Jump to content

Pričajte šta ste gledali u poslednje vreme

Guest

Recommended Posts

Pa jel vi vidite poster? Šta ste očekivali :)

Izgledao mi je kao ql film, andjeli ovoono, al sam pojeo qrac ;D

Enivej i ja sam odgledo Hachiko, zaplakao sam jbte, predivan film :/

Sad cu d'gleam pandorum a uvece The Man From Earth :P

infidel

boondock saints 2 - meni je jako fun bio, okej nastavak prvog predobrog dela

I love you man - dugo sam odlagao gledanje ovog filma, jer sam stekao totalno drugu sliku citajuci komentare o filmu ovde. fun je bio

surrogates - pff onako, na trenutke dobar

the man who stares at goats - predobar, gomila idiota na jednom mestu :D

serlok holms - pff okej su mi neke scene bile ali nije mi se film svideo.

dorian gray - dobar, uspeh je ovako uraditi film po knjizi sto se mene tice

toliko od mene, nagledao sam se filmova ovih dana :D

I see by your outfit, that you are a cowboy.

Триангл.

добар филмић, са само једним логичким замагљивањем, које је, додуше, било неопходно за овај вишеслојан трипић кроз време и простор.

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

Timetraveler's wife, onako za nedelju predveche nekako da izdrzite sa zenom koja vam je spremila palachinke... mada generalno nije toliko patetichan ili losh koliko sam zamishljao da ce biti, ili su mi palachinke udarile u mozak

fallout_table.gif

Триангл.

добар филмић, са само једним логичким замагљивањем, које је, додуше, било неопходно за овај вишеслојан трипић кроз време и простор.

aj spojleruj mi koje je to zamagljivanje, posto se ja secam da smo ortak i ja nesto analizirali i da smo sve uglavili tamo gde treba. e sad, mozda nam je nesto promaklo, a mozda sam i ja zaboravio. secam se da smo prvo bili u fazonu da ima trista nelogicnosti, ali onda smo ih drugim gledanjem pobili:)

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Upravo to, čak i kad misliš da si video rupu u plotu, ista se može negirati nečim drugim u odnosu na nešto peto, tačno se oseća da su ga snimali likovi koji znaju šta rade i koji su izgleda pet godina gledali samo Mementa i onda rešili da naprave maksimalno zategnut film.

EDIT: Nego, na mom vijernom torrent trackeru našao se film Leningrad iz 2007, kolko sam video iz samplea glumi Gebrijel Birn, jel gledo neko i kakvi su utisci?

Edited by Pipboy

"You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?"

"By my deeds I honour him, V8."

odlican je film, uvek sam voleo i njihov humor, i nacin na koji su posveceni detaljima :)

Meni nije legao - kapiram šta su hteli sa filmom, i kako su bazirali priču na Šrodingeru, ali sem nekoliko dobrih scena sam zevao ceo film.

"Embrace the mystery" FTW :)

imaginarium_of_doctor_parnassus_poster23.jpg

Imaginarium of Dr. Parnassus

Prijatno iznenađenje. Priča o svetom čoveku koji putem putujuće predstave spašava duše ljudi od Đavola.

Ovo je bio poslednji Hit Ledžerov film, koji umalo da ne vidi svetlost dana. U priču su tad uskočili Džoni Dep, Džad Lou i Kolin Farel, koji su odglumili Ledžerovog lika u fantazijskom svetu. I naravno, Tom Vejts koji je stvoren za ulogu Đavola.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...