Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

jutro jutro rurovci!

i ja sam danas vredan!:)

idem sad na fax,imam neku prezentaciju da zavrsim,ostalo predavanja do 7...posle cigrica,i tako... Smor je sad zbog ove epidemije,nismo imali rodjendande uopste,valjda ce sad opet malo krenuti,trebaju mi pare:). Ali u svakom slucaju,bice nekih novogodisnjih programa,tako da nece bit potpune sushe...

2ch4bup.jpg

Ladno postoji sajt upsidedowndogs.com :) predpostavljam da su tu ekskluzivne slike kučića koji su obrnuti naopačke.

Spiking of ... pre neki dan stojim na semaforu u ulici koja izlazi na Milutina Milankovića, tamo kod Roche-a, i čekam da skrenem. U tom Ford onaj C-Max ide iz Milankovića pravo, a neko kuče se zaletelo i hoće da pretrči ulicu. I sad, ni ford ne vidi kuče ni kuče ne vidi ford. Situacija tipična za podletanje pod automobil, međutim, Ford skapira u poslednjem trenutku da će udariti kuče i ode u levu traku da bi ga izbegao, ali kuče koje je očigledan debil i dalje ne vidi auto i zakucava se pravo u suvozačeva vrata glavudžom. Tako da je generalno pas udario u automobil a ne obrnuto ... i sad ford prolazi, a džukac kao "jao jao gde sam" ali odmah posle toga otrčava dalje, deluje da mu nije ništa.

Razmišljam samo ako je uspeo da mu ulubi malo auto, kako će to ovaj baja da objasni - "pa znate, vozim ja kola i dođe kuče i udari mi u vrata i ulubi ih" :)

Kog ortaka :)

Posto je kolega sa posla zakucao ciganskog konja kod sava centra, razvalio auto, dosla murija, uglavnom tokom uvidjaja, konj je odjednom djipio i poceo da divlja i pobegao...

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

voleo bih da u ovakvim situacijama imam hejt skill ko peja ili neo,pa da mu(ti) lepo odgovorim...ovako,nista od toga :\.

Mogo si samo skratjeno - voleo bih da imam komplekse i zhivotne frustracije.

Trebao bi da se zapitash ako si bio ozbiljan, a ne cinichan :/ Ne znam ko takve stvari zheli... :\

P.S. Nit vidim shta bi chak i oni mogli da izhejtuju.

poz voz 2011

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...