oneironaut Posted October 11, 2009 Report Share Posted October 11, 2009 mi smo nacija koja sve slavi, sledeci put bice "yeey ajde trubaci, pobedili smo azerbejdzan u kvalifikacijama!!!" :d We are just a moment in time, A blink of an eye, A dream for the blind, Visions from a dying brain, I hope you don't understand.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted October 11, 2009 Report Share Posted October 11, 2009 Vecina njih je isla da se napije i urla, a ja sam isao jer su moji isli. A ovo ce biti ista prica kao i za SP 2006., razbili smo sve u kvalifikacijama, al se obrukali na samom Mondijalu. Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted October 11, 2009 Report Share Posted October 11, 2009 Napokon jesen, kisa, hladnoca!!!! Kolko sam hepi kad sam ustao u ovakvo vreme, strasno, smorilo vise sunce jebeno, znoj i toplota! \o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted October 11, 2009 Report Share Posted October 11, 2009 ladno se neko raduje ovom usranom vremenu :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 11, 2009 Author Report Share Posted October 11, 2009 Ovi sa ispunjenim životima :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 11, 2009 Report Share Posted October 11, 2009 I sto nemaju kostobolju :( You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted October 11, 2009 Report Share Posted October 11, 2009 Ovi sa ispunjenim životima :) Pa tek taj sa ispunjenim zivotom ne bi trebao da se raduje ovakvom vremenu, jer da je suncano, sad bi bio u prirodi i jeo jagnjetinu, dok u isto vreme jednu prca a druga mu pusi! a nolajferu je svejedno kakvo je vreme napolju, kad je ionako zatvoren u mracnoj sobi :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted October 11, 2009 Report Share Posted October 11, 2009 duvaj ga rure. brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 11, 2009 Report Share Posted October 11, 2009 Napokon jesen, kisa, hladnoca!!!! Kolko sam hepi kad sam ustao u ovakvo vreme, strasno, smorilo vise sunce jebeno, znoj i toplota! \o) qft Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted October 11, 2009 Report Share Posted October 11, 2009 ladno se neko raduje ovom usranom vremenu :( Sad mogu da furam Hugo Boss jaknu ! sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 11, 2009 Report Share Posted October 11, 2009 Upravo sam ukljucio tv, pink, neki show sa branislavom lecicem, i recenica :"da li je hendlovanje zaposlenih deo unutrasnjeg piara"? Tito vrati se. Ma turci vratite se, koji tito jebote :( You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted October 11, 2009 Report Share Posted October 11, 2009 mogu i ja moj WP outfit! samo sto ce me panduri smarati, u poslednjih 3-4 dana me startovase pet puta usred dana sa sve legitimisanjem, proveravanjem, upisivanjem u knjizicu itd. a imao sam samo frizuru kao sumnjiv element:) sto je dobro, znaci da barem ovi prasinari kao nesto rade konkretno, mada ce prestati cim se stisa fama oko tatona... brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 11, 2009 Author Report Share Posted October 11, 2009 Pa tek taj sa ispunjenim zivotom ne bi trebao da se raduje ovakvom vremenu, jer da je suncano, sad bi bio u prirodi i jeo jagnjetinu, dok u isto vreme jednu prca a druga mu pusi! a nolajferu je svejedno kakvo je vreme napolju, kad je ionako zatvoren u mracnoj sobi :/ Moj stan ima velike prozore i dosta prirodnog svetla :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted October 11, 2009 Report Share Posted October 11, 2009 Moj stan ima velike prozore i dosta prirodnog svetla :) to je gik sleng za » Click to show Spoiler - click again to hide... « Tebrextori, vidi 24 incha monitor shto sam kupio! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted October 11, 2009 Report Share Posted October 11, 2009 molim lepo meni monitor od 24" treba za crtanje! (verovatno sam zato apgrejdovo graficku) brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted October 11, 2009 Report Share Posted October 11, 2009 Video sam sinoc Alphu huligana u sred gomile na Trgu! poz o/ Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 11, 2009 Report Share Posted October 11, 2009 struja mi nestane na pola sata, dodje na 15 minuta i tako u krug od danas u podne. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 11, 2009 Report Share Posted October 11, 2009 eh, a ja sam nekad živeo u gradu i struju mi nikad nisu gasili... :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted October 11, 2009 Report Share Posted October 11, 2009 Pa tek taj sa ispunjenim zivotom ne bi trebao da se raduje ovakvom vremenu, jer da je suncano, sad bi bio u prirodi i jeo jagnjetinu, dok u isto vreme jednu prca a druga mu pusi! a nolajferu je svejedno kakvo je vreme napolju, kad je ionako zatvoren u mracnoj sobi :/ Pa super je sunce przenje i sve to, ali brate 3-4 meseca tako i dosta... smorilo vise, pogotovo ovih poslednjih par dana je bilo haoticno... A jos mi je do jaja sto sada imam izgovor da zabodem bleju kuci ceo dan, kada je lepo vreme stalno si negde napolju, kuca mi bila kao hotel samo da prespavam... a sad lepo "lol gle vreme, necu nigde" :D a i instalirao sam Baldurs gate pa taman doslo :D :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 11, 2009 Report Share Posted October 11, 2009 Jeo sam u Sendvič kingu onaj "Makedonski" sendvič i mogu vam reći da je skroz ok. Smorilo me je vreme, i ne od danas do aprila više ne volim ivana, longlija i drugare :)) Igrao sam malo Betmena, prao veš koji se sad suši, jeo piletinu pa markizu, čovek bi rekao da je ova nedelja kul :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 11, 2009 Report Share Posted October 11, 2009 ja sad dosao sebi jer sam u tri dana spavao 7 sati :) ali kakav provod juche na tekmi ljudi moji :D sve je pochelo sjajno od ekipe u dvoja kola pa pauza na naplatnoj rampi gde smo stali da pishamo pivo, pa nas docekali boansi sa nekom mnogo dobro radzom :D ali kakvi su ono carevi, koliko se oni primaju na srbiju i fudbal, veci su srbi od nas ;) anyway posle smo pokupili karte u forumu, izsmarali devojku koja radi tamo te nam je dala 4 majce za dz :D sparkirali se blizu stadiona na vreme, izasli da pijemo pivo, i polako ka stadionu... a tamo! nasi fudbalski carevi! atmosfera na stadionu sjajna, prvi put u zivotu zapravo da sam cuo i doziveo da mi tapsemo nekoj proticnickoj himni! nemam pojma, osetio sam nekakav uvrnut osecaj ponosa dok sam i ja tapsao, fantasticno... sve posle tgoa ste gledali i sami, samo eto da spomenem da je organizaicija zaista bila sjajna, nije bilo ni jednog incidenta, bar na jugu (jbg cela ekipa sem zeta i mene bili grobari)... nigde nije bilo nikakvog divljanja, ni jednog problematicnog iskustva samo pevanje navijanje i fudbal.... pet komada... da mi neko rece samo... posrali smo se na rumune.... tj urumunili smo se po rumunima :D posle svega pravac u sha kod drugara na rodj, na koji sam nekako i dospeo posle katastrofalne guzve... e tako ... idem ja na palachinke sad da pricham fudbalu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted October 11, 2009 Report Share Posted October 11, 2009 SPRCAVAM! Ode u wc da se istusira :Shy: CUjemo se kasnije :* Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 11, 2009 Author Report Share Posted October 11, 2009 We demand real-time reporting! Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted October 11, 2009 Report Share Posted October 11, 2009 Ah...kvalitetan dan... tenis, blejkanje po gradu, rucak, sprc, sad sa bratom do grada u ficka...:D QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 11, 2009 Author Report Share Posted October 11, 2009 Pomešao si redosled! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts