Jump to content

Pričajte šta ste gledali u poslednje vreme

Guest

Recommended Posts

jok, ima

"In 1981, the year that Steven Spielberg cheekily resurrected the Saturday matinee with “Raiders of the Lost Ark,” the sincerity alone of the first “Clash of the Titans” made it seem old-fashioned. The next year “Tron” and its computer graphics pointed to the post-Harryhausen movie world in which stop-motion models and their handmade like would yield to computer-generated imagery. Given this, it’s interesting that the 3-D in the “Clash of the Titans” remake, which was added after it was shot, has none of the immersive quality of “Avatar” and instead segments the image into discrete planes, bringing to mind the unintegrated levels of a pop-up book. As it turns out, this “Clash of the Titans” was dated before it opened."

http://movies.nytimes.com/2010/04/02/movies/02clash.html

http://www.nytimes.com/2010/04/03/movies/03threed.html?ref=movies

to nisu prave 3d scene, ali je najbolje sto mozesh da uradish nakon zavrsetka snimanja filma

Igz, razumem ja sve to, ali veruj mi, kao chovek koji radi konverziju 2D filmova u 3D, odgovorno tvrdim da je to moglo mnogo bolje da se odradi. Zbog takvih primera kao shto je Clash Of the Titans, moj posao trpi...

Edited by ZerBah

А в чем сила, брат?

Jedino odatle super troopers nisam gledao, ajde pogledacu.

Hvala

edit: sad pogledaj imdb ovo bas i nije u tom fazonu

Nista, ako ima neko neki drugi predlog nek se javi ;p

Edited by Ajvan~

"This is your life and it's ending one minute at a time."

NINE

Nine+movie+poster.jpg

Odlična i pitka light drama/mjuzikl o talijanskom režiseru koji rešenje za gubitak inspiracije traži u ženama koje su mu obeležile život, sa sjajnim Danijel De Luisom, puno zgodnih, oskudno odevenih teta, zdravim humorom i zaboravljivim, ali lepo upakovanim i otpevanim pesmama koje ne smaraju mnogo.

Edited by Pipboy

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

"By my deeds I honour him, V8."

gledao Clash of titans, i super mi je legao film, ok bogovi sijaju malo previshe, ali akcioni film kao akcioni film dobar, dobri efekti neka 3d perspektiva se primeti u par navrata nista znacajno, a i skontao sam da sam film mogao da gledam i bez naocara za razliku od avatara... bio bi jos bolji da je trajao jos pola sata da se tu nesto kao malo i razradi, ovako specijalni efekti i solidni akcioni kadrovi zadovoljavaju

fallout_table.gif

1-day-poster.jpg

1 Day

Geto mjuzikl :D 24h u životu dve britanske crnačke bande - puno bling blinga, nerazumljivog engleskog i sjajnog repovanja.

hahahah, do jaja, uvek sam razmisljao dal ima ovaj tip mjuzikla

odgledacu :)))

mada po trejleru mi izgleda meh

Edited by OU JEA!

sine nikita, postao si nik kejv

Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene 

gledao Clash of titans, i super mi je legao film, ok bogovi sijaju malo previshe, ali akcioni film kao akcioni film dobar, dobri efekti neka 3d perspektiva se primeti u par navrata nista znacajno, a i skontao sam da sam film mogao da gledam i bez naocara za razliku od avatara... bio bi jos bolji da je trajao jos pola sata da se tu nesto kao malo i razradi, ovako specijalni efekti i solidni akcioni kadrovi zadovoljavaju

izgleda da su ga bas usrali sa tim 3d-om. svi samo o tome pricaju.

Bring It

http://www.imdb.com/title/tt1148204/

Horrorish thriller, 8/10

Ziv sam se usro, upravo sam ga odgledao.. Da ne spoilujem, ako volite napetost izdrzite prvih pola sata (mozda i malo jace) smaranja, kako dalje odmice sve je bolji film :)..

kako me je film iznervirao, juju, u picku materinu,..

nije da mi se nije svideo, vec redosled dogadjaja, tu i tamo je predvidljiv, ali brate.. jedno 5x sam hteo da prekinem gledanje

Bring It

MV5BMTk2NjM3NTM5MV5BMl5BanBnXkFtZTcwNTgyNzEzMQ@@._V1._SX300_SY444_.jpg

Caché , francuski film iz 2005. Drama o bracnom paru pariskog predgradja, koje nepoznati stalker uznemirava ostavljajuci im video kasete ispred vrata kuce. U njih brzo ulazi nemir, i radnja se polako odvija, otkrivajuci nam i neke kosture iz ormara.

To bi bio plot ukratko, ali moj utisak je da je ovo falican film. Uvek mi je tesko da ocenim glumu u francuskom filmu, jer ih ne razumem, a sve sam u tripu da mi se ne bi svidela kad bih razumeo. Podsecaju me njihovi filmovi na nase, samo sa vise para i nesto drugacijim temama koje obradjuju. A nase filmove izbegavam u sirokom luku upravo zbog te neprirodne glume...

Elem, nije to sve naravno. Film se zavrsava ne otkrivajuci skoro nista (ili sam ja bio previse high, al ne mogu ponovo da ga gledam zaista..) o misterioznom stalkeru, odnosi u porodici koju posmatramo nemaju znacajnu razradu, pa i ako je ima izmedju muza i zene, ona je nedorecena i nezanimljiva. Po meni ne zasluzuje ocenu koju je dobio na imdb-u, ali sta je jos novo...

ne otkriva se ko je stalker jer on ne postoji, video kasete ostavlja autor filma kao način da izvede pokusne kuniće iz statusa kvo.

bio si previše naduvan :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...