TheJack Posted October 6, 2009 Report Share Posted October 6, 2009 Video sam nekog momka u 'zupcanik' majici, na zelenjaku, plava kosa, brada, pozdravljao se sa nekom zenkom, isto plavom. POZ! There are people who almost never smile but are almost always happy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 6, 2009 Report Share Posted October 6, 2009 ja nisam nikog video. poz ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted October 6, 2009 Report Share Posted October 6, 2009 Sad sam pokusao da radim sklekove, i sad imam najveci bol u levom laktu ikad :S sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted October 6, 2009 Report Share Posted October 6, 2009 Video sam nekog momka u 'zupcanik' majici, na zelenjaku, plava kosa, brada, pozdravljao se sa nekom zenkom, isto plavom. POZ! i ja sam videla istog, nisam htela da se javljam, da se covek ne uplasi :) @sheyn - o/ :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 6, 2009 Report Share Posted October 6, 2009 satane, ostavi miru na miru! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Failure.Sanitarium Posted October 6, 2009 Report Share Posted October 6, 2009 Video sam nekog momka u 'zupcanik' majici, na zelenjaku, plava kosa, brada, pozdravljao se sa nekom zenkom, isto plavom. POZ! Nije kreator. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 6, 2009 Author Report Share Posted October 6, 2009 satane, ostavi miru na miru! stockpile a mira on mira haeaeaeae Sutra u školu ranom zorom, obrijao sam se da ne izgledam 10 godina starije od one dece :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 6, 2009 Report Share Posted October 6, 2009 ja nisam nikog video. poz ! kili, ti nisi car, ti si CARINA! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 6, 2009 Report Share Posted October 6, 2009 kakvu skolu vuds? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 6, 2009 Report Share Posted October 6, 2009 viša elektrotehnička 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted October 6, 2009 Report Share Posted October 6, 2009 koja bleja ceo dan...osisao se,odneo farmerke da se zakrpe,a posle dosle neke drugarice i drug,blejali,smejali se,onako kvalitetno :)). sad malo kanterica,a sutra ceo dan imam obaveze...juhuuuuuuu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted October 6, 2009 Report Share Posted October 6, 2009 nisam znao vudz da si batalio etf, čudi mi da ti je toliko trebalo da pobegneš iz te ludare Link to comment Share on other sites More sharing options...
vLaDa__ Posted October 7, 2009 Report Share Posted October 7, 2009 jos sat i po i iiiidemoooooo zjuuuuu MASIIMOOOU Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted October 7, 2009 Report Share Posted October 7, 2009 Sutra mi stize naposim :D poZ :D ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 7, 2009 Report Share Posted October 7, 2009 vudu luzeru. Video sam juce nekog lika u gradu nije imao ni rur majicu ni ista. You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted October 7, 2009 Report Share Posted October 7, 2009 dobro jutro! :) RAS-PAD! Spavao sam 3 i po sata,ne znam gde je levo :)). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 7, 2009 Report Share Posted October 7, 2009 ja 5 sati, i probudio sam se i ustao iste sekunde kad mi je zazvonio alarm, što mi se ne dešava :) 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 7, 2009 Report Share Posted October 7, 2009 dobro jutro! hajdemo hon! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 7, 2009 Report Share Posted October 7, 2009 Kupila mi je baba memorijski jastuk za spavanje kao poklon za rođendan. Sad nisam siguran da li je dobar ili loš pošto nisam baš nešto dobro spavao :) Moram da probam još neko veče, ondaK ću znati :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted October 7, 2009 Report Share Posted October 7, 2009 (edited) vudu luzeru. Video sam juce nekog lika u gradu nije imao ni rur majicu ni ista. Ali priznaj da ti se svideo...:P Dobro jutro....sinoc do pola sedam na poslu...kaman... :( edit: memorijski jastuk...sta je to...ima usb prikljucak...:) Edited October 7, 2009 by absolute QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 7, 2009 Report Share Posted October 7, 2009 i ja imam to sranje. moram da ga presavijem da bih bio zadovoljan ujutro. Onaj od heljde bi bio mnogo bolji samo da je veci. razmisljam se da kupim josh jedan i dam snajderki da mi sasije jastucnicu u koju cu da sunem 2 komada It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 7, 2009 Report Share Posted October 7, 2009 sta je memorijski jastuk :) iznenadjujuce lako sam namamio devojku da za prvu godishnjicu ne idemo nigde, a da ja idem na stadion da pratim repku :D bas imam kul devojku :D mada znam da cu kasnije ispastati zbog toga al jebga, SRBIJA! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted October 7, 2009 Report Share Posted October 7, 2009 Jutro narode, malo okasnio na fax, al' nishta strashno... Spavao sam jedno 3h tako da cu da zabodem krevet chim stignem kuci. @Unka Javicu ti se pri kraju nedelje na pm za teretanu. Ta lokacija/cena mi sasvim odgovara. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted October 7, 2009 Report Share Posted October 7, 2009 Kupila mi je baba memorijski jastuk za spavanje kao poklon za rođendan. Sad nisam siguran da li je dobar ili loš pošto nisam baš nešto dobro spavao :) Moram da probam još neko veče, ondaK ću znati :) ako se ne naviknesh za 2-3 dana batali:) takodje probaj da ga okrenesh na ovu stranu koja je niza:) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 7, 2009 Report Share Posted October 7, 2009 Ma ja ne znam ni šta će to meni kad držim ruku pod glavom kad spavam skoro uvek, pa mi ti jastuci ne znače ništa praktično, ali ajde, može da koristi ono da se naslonim uveče dok čitam nešto i to :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts