G!!! Posted October 14, 2009 Report Share Posted October 14, 2009 forum je i zvanichno gej :( svaka cast za trud, ali ovo nije rur Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 14, 2009 Report Share Posted October 14, 2009 Haha, genijalni su vaši komentari ... svaki put posle svake instalacije ista priča, gej je forum, kako je loš, tralalala .... još pazi ovaj Kruko se javlja da kaže kako mu se ne sviđa dizajn. Da nije kruko možda kao od blata? :)) Sve u svemu, iskreno, meni se dopada kako izgleda novi forum, a upgrade smo uradili upravo iz razloga da bismo mogli da konačno krenemo da radimo na skinovima i novim unapređenjima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted October 14, 2009 Report Share Posted October 14, 2009 Nemam pojma, meni se svidja, svaka cast za trud :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 14, 2009 Report Share Posted October 14, 2009 Pa ne sad je bas dosta promenjen i meni licno se izuzetno ne svidja u smislu komfornosti koriscenja. Pre je bilo price oko skinova, sada je bas bezlicno. Mada kapiram da je vama sada laksa administracija, da je brzi, da nece biti IPS-a, meni radi opera logovanje bez problema od jutros... Problem je meni licno sto mi kvoutovani delovi nisu jasno izdvojeni od ostatka i sto mi ne rade spileri za sada. Ha ha dao sam i lakiju jednu zvezdicu! Eto ti ga na! You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 14, 2009 Report Share Posted October 14, 2009 ja samo rekoh da je gej ovakav kakav je, nepregledan je, bezbojan, pomalo i deciji :) a i sporiji pride... zapravo ne znam sta ste radili i sta nameravate, ali bolje bi bilo da bude mnogo bolji od ovoga sto jeste, a malo bolji od onoga sto je bio jer je sada najlosiji ikada :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 14, 2009 Report Share Posted October 14, 2009 Nekako mi je simpatično kru, šta ću :) A skinovi će biti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted October 14, 2009 Report Share Posted October 14, 2009 jaooooo ljudi,pa sta uradiste sa forumom bre?! :( nista mi se ovo ne svidja... :((( Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted October 14, 2009 Report Share Posted October 14, 2009 koji je bre ovo kurac. i gde ja fast reply. nista ne vidim. The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oneironaut Posted October 14, 2009 Report Share Posted October 14, 2009 (edited) a bre, fuckkk.. taman sam zavoleo onu crno sivu verziju starog foruma, bila mi je do jaja.. edit: aaa, zar sad u slajd meniju posle svakog odabranog moram posle "go" da kliknem? :( Edited October 14, 2009 by shad2 We are just a moment in time, A blink of an eye, A dream for the blind, Visions from a dying brain, I hope you don't understand.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted October 14, 2009 Report Share Posted October 14, 2009 grozni novi forum dok se navikenm :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted October 14, 2009 Report Share Posted October 14, 2009 whyyyyyyyyyy??? :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
REAL~ Posted October 14, 2009 Report Share Posted October 14, 2009 sta uradiste?:S:( ne svidja mi se nikako :((((( inace, dobro jutro..zima je ali makar nema kise! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted October 14, 2009 Report Share Posted October 14, 2009 Ma dobar je forum skroz...bez zezanje...gg... :) QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted October 14, 2009 Report Share Posted October 14, 2009 +1 da mi se ne svidja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted October 14, 2009 Report Share Posted October 14, 2009 za pola godine cete svi kukati za ovom verzijom, vec vidjeno toliko puta:P No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUBE Posted October 14, 2009 Report Share Posted October 14, 2009 Nije mi nesto ... Ali verovatno zato sto sam navikao na onaj tako da je ok :) There are no miracles, there is no such thing as fate. Nothing is meant to be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted October 14, 2009 Report Share Posted October 14, 2009 Ne svidja mi se ovaj novi skin :S Al kontam da cu se navici :) Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oneironaut Posted October 14, 2009 Report Share Posted October 14, 2009 ffs, niste valjda toliki robovi navika da se ipak naviknete na nesto sto vas se ne svidja? :D We are just a moment in time, A blink of an eye, A dream for the blind, Visions from a dying brain, I hope you don't understand.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 14, 2009 Report Share Posted October 14, 2009 sranje je novi skin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted October 14, 2009 Report Share Posted October 14, 2009 lol aj pool neki da vidimo ko ce se navici, kome je ipak sranje, kome je dobar :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted October 14, 2009 Report Share Posted October 14, 2009 meni je bulja znachi totalna hocu skin sa shljokicama. nek voutuje neko pozitivno na mene jebote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 14, 2009 Report Share Posted October 14, 2009 šta ste se sad toliko primili na zvezdice, toga je bilo i ranije. novo je ovo ocenjivanje pojedinačnih postova, a to neće raditi dok se neko ne iscima da dodeli kvote :) nego, jel ovo satan u batleru? hahaha Haha, genijalni su vaši komentari ... svaki put posle svake instalacije ista priča, gej je forum, kako je loš, tralalala .... još pazi ovaj Kruko se javlja da kaže kako mu se ne sviđa dizajn. Da nije kruko možda kao od blata? :)) Sve u svemu, iskreno, meni se dopada kako izgleda novi forum, a upgrade smo uradili upravo iz razloga da bismo mogli da konačno krenemo da radimo na skinovima i novim unapređenjima. ni meni se na prvi pogled ne sviđa interfejs, previše je stvari na njemu. ispisuje sve što si upisao u profil ispod avatara, to mi nekako najviše smeta. pročačkaću malo po opcijama, što će se verovatno završiti tako što ću ugasiti prikaz avatara i potpisa (ionako ih vudu moderiše). Problem je meni licno sto mi kvoutovani delovi nisu jasno izdvojeni od ostatka i sto mi ne rade spileri za sada. u redu su novi citati i spojleri, a stari su sjebani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted October 14, 2009 Report Share Posted October 14, 2009 baš je strava ovaj novi forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
REAL~ Posted October 14, 2009 Report Share Posted October 14, 2009 ne mogu da verujem..bas kad treba da krenem u skolu pocne da pljusti kisa..a daaaaaaaj bre :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted October 14, 2009 Report Share Posted October 14, 2009 AAAAAAAAAAA SHTA KOJI KURAC?!?!? Recite mi kako da vratim stari beli skin??!? Ne volim promene, ne svidja mi se, glupo je, aaaaaa... :C . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts