2010 Report Share Posted January 29, 2010 vića 1 kreki 0 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 29, 2010 Report Share Posted January 29, 2010 vudu -1 :( You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted January 29, 2010 Report Share Posted January 29, 2010 AHEOA Inace, sad sam skontao da su sve kamione preusmerili na obilaznicu do koje se dolazi preko Sajma. Jebem ti malo mater Seljograde. (in b4 SELJO SA ZARKOVA GROK GROK HAHA) Ji-pi-ka-faking-jea, putovacu kuci 4 sata. nisam trebao ovo da procitam. Sad mi se ne krece u skolu Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 29, 2010 Report Share Posted January 29, 2010 bezveze sam qntao neshto sinoc, nit sam odmoran nit sam se umoran, ni na nebu ni na zemlji, kao zombi:P No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted January 29, 2010 Report Share Posted January 29, 2010 Nesto sam se motao po gradu...kakva je guzvetina :( pakao...u 6 imam zakazan pingic...valjda cu stici... :/ QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted January 29, 2010 Report Share Posted January 29, 2010 ja sa ade na nbg na posao, 89 malo okolo ali stigao sam za 15ak minuta(nikad brze) ali malo je bilo smeshno jer: dok smo stizali do mosta neka tishina u autobusu, svira neka muzikica, sve ok :) zatim stizemo na most, pochinje zagor neki sitan do momenta kad je autobus stao i neka zena u strahu istripovala da se most ljulja i pochela da plache onako prilichno naglas :/ zatim joj se pridruzi hor 89ke i tako dok nismo preshli gde je 90% ljudi izashljo iz busa... sve u svemu, gde mi zivimo jbt :D www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 29, 2010 Report Share Posted January 29, 2010 cekaj ako sam dobro razumeo :D ceo autobus je plakao na kraju ?!:D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted January 29, 2010 Report Share Posted January 29, 2010 I da,hoce li vise ove star wars gilje da dodju kod nas ? :) Nece jel nemamo oficialni addidas shop u srbiji. http://www.adidas.com/conceptstores/content/index.asp?strBrand_adidascom=performance&strCountry_adidascom=com&country=com&strLanguage_adidascom=com&language=com sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted January 29, 2010 Report Share Posted January 29, 2010 (edited) I da,hoce li vise ove star wars gilje da dodju kod nas ? :) mmm meni su ove imba http://twistedsifter.com/wp-content/uploads/2009/12/adidas-stormtrooper-star-wars-shoes.jpg sa druge strane: Smorio sam se ne mogu da iskopam nigde RuR-ov logo i nekom drugom formatu osim AI :)) Edited January 29, 2010 by uNkindTJM ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted January 29, 2010 Report Share Posted January 29, 2010 (edited) Pa iseces iz ove gore slike :D Tako sam ja radio Edited January 29, 2010 by trnzzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted January 29, 2010 Report Share Posted January 29, 2010 Pa iseces iz ove gore slike :D Tako sam ja radio Probao sam,ali nije to to :D ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 29, 2010 Report Share Posted January 29, 2010 (edited) ja sa ade na nbg na posao, 89 malo okolo ali stigao sam za 15ak minuta(nikad brze) ali malo je bilo smeshno jer: dok smo stizali do mosta neka tishina u autobusu, svira neka muzikica, sve ok :) zatim stizemo na most, pochinje zagor neki sitan do momenta kad je autobus stao i neka zena u strahu istripovala da se most ljulja i pochela da plache onako prilichno naglas :/ zatim joj se pridruzi hor 89ke i tako dok nismo preshli gde je 90% ljudi izashljo iz busa... sve u svemu, gde mi zivimo jbt :D Kad smo kod tih situacija sa panikama u busu, vozim se ja tako jednog decembra mrtav umoran kuci u prepunom 31.-u , znaci guzva nevidjena. U jednom trenutku se na sredini autobusa jedna zena(od guzve i umora valjda) onesvesti i jedan covek je smesti na svoje mesto gde je sedeo. I onda neki klinac totalno iz zajebancije se prodere u fazonu "Umrla je od svinjskog gripa!" i istog trenutka takav vristanjac i panika su nastali u autobosu kao da ce bomba da eksplodira u njemu za 5sec. Neke babe vriste, neki matori lik je poceo da cupa ulazna vrata da iskoci iz autobusa, jedna bakuta je pocela da se moli bogu, neka zene grli decu i place... Nema kraja ljudskoj gluposti. Edited January 29, 2010 by СавСамИсти У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Que-Win Posted January 29, 2010 Report Share Posted January 29, 2010 Skontao da sam vidovit 5%. I to je neshto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
freej! Posted January 29, 2010 Report Share Posted January 29, 2010 Giev doup ! Rider on the storm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 29, 2010 Report Share Posted January 29, 2010 poz gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chegster Posted January 29, 2010 Report Share Posted January 29, 2010 kad ce kraj ove glupave smene :/ jedva chekam da pobegnem kuci! www.500px.com/chegster26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 29, 2010 Report Share Posted January 29, 2010 cekaj ako sam dobro razumeo :D ceo autobus je plakao na kraju ?!:D ajde to, nego što su izašli napolje kad je autobus prešao "opasni" most. inače, izblejao sam danas kao car, nema potrebe da idem opet napolje. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted January 29, 2010 Report Share Posted January 29, 2010 I've been served. :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts