Lucky Posted February 21, 2010 Report Share Posted February 21, 2010 Odgledah i ja Hachiko: A Dog's Story - http://www.imdb.com/title/tt1028532/ Super je film, posebno za mene koji gotivim pse. Što je najcrnje, ja za ovu priču znam, ali nisam odmah povezao jer nisam imao pojma da se tako zvao taj pas, tj. zaboravio sam. Stvarno je fin film, preporuka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dNte Posted February 21, 2010 Report Share Posted February 21, 2010 Pa jel vi vidite poster? Šta ste očekivali :) Izgledao mi je kao ql film, andjeli ovoono, al sam pojeo qrac ;D Enivej i ja sam odgledo Hachiko, zaplakao sam jbte, predivan film :/ Sad cu d'gleam pandorum a uvece The Man From Earth :P infidel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 21, 2010 Report Share Posted February 21, 2010 Skidam dopunjeno izdanju u HD-u, gledam jos jednom pa javljam utiske poz. Kažu da nije ni za kurac Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted February 21, 2010 Report Share Posted February 21, 2010 Da usrali su bluray skroz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted February 21, 2010 Report Share Posted February 21, 2010 boondock saints 2 - meni je jako fun bio, okej nastavak prvog predobrog dela I love you man - dugo sam odlagao gledanje ovog filma, jer sam stekao totalno drugu sliku citajuci komentare o filmu ovde. fun je bio surrogates - pff onako, na trenutke dobar the man who stares at goats - predobar, gomila idiota na jednom mestu :D serlok holms - pff okej su mi neke scene bile ali nije mi se film svideo. dorian gray - dobar, uspeh je ovako uraditi film po knjizi sto se mene tice toliko od mene, nagledao sam se filmova ovih dana :D I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted February 21, 2010 Report Share Posted February 21, 2010 Drugi deo? Ja imam ovaj red cliff skinut u hd-u vec duze vreme, nikako da ga odgledam. Kineska verzija je dvodelna, po dva sata. Američka verzija je sabijena u jedan film od malo više od dva sata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted February 21, 2010 Report Share Posted February 21, 2010 onda nikako americku. ja sad odgledao i drugi deo, svaki po 2 sata, masterpiece. Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted February 21, 2010 Report Share Posted February 21, 2010 pandorum - dobar! daybreakers - dokle vishe ti vampiri oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted February 22, 2010 Report Share Posted February 22, 2010 Gledao sam The Pianist prvi put, a pre toga savim slucajno The Reader. Suvise Drame i rata za 5 sati. Skenjan sam, odoh da spavam. sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 22, 2010 Report Share Posted February 22, 2010 Gledao sam Das Weisse Band - http://www.imdb.com/title/tt1149362/ Nemam pojma, morate da se spremite da biste odgledali ovakav film. Nesumnjivo je dobar, ali nije "tralala" priča za lagodno večernje gledanje, na primer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted February 22, 2010 Report Share Posted February 22, 2010 Триангл. добар филмић, са само једним логичким замагљивањем, које је, додуше, било неопходно за овај вишеслојан трипић кроз време и простор. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 22, 2010 Report Share Posted February 22, 2010 Timetraveler's wife, onako za nedelju predveche nekako da izdrzite sa zenom koja vam je spremila palachinke... mada generalno nije toliko patetichan ili losh koliko sam zamishljao da ce biti, ili su mi palachinke udarile u mozak Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted February 22, 2010 Report Share Posted February 22, 2010 A Serious Man Gledao na festu. Bolje da nisam. Nisam se smejao na ono sto je trebalo da bude smesno... vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted February 22, 2010 Report Share Posted February 22, 2010 Триангл. добар филмић, са само једним логичким замагљивањем, које је, додуше, било неопходно за овај вишеслојан трипић кроз време и простор. aj spojleruj mi koje je to zamagljivanje, posto se ja secam da smo ortak i ja nesto analizirali i da smo sve uglavili tamo gde treba. e sad, mozda nam je nesto promaklo, a mozda sam i ja zaboravio. secam se da smo prvo bili u fazonu da ima trista nelogicnosti, ali onda smo ih drugim gledanjem pobili:) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted February 22, 2010 Report Share Posted February 22, 2010 (edited) Upravo to, čak i kad misliš da si video rupu u plotu, ista se može negirati nečim drugim u odnosu na nešto peto, tačno se oseća da su ga snimali likovi koji znaju šta rade i koji su izgleda pet godina gledali samo Mementa i onda rešili da naprave maksimalno zategnut film. EDIT: Nego, na mom vijernom torrent trackeru našao se film Leningrad iz 2007, kolko sam video iz samplea glumi Gebrijel Birn, jel gledo neko i kakvi su utisci? Edited February 22, 2010 by Pipboy "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 22, 2010 Report Share Posted February 22, 2010 gledao The Man from Earth odusevio sam se!!! hvala vikici na preporuci! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 ^haha, kul :)) idem danas da gledam kapiju vetrova, nadam se da ce utisak biti bolji :) vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 odlican je film, uvek sam voleo i njihov humor, i nacin na koji su posveceni detaljima :) Meni nije legao - kapiram šta su hteli sa filmom, i kako su bazirali priču na Šrodingeru, ali sem nekoliko dobrih scena sam zevao ceo film. "Embrace the mystery" FTW :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 ja moram samo da bacim hejt na The Man from Earth, posl;e ovolikih hvala. tres film sa, mozda, zanimljivom pricom. Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 Boondock Saints: All Saints Day Cela ekipa je tu, ali ne drži pažnju kao prethodni deo, mada je i dalje vredan gledanja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
George Jung Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 (edited) Jel ima negde prevod za The Boondock Saints II: All Saints Day?? Na http://www.podnapisi.net/ i http://titlovi.com/ nema Edited February 23, 2010 by ManBearP1g It's half man,half bearpig...NO,its half bear,half manpig....half pig,half manbear? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 ima na http://www.isj.co.rs/ haeaheh 8O Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted February 23, 2010 Report Share Posted February 23, 2010 Baarìa Gledao na festu. Svideo mi se film, mozda zato sto je jednostavno dobar, a mozda zato sto sam slab na italijanske filmove.:) Dobra je prica, lepo se razvija i okruzenje je fenomenalno. Nije vrhunski naravno, ali necu zaliti potrosen novac i vreme :) 7.5/10 vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted February 24, 2010 Report Share Posted February 24, 2010 Imaginarium of Dr. Parnassus Prijatno iznenađenje. Priča o svetom čoveku koji putem putujuće predstave spašava duše ljudi od Đavola. Ovo je bio poslednji Hit Ledžerov film, koji umalo da ne vidi svetlost dana. U priču su tad uskočili Džoni Dep, Džad Lou i Kolin Farel, koji su odglumili Ledžerovog lika u fantazijskom svetu. I naravno, Tom Vejts koji je stvoren za ulogu Đavola. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted February 24, 2010 Report Share Posted February 24, 2010 a sto si postovao japanski poster? oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts