jasamnepismen Posted March 31, 2010 Report Share Posted March 31, 2010 Ahaha Gledao sam film davno i nisam imao pojma kako se zove, sve dok mi devojka pre nekih mesechak dana nije dala knjigu da prochitam, pa sam povezao i nashao film. I film i knjiga su odlichni, ako mozesh da nabavish nekako, obavezno prochitaj! http://www.yu4you.com/items/sr/knjiga/item_4276.html . Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted March 31, 2010 Report Share Posted March 31, 2010 jednostavno niste trebali da citate topik dok ne odgledate film.tako sam ja uradio i film mi se mega svideo neki ga poredise sa trianglom te sam isti uzeo sad da gledam salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted March 31, 2010 Report Share Posted March 31, 2010 Srpski oziljci. Gledam i umirem od smeha. Cheese a la cheese. http://www.imdb.com/title/tt0892392/ "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted April 1, 2010 Report Share Posted April 1, 2010 Zadnji film koji sam odgledao je The Deer Hunter. Film je iz 1978.(oskar za najbolji film te godine) Gledao sam ga prvi put jaaaaaako davno i mnogo sam zaboravio, pa sam hteo u HDU. Odlicna prica, muzika i gluma. (Voken dobio oskara takodje) Ako neko od vas mladjhih nije gledao, nishta vam ne bi falilo :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOd Posted April 1, 2010 Report Share Posted April 1, 2010 My linkhttp://www.imdb.com/title/tt0274518/ Ne veruje mda postoji ovakav film mora da nadjem negde da pogledam hahaha. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted April 1, 2010 Report Share Posted April 1, 2010 The Science of Sleep Gael Garcia Bernal glumi lika koji često meša san i javu. Čudan i interesantan film. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 1, 2010 Report Share Posted April 1, 2010 Ahaha Gledao sam film davno i nisam imao pojma kako se zove, sve dok mi devojka pre nekih mesechak dana nije dala knjigu da prochitam, pa sam povezao i nashao film. I film i knjiga su odlichni, ako mozesh da nabavish nekako, obavezno prochitaj! http://www.yu4you.co.../item_4276.html Nakon filma jednostavno je moram naći : D Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted April 1, 2010 Report Share Posted April 1, 2010 Nakon filma jednostavno je moram naći : D Dobra knjiga, preporuka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted April 2, 2010 Report Share Posted April 2, 2010 http://www.imdb.com/title/tt1235166/ posle stotina i stotina (aj da ne kazem hiljada, cini mi se da je ipak mnogo:) odgledanih filmova, mogu reci da je ovaj jedan od najboljih koje sam ikada gledao..cak bi se usudio da kazem da je u top5 filmova svih vremena..neverovatan film koji stvarno morate pogledati..jednostavno sam fasciniran, sve je uklopljeno u mozaik na savrsen nacin. apsolutno neophodan za sve one koji se bave filmom ili fduom na bilo koji nacin aj da ne serem vise sa hvalospevima..nije Kum bash u pitanju:) 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
makiii Posted April 3, 2010 Report Share Posted April 3, 2010 (edited) CLASH OF THE TITANS Nemam pojma ocekivao vise od filma, gluma tu i tamo, Djinn warriors odradjeni do jaja vrlo protosovski ^^ , Charon katastrofa kako je uradjen lame, I meduza iz originalnog filma mi je bila bolje odradjena, retardiran nacin na koji Sheikh Suleiman odradi neki suicide bomb fazon i ne nanese absolutno nikakvu stetu........... ...... a ni 3d nije bio nesto preterano omg...........cak mi je alisa imala mnogo vise 3d omg momenata u sebi..........jbg mozda bi bilo bolje da sam gledao u IMAX-u a ne digi 3d...... Edited April 3, 2010 by makiii /ignore. neki ljudi ne razumu neke stvari!1! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted April 3, 2010 Report Share Posted April 3, 2010 (edited) i ne znam cemu ONOLIKA rasprava da li je lud ili ne, kada je jasno kao dan da jeste :D a po kom detalju si zakljucio to? mislim,da budes potpuno siguran da je on sve vreme lud? :) zato sto su psihjatri rekli tako ili sta? Edited April 3, 2010 by Mitch Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted April 3, 2010 Report Share Posted April 3, 2010 pazi nisam geldao film ali tvist u kojem se na kraju ispostavi da je glavni glumac odlepio i da je pola stvati izmislio je provaljen oho-ho davno ... ako je to poenta filma jebes film Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted April 3, 2010 Report Share Posted April 3, 2010 pa ne,nije to poenta uopste.. ali se ljudi hvataju za taj deo,kao znao sam to jos na pola filma. a bas je trip da se na kraju zapitas da li je stvarno lud ili je ''poludeo'' tamo... ako dobro sagledas na kraju,shvatis da ima cinjenica i za prvu i za drugu teoriju. ali,vecini ocigledno promice to i kao,lud je,znao sam! Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted April 3, 2010 Report Share Posted April 3, 2010 Slammin' Salmon Ekipa koja je radila Super Troopers stoji iza ovog naslova. Ima smešnih momenata, ali je ovaj film meni dosta lošiji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klinac Balavac Posted April 3, 2010 Report Share Posted April 3, 2010 (edited) Vrlo dobra melo-drama 8/10. Miki did it again! Zaista, vredi gledati makar zbog njega, a ni Iva Krajnc nije za bacanje. Da dodam da je bioskop bio sramotno prazan, čim nije Šotra odma' nije vredno interesovanja pučine... Edited April 3, 2010 by Klinac Balavac This post has been edited by Klinac Balavac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted April 5, 2010 Report Share Posted April 5, 2010 alisa... meni je film epic fail, pola ortakinja mi se odusevilo filmom i na moje pitanje "ajde sta je u filmu to dobro?!" "pa pa lepa je priroda i one zivotinjice su slatke" i to je jedino sto valja u filmu. sve ostalo je fail cak ni depp nije mogao da izvuce film, po meni 6/10 If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted April 5, 2010 Report Share Posted April 5, 2010 Da si cito RUSH! ne bi se razocarao!!! ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted April 5, 2010 Report Share Posted April 5, 2010 DRAGON HUNTERS (Chasseurs de dragons) Sjajno, zabavno i tehnički impresivno, mada nisam ni očekivao manje od francuske škole stripa/animiranih filmova. Jednostavna i pitka priča, fini likovi, odlične forice i fazoni, humor koji nije podređen deci i vanserijski vizuelni dizajn koji je bio izgoovr da se natrpa što više detalja po jedinici prostora, pa je greh ovo ne gledati u HD-u. Hvala G-u za preporuku. "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted April 5, 2010 Report Share Posted April 5, 2010 stil je interesantan stvarno, osvezavajuce, ali ono smandrljavanje na kraju i onaj poslednji zmaj i sve vezano za to mi je mnoooogo slabije od svega ostalog. brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paja Posted April 5, 2010 Report Share Posted April 5, 2010 My linkhttp://www.imdb.com/title/tt0274518/ Ne veruje mda postoji ovakav film mora da nadjem negde da pogledam hahaha. Zivo me interesuje sta si searchovao pa naisao na to :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
makiii Posted April 6, 2010 Report Share Posted April 6, 2010 Zivo me interesuje sta si searchovao pa naisao na to :) haha ima na youtube bez fegeta da se karaju nego samo delovi "price" koji lol voice over-i /ignore. neki ljudi ne razumu neke stvari!1! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted April 6, 2010 Report Share Posted April 6, 2010 Za Dragon Hunters ono sta pouzdano mozes da kazes cim odgledas malo filma je da se sa milion kilometara vidi da nije americki. Naravno, to ne znaci mnogo, mada jeste osvezenje. Ali objektivno gledano prica je slaba, a likovi su potpuno nerazvijeni, osim ovog nagruvanka. Za kraj se slazem sa Duluom. S druge strane, mislim da je ok odgledati film. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brkata Nakaza Posted April 6, 2010 Report Share Posted April 6, 2010 pa ne,nije to poenta uopste.. ali se ljudi hvataju za taj deo,kao znao sam to jos na pola filma. a bas je trip da se na kraju zapitas da li je stvarno lud ili je ''poludeo'' tamo... ako dobro sagledas na kraju,shvatis da ima cinjenica i za prvu i za drugu teoriju. ali,vecini ocigledno promice to i kao,lud je,znao sam! vidi se odmah na pocetku kad Chuck pita svog kao shefa Lea cim su se sreli "cao kako zena kako deca?" a ovaj kaze "imao sam zenu , poginula je u pozaru". chuck na to pocinje da se smeje a ovaj kaze "ma opusteno nije poginula od vatre vec od dima to je bitno" (lol). I posle na kapiji one budale traze od US MARSHALA pishtolje ili ne mogu proci to je mega lol; Chuck tu cuti normalno dok se Leo raspravlja i kad warden trazi od Chuck-a pistolj ovaj ne zna da ga izvuche iz futrole nego ga daje sa futrolom i to je to, odmah se vidi da je Leo na terapiji, ja sam tu hteo da ugasim film ali reko ajde da ispostujem Lea i Skorsezea. e sad tvoja teorija pada u vodu cim se zapitash sta dobijaju oni tamo izludjivanjem US. MARSHALA? josh 20 US.MARSHALA za mesec-dva? oce i njih da izlude i da im traze pishtolje i pushke na kapiji i da im ovi daju? :) - ja se tu grohotom smejem jedina misterija na kraju jeste da li se on stvarno resetovao ili se pretvarao a i tu ima odgovor jer kad on kaze Chuck-u "sta je bolje ziveti kao cudoviste ili umreti kao dobar covek?" Chuck pocinje da sumlja da se nije resetovao i naziva ga "Tedi" ali Leo se ne okrece sto govori da se pretvarao jer svesno oce lobotomiju jer ne moze da zivi sa istinom http://www.imdb.com/title/tt1235166/ posle stotina i stotina (aj da ne kazem hiljada, cini mi se da je ipak mnogo:) odgledanih filmova, mogu reci da je ovaj jedan od najboljih koje sam ikada gledao..cak bi se usudio da kazem da je u top5 filmova svih vremena..neverovatan film koji stvarno morate pogledati..jednostavno sam fasciniran, sve je uklopljeno u mozaik na savrsen nacin. apsolutno neophodan za sve one koji se bave filmom ili fduom na bilo koji nacin aj da ne serem vise sa hvalospevima..nije Kum bash u pitanju:) Kako moze da ti bude u top 5 kad film nema powerfull soundtrack ili kad se ne zavrshava smrcu glavnog glumca ? mislim gluma je solidna i ima jakih scena( scena klanja, pretres na aerodromu , shootout pri kraju) ali top 5 .... far away There's a little boy and on his 14th birthday he gets a horse...and everybody in the village says,"how wonderful" and the Zen master says,"we'll see".Two years later The boy falls off the horse,breaks his leg and everyone in the village says,"how terrible" And the Zen master says,"We'll see".Then,a war breaks out and all the young men have to go off and fight...except the boy can't cause his legs all messed up and everybody in the village says,"How wonderful" and the Zen master says,"We'll see". Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted April 6, 2010 Report Share Posted April 6, 2010 edit sorry za nepostojanje spoilera brale omasio si poentu nije glavna stvar da li je on lud ili ne, vec da li je u momentima prisebnosti pred kraj filma otisao na lobotomiju ili je na kraju filma otkacio za sva vremena (ono prvo ako mene pitas mada nema neke dileme) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brkata Nakaza Posted April 6, 2010 Report Share Posted April 6, 2010 brale omasio si poentu nije glavna stvar da li je on lud ili ne, vec da li je u momentima prisebnosti pred kraj filma otisao na lobotomiju ili je na kraju filma otkacio za sva vremena (ono prvo ako mene pitas mada nema neke dileme) kome se obracas? There's a little boy and on his 14th birthday he gets a horse...and everybody in the village says,"how wonderful" and the Zen master says,"we'll see".Two years later The boy falls off the horse,breaks his leg and everyone in the village says,"how terrible" And the Zen master says,"We'll see".Then,a war breaks out and all the young men have to go off and fight...except the boy can't cause his legs all messed up and everybody in the village says,"How wonderful" and the Zen master says,"We'll see". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts