dvnityCker Posted August 27, 2009 Report Share Posted August 27, 2009 Jedini pravi paradajz koji sam ove godine pojeo bio je onaj koji sam ubrao iz kevine baste. Svi koje sam kupio na pijaci su unutra bili zeleni, neukusni i ukusom daleko od redovnog paradajza. Isto stoji i za papriku. Sada u jednom zalogaju mogu da odgrizem pola paprike i da ne skontam da je jedem, jer jedino sto cu da osetim je svezina, ali ukusa nula. Slicna situacija bila je i sa jagodama proletos. mozda sam jednom ili dvaput kupio ukusne, domace jagode. hiperprodukcija hrane? :( Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted August 27, 2009 Report Share Posted August 27, 2009 ne jedem paradajz ali moji jedu i nisam primetio da im nesto fali :) paprike i krastavci su mi super :) dobar ti naziv topika :) kao neka baba da ga je otvorila :) Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TUP | Geek Posted August 27, 2009 Report Share Posted August 27, 2009 Tripujes se, ja jedem paradajz stalno i do jaja je. Kupuje keva na pijaci Izgleda ti treba skill da nadjes dobar :) Quote But I doubt there's a journey planned for me - As I own every moment of my life And the blessed they shall call it blasphemy - But I know what I think is right Still the sun and the stars will shine for me - For the pure I will fight For no king I will die - For my thoughts I will live Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyote Posted August 27, 2009 Report Share Posted August 27, 2009 Paradajz koji ja jedem je sasvim okej :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 27, 2009 Report Share Posted August 27, 2009 i te kako se primećuje, paradajz ovogodišnji je katastrofa, ne znam šta je ono Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted August 27, 2009 Report Share Posted August 27, 2009 hiperprodukcija hrane? :( nope, samo nemash skill za kupovinu ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 27, 2009 Report Share Posted August 27, 2009 Ne jedem ni paradajz ni paprike ni jagode lol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kshaja Posted August 27, 2009 Report Share Posted August 27, 2009 Bila je sranje sezona, puno kise i tako to, a i plus ih bodu raznim sranjima da bi sto vise dobili. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjela Posted August 27, 2009 Report Share Posted August 27, 2009 Tripujes se, ja jedem paradajz stalno i do jaja je. Kupuje keva na pijaci Izgleda ti treba skill da nadjes dobar :) igzekli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted August 27, 2009 Report Share Posted August 27, 2009 U pravu je. Moj calac je penzos, pa ima vremena da odrzava bashtu iz koje je paradajz mnogo bolji nego onaj koji sam kupovao kojekude pre nego shto je kod njega bio zreo. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted August 27, 2009 Report Share Posted August 27, 2009 Jedem domace direktno iz Mijakovca :) Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted August 27, 2009 Author Report Share Posted August 27, 2009 ja kupujem na zemunskoj pijaci i na z vencu i bas se trudim da menjam tezge, ali je uvek krs cisto da razjasnimo, zdrav, zreo paradajz izgleda ovako iznutra: Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted August 27, 2009 Report Share Posted August 27, 2009 retko gde ima dobar paradajz... fora je sto ga oni beru zelenog, bockaju koje chime od cega samo pocrveni :) pravi domaci paradajz, nije pravilnog oblika, ruzan je i kvrgav, ali je zato ukusniji od tih plastikanera x puta.... zato imati selo rula :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted August 27, 2009 Report Share Posted August 27, 2009 ne vidim razliku u odnosu na prethodne godine, samo treba naci ko prodaje dobar i kod tog stalno kupovati moja baba ima taj skil i ona uvek uzima najbolji paradajz i to ne samo za paradajz vec i kajmak i sir i ostalo. Dok se keva chesto sjebe i uzme neki bezukusan Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted August 27, 2009 Report Share Posted August 27, 2009 (edited) ... Edited November 25, 2021 by VELIKI KURAC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted August 27, 2009 Author Report Share Posted August 27, 2009 Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted August 27, 2009 Report Share Posted August 27, 2009 Di su mojih 5 minuta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 27, 2009 Report Share Posted August 27, 2009 uu cherry paradajz je keva, i oni duguljasti su isto vrh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted August 27, 2009 Report Share Posted August 27, 2009 ja kupujem paradajz u pekabeti,i potpuno je zadovoljavajuci :). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Failure.Sanitarium Posted August 27, 2009 Report Share Posted August 27, 2009 moj cale kupuje vrh paradajz, paprike i ostalo povrce. Lozi se na to, tako da je meni do jaja :) Jednom je uzeo neki krs paradajz koji je unutra bio tvrd, i to je to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted August 27, 2009 Report Share Posted August 27, 2009 Istina je da po unutrasnjosti cesto ima mnogo boljeg voca i povrca (o razlici u ceni da ne pricam) ali generalno trendovi su takvi da se previse uvozi te cesto nabasate na neki nabildovani bledunjavi plasticni paradajz koji izgleda ko da su ga slikali u McDonaldsu za poster a kad ga iseces i probas dodje ti da stavis sebi na glavu onu kapicu sa magarecim ushima... Ono sto me nikada nije izneverilo kod izbora voca i povrca po piljarnicama i pijacama je moj verni NOS! Pravi dobar paradajz mozete da jebeno NAMIRISHETE.... tamno crven i ima onaj JAK REZAK MIRISH ZRELOSTI u kojem tacno osetite da je bash kiseo i jakog ukusa.... a ovi plastikaneri uopste jebeno ne mirishu i uvek su tvrdji i svetlo crvene boje... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 27, 2009 Report Share Posted August 27, 2009 Keva je iz zezanja zasadila cherry paraajz na placu. Dobili smo oko 5 kila do sada To je toliko neverovatno dobro (iako je sitan kao recimo lol tresnje, nije kao onaj iz merkatora koji je kao 3 tresnje) da sam cvrsto odlucio da zabodem i ulozim para u to. Taj ukus taj okus, ah njam Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted August 27, 2009 Report Share Posted August 27, 2009 ja volim plavlaku TO JE TA BOLESNA KAPITALISTICHKA PAVLAKA KOJA JE PLAVA MAMICU IM KOSOVO Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted August 27, 2009 Report Share Posted August 27, 2009 Мишковић нас је све ујебао! Quote Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 27, 2009 Report Share Posted August 27, 2009 zajebavas? moram da reaktiviram plac, mogao bih da zivim na tim paradajzićima <3 Ne zajebavam, moja procena je da uz malo kinte i truda mogu tamo bez problema da dobijem da imam da se celo leto gusim u njima. A ako bi se bas potrudio moglo bi i da se prodaje :) Znaci uzmem leba crnog, natalozim ga maslinovim uljem, beli lukac, i gomila ovih paradajzica i kozjeg sira. Jebem ti kompjutere i sve. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts