Guest Posted December 17, 2009 Report Share Posted December 17, 2009 ubijam se od spavanja ovih dana pre 9-10 godina u skoli ti pre 10 godina nisi išao ni u obdanište! Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted December 17, 2009 Report Share Posted December 17, 2009 nisam obrisao, samo sam deaktivirao, i mogu se vratiti svakog casa! samo sto necu. Zavaravas sebe....i dalje si navucen...:) I tako, 3 sastanka do 11 sati....sat treba izkoordinirati sa drzavnim organima sve isplanirano, pa mogu mirno da umrem...:( QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted December 17, 2009 Report Share Posted December 17, 2009 ubijam se od spavanja ovih dana ti pre 10 godina nisi išao ni u obdanište! Ja sam pre 10 godina isao u drugi razred osnovne (jer sam jelte imao 8 godinica). .I. To sto mnogi od vas i dalje misle da imam 15 godina, none of my business Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted December 17, 2009 Report Share Posted December 17, 2009 Ajde neko stariji da mu kaze da tako deluje, posto nije legitimno ako ja kazem sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted December 17, 2009 Report Share Posted December 17, 2009 stfu klinjoovo je bilo upuceno krekiju Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted December 17, 2009 Report Share Posted December 17, 2009 Suck a lemon, meni za mesec i po dana 19. rodjendan Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted December 17, 2009 Report Share Posted December 17, 2009 (edited) moj te pipo HAE! STFU BOON! Edited December 17, 2009 by manager Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted December 17, 2009 Report Share Posted December 17, 2009 Zasto Taxisti strajkuju? Pogotovu ovi u beogradu, ne znam dal postoji skuplji taxi na svetu a da nije New York ili Tokijo. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted December 17, 2009 Report Share Posted December 17, 2009 zato sto ne mogu da igraju sah po ovom snegu,pa im je lakse da sednu u kola i provozaju se gradom... Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted December 17, 2009 Report Share Posted December 17, 2009 jutro je pametnije od veceri...definitivno! :) odoh da jedem,pa na fax,pa u Cigru...kaman! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted December 17, 2009 Report Share Posted December 17, 2009 Zasto Taxisti strajkuju? Pogotovu ovi u beogradu, ne znam dal postoji skuplji taxi na svetu a da nije New York ili Tokijo. zhele da imaju jedinstvenu minimalnu cenu za voznju, jer im je loshe kad konkurencija spusti cene.. nece da placaju fiskalne kase koje moraju da uvedu od nove godine po novom zakonu i zhele da drzhava ochisti divljake sa ulica :) po meni je samo ovo trece legitimno.. nemash ti prava da nekome ogranichavash koliko ce on da naplati svoju uslugu, a fiskalne rachune skroz podrzavam posto kradu nenormalno.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted December 17, 2009 Report Share Posted December 17, 2009 Nesto gledam, pa ovaj rad od kuce je mega! Radio juce standard i onda od 21 do 6 jutros. I odlucim da ne odem na poso nego radim od gajbe. Mogu reci da zaista jesam produktivniji! Rad od kuce -> vrh! You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 17, 2009 Report Share Posted December 17, 2009 zhele da imaju jedinstvenu minimalnu cenu za voznju, jer im je loshe kad konkurencija spusti cene.. nece da placaju fiskalne kase koje moraju da uvedu od nove godine po novom zakonu i zhele da drzhava ochisti divljake sa ulica :) po meni je samo ovo trece legitimno.. nemash ti prava da nekome ogranichavash koliko ce on da naplati svoju uslugu, a fiskalne rachune skroz podrzavam posto kradu nenormalno.. /signed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted December 17, 2009 Report Share Posted December 17, 2009 Jebote dva sata sam chistio auto koliko je snega napadalo na njega Jedva je jadnichak upalio Ne radi mi ono shto duva na staklo, najebao sam ga kad krene da se magli... Al veceras gledam avatara u 3d i bole me kara! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted December 17, 2009 Report Share Posted December 17, 2009 ti si bar uspeo da upalish auto :/ ja se iscimao sa cishcenjem auta i oko njega, ali nishta generalno, fail od dana Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted December 17, 2009 Report Share Posted December 17, 2009 Al veceras gledam avatara u 3d i bole me kara! tom filmu ni 10d ne pomaze, a kostao 300 miliona dolara Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miloshhh Posted December 17, 2009 Report Share Posted December 17, 2009 zbog? Fatboy Slim- Lazy (live,Brighton beach) Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted December 17, 2009 Report Share Posted December 17, 2009 (edited) invalid vojnik, oni silni "moral busteri", pateticni govori, "When the Corporations intentions become more sinister, Jake must choose between his new found place with the natives and his own race and fight for what he believes in.", ma daj. Terminator 2 i dalje pisa po svemu edit: kad bolje razmislim, on je glumce platio 20 miliona ukupno. Edited December 17, 2009 by digrejzo Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted December 17, 2009 Report Share Posted December 17, 2009 Taksisti pizde jer drzava ne sprovodi dovoljno dobro uklanjanje "divljih" taksista sa ulica, koji nemaju troskova ni priblizno koliko regularni taksisti/udruzenja pa mogu da imaju niske cene, koje ce posle uslovljavati trzisnu cenu. Stanovnicima Beograda je pak bolje da imaju divljake-taksiste, jer ce tada biti cene nize jel. facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 17, 2009 Report Share Posted December 17, 2009 to u nekom lalalendu. u praksi te taj divljak najviše potkrada (a potkradaju svi, naravno). ja bih prvo uveo gps taksimetar-kasu koja meri i prikazuje pređeni put i cenu, a na računu štampa i putanju, a onda bih im eventualno ispunio neki zahtev. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted December 17, 2009 Report Share Posted December 17, 2009 i onda pola ovih nesrecnika sto vozi 123 mecke, da prodaju kola za gps taximetar :) pre neki dan sam video a6 (noviji model) 3.0 tdi na taxiju,tadodje bmw 530d i jednom sam se vozio u e270cdi. naplatio je mozda 50din vise nego sto bi uobicajeno bilo,ali sam se zato vozio ko kralj. nisam osetio put :) Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted December 17, 2009 Report Share Posted December 17, 2009 to u nekom lalalendu. u praksi te taj divljak najviše potkrada (a potkradaju svi, naravno). ja bih prvo uveo gps taksimetar-kasu koja meri i prikazuje pređeni put i cenu, a na računu štampa i putanju, a onda bih im eventualno ispunio neki zahtev. cek, pa to sam vec vidjao, po novom sadu doduse. i lik ladno ima i pored te gps taksi-kase ima i regularni gps :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted December 17, 2009 Report Share Posted December 17, 2009 poz,cao,haj! umoran sam nesto bas,sad cu da hasam,pa mirno vece uz tv ili komp... sutra mi se poklapaju neke obaveze(na koje ja vremenski ne mogu nikako da uticem),i to ce se desavati u narednom periodu dosta cesto,i poprilicno me ta cinjenica dovodi do ludila...pogotovo sto sa druge strane ponekad imam toliko slobodnog vremena da ne znam sta cu sa sobom...blah :S. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted December 17, 2009 Report Share Posted December 17, 2009 preziveo josh jedan sastanak sa intervjuom. Dupe mi se skupljalo ceo dan vishe od nervoze nego od zime. Tezak je zivot nas arhitekata ali jebiga, mora se It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Failure.Sanitarium Posted December 17, 2009 Report Share Posted December 17, 2009 (edited) http://news.bbc.co.uk/2/hi/technology/8417789.stm , jel video neko ovog cara ? Koliko dobar video, ne verujem ! edit: direktan link ka youtube-u Edited December 17, 2009 by Failure.Sanitarium Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts